|
|
#4921 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 3
Cytat:
![]() I nie miało znaczenia, że następne dwa lata w tych butach tylko latała prawie non stop i była najszczesliwsza ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4922 |
|
Zadomowienie
|
Hej ho
![]() Witam sie szybciutko i uciekam- przyszlo lozeczko, wiec TZ zarzadzil przemeblowanie i urzadzamy pokoj dla malej. Trzeba co prawda jeszcze 2 stafy dokupic, ale to po swietach... Przeczytalam tz kilja Waszych snow- stwierdzil, ze z moimi do Was rewelacyjnie pasuje
|
#4923 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Niestety nie mam wagi na wydruku z badania Na Jarmarku było bardzo fajnie. Utarg zdecydowanie zadowalający Nawet dałam radę stać na dworzu te 8 godzin |
|
|
|
|
#4924 |
|
Zakorzenienie
|
za wizytyi za kolejna dziewczynke
|
|
|
|
#4925 | |
|
Moderator
|
Cytat:
![]() Ale ja chyba czegoś tańszego jednak poszukam
|
|
|
|
|
#4926 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak pierwsza sprzedaż poszła dobrze, to teraz może być tylko lepiej ![]() Bebe, też trzymam kciuki za obie wizyty, jakoś mi Twój post uciekł wcześniej TeQiba, ja Cię rozumiem. Też najwygodniejsze buty, jakie w życiu miałam, to botki na koturnie - normalnie, jak w papuciach się w nich czuję ale przerzuciłam się na kozaki, a one obcas mają już malutki 2,5 cm |
|
|
|
|
#4927 |
|
Raczkowanie
|
witam,
czytałam ostatnio ale nie mogłam nic odpisać bo przez ten wiaterek zasięg internetu mi szwankował i na odp. nie było szans. Jeżeli chodzi o wigilię to ja w tamtym roku 2 dni przed kolacją, narobiłam pierogów z kapustą dla 20 os i uszka z grzybami do barszczyku, narobiłam się pół dnia, ale w wigilię pod moją chwilową nieobecność w kuchni teściowa wrzuciła do garnka pierogi i uszka kupne ze sklepu no i doszłam do wniosku że w tym roku nic nie robię w dopie mam, sama niech gotuje ![]() Wczoraj byłam na mszy za dziadziusia a potem do brata w odwiedziny. Szczenka mi opadła jak poszedł i przebrał się za ..... MIKoŁAJA pierwszy raz w życiu zszokował mnie ale pozytywnie rzecz jasna. A tydzień temu byliśmy na mikołaju w Pacanowie, no super było, mała zadowolona.Przepisy zapisuję sobie i część z nich mam zamiar przepraktykować jak macie jeszcze coś ciekawego to proszę o napisanie ![]() Ja mam jutro wizytę i mam nadzieję że będzie ok. I trzymam kciuki za wasze dzisiejsze wizyty . mój telefon też padł ostatnio i reanimacja raczej nie chodzi w rachubę, muszę nowy chyba kupić. Co mnie bardzo smuci bo ten co mam to miałam 8 lat i mogę na nim działać z zamkniętymi oczami i żal sie rozstawać ![]() A sny to jakaś masakra dzisiaj jak z horroru normalnie tak jak u was,ale u mnie to przez to że oglądałam wczoraj wiadomości i było o tych wilkach co zagryzły kilka krów, owieczek i tam wtedy były straszne ujęcia a ja patrzyłam zamiast przełączyć aha pisałyście coś o przecenach w h&m we czwartek, mogłybyście coś więcej napisać ??
07.10.2009 M. 30.03.2014 P. Szczęścia moje dwa plus Mąż Edytowane przez uparta8210 Czas edycji: 2013-12-09 o 14:33 |
|
|
|
#4928 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
hehe ja miałam w planach poruszać się w Emu, ale to zależy od pogody
|
||
|
|
|
#4929 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Super że zdrowiutka![]() Wygrzebałam z szafy mojego laptopa i wreszcie mogłam wrzucić zdjęcia
|
|
#4930 |
|
Zakorzenienie
|
No to brawa za wizyty.
![]() Znowu dziewczynka się pokazała Ja za pół godziny wyjeżdżam do lekarza
|
#4931 |
|
Zadomowienie
|
Mikołajkowe łupy po 2zł
a tu kilka od koleżanki dostałam
|
#4932 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę też, ze z zakupami szalecie
![]() łóżeczka, ciuszki. Wszystko idzie pełną parą
|
#4933 |
|
Zadomowienie
|
sorki za jakość zdjęć, ale telefonem i w pochmurny dzień lepiej się nie dało
|
#4934 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny ratujcie Piotrk chyba wszedł mi między żebra, mam taki bol z prawej strony pod żebrami że umrę tutaj! leże już trzecią godzinę i jest coraz gorzej
|
|
|
|
#4935 | ||
|
Moderator
|
Cytat:
![]() Cytat:
To ja Wam powiem jaką gafę wczoraj odwaliliśmy ![]() Zamówiliśmy komodę i biurko (to które teraz mamy jest za duże). Biurko 80 cm, komoda 80 cm i łóżeczko 120 cm - wejdą mi dosłownie na styk. Komoda nazywała się 80A i dopiero jak wróciliśmy do domu się zorientowałam że zapomnieliśmy jej zmierzyć przed zakupem, a ja tylko nazwą się zasugerowałam że ona ma 80 cm ![]() Jechałam dzisiaj z duszą na ramieniu żeby ją zmierzyć - ale na szczęście się okazało, że ma te 80 cm
|
||
|
|
|
#4936 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
chamstwo straszne u nas panujeCytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
różnie co roku to wychodzi2. - zupa grzybowa - barszcz z uszkami - pierogi z kapustą i grzybami - ryba po grecku - sledzie pod różną postacią - no i kto na co wpadnie bo się dzielimy z siostrami - krokiety z grzybami, pierogi zapiekane w piekarniku, paszteciki z grzybami 3. zupa grzybowa i pierogi z grzybami!!!!4. nie wiem ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
aaaaa...... miałam jechać w srode ale jadę jutro bo nic mi nie zostanie!
|
|||||||
|
|
|
#4937 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4938 |
|
Zakorzenienie
|
frogutka jakie to rozmiary?
Teqiba ja muszę moje łóżeczko zmierzyć, bo nawet nie wiem jakie kupiłam, zebym czasami złego materaca nie kupiła no ale na oko to jest właśnie to 120x60
|
#4939 | ||||||
|
Zadomowienie
|
mmhym
bardzo ciekawy ten przepis, zapisałam i na pewno wypróbuję. Ciekawa byłam jak to wygląda i poszperałam w necie, efekt końcowy extra ![]() Cytat:
![]() Cytat:
za wyniki glukozyCytat:
A pod żebrami może boli Cię bo mała się rozpycha![]() Cytat:
za wizytę i za córeczkę. Może za 3 razem będzie synek![]() ![]() Cytat:
jak urządzicie pokoik to prosimy o zdjęcia![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#4940 | |
|
Moderator
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4941 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ladnie sobie zarabiajaFrugotka ale lupy ![]() Mi tz przyniesie dzisiaj kartony z ciuszkami z piwnicy, ale nie wiem czy dam rade to poprzegladac, bo jakos zle sie dzis czuje
|
|
|
#4942 |
|
Wtajemniczenie
|
gratuluję każdego zaczętego tygodnia, każdego nowego miesiąca i nowego trymestru każdej z was!
![]() frogutka super ubranka! slicznosci małe margo80 w h&m jak wywieszą przecenione rzeczy to tak beda wisieć cały czas, dlugo. ale polecam jechać teraz na początku - potem ciezko z rozmiarami jest |
|
|
|
#4943 | |
|
Moderator
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4944 | ||
|
Zakorzenienie
|
Uciekam przed porodem
Cytat:
Cytat:
![]() Mnie za to od dwóch dni tak bolą plecy, że masakra Pod łopatką, obawiam się, że to wątroba. Jakby nie patrzeć od 17 tygodni jestem na antybiotyku |
||
|
|
|
#4945 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4946 |
|
Zakorzenienie
|
Też się nad tym zastanawiam. Boję się porodu, ale jak myślę o dolegliwościach to już o nim marzę
![]() Co będzie dalej
|
|
|
|
#4947 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny na modowym piszą że nic ciekawego w H&M, szmatki same.
ehh a tak liczyłam na ładne ciuszki dziewczyny mnie też strasznie bolą plecy. a brzuch mam bardzo wysoko i kłuje mnie pod cyckami. muszę siedziec bardzo wyprostowana zeby mnie nic nie kuło i bolało. |
|
|
|
#4948 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4949 |
|
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny
![]() widzę, że na wątku już świąteczno-wigilijna atmosfera Dla mnie będzie to pierwsza wigilia sam na sam z mężem i pierwsze samodzielne wigilijne gotowanie ciekawe jak mi pójdzie, oby smacznie 12 potraw na bank nie będzie, bo nigdy byśmy tyle nie zjedli sami U mnie spokojnie, bez rozstępów chociaż tak jak piszecie krwawienia z nosa to moja specjalność, niestety razem z katarem (mam go całą ciążę). Na usg genetycznym wszystko było dobrze, a mały powoli kopie non stop ![]() Jestem już oficjalnie na zwolnieniu cieszę się, bo jak wyglądam za okno to nic mi się nie chce w końcu ruszyły też zakupy dla małego, ale z inicjatywy moich rodziców - zasponsorowali nam nowy wózek (chcieliśmy kupić używany) i tonę ciuszków Czy ktoś zakupił dziś termometr z lidla, bo sie nad nim zastanawiałam? |
|
|
|
#4950 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może nospe spróbuj? frogutka śliczne ubranka Ja byłam u dentysty przed chwilą... na szczęście spokój powinnam już mieć do porodu...Ja sie boje tego bólu żeber ![]() ---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ---------- nivka gratuluję ja termometr mam zwykły i nie będę kupować innego, kojarzy mi się że teQiba go kupowała
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:45.

oklaski:

no i doszłam do wniosku że w tym roku nic nie robię w dopie mam, sama niech gotuje 

Nie mam więc filmu ani zdjęcia. Wg gina będzie to.... dziewczynka

różnie co roku to wychodzi
i pierogi z grzybami!!!!
i dostałam skierowanie na próby wątrobowe
ladnie sobie zarabiaja
Pod łopatką, obawiam się, że to wątroba. Jakby nie patrzeć od 17 tygodni jestem na antybiotyku