Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 5
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-01-21, 19:52   #1498
cambria04
Rozeznanie

Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 5

Witam się w ten deszczowy i ponury wieczór Jak jeszcze to wszystko zamarznie to strach wogóle wyjsć z domu. Pocieszam się, że w marcu to już dni dłuższe i mniej depresyjnie będzie...

Cytat:
Napisane przez amelka2006 Pokaż wiadomość
Rozmowy z Amelką:
-Mamusiu, dlaczego połknęłaś dzidziusia?
-No coś Ty, nie połknęłam go.
- A mówiłaś, że to od nasionek od tatusia, wzięła się moja siostra, którą masz teraz w brzuszku....

I spróbuj, tu coś dziecku delikatnie wytłumaczyć...
Hehe Te dziecięce pytania Mój trzylatek ostatnio też był ciekawy jak ten dzidziuś wyjdzie... Buzią? Więc powiedziałam, nie inną dziurką, taką którą mają dzieczynki a chłopcy nie. To pytał się czy nie wypadnie Powiedziałam, więc że trzeba go będzie wycisnąć i taka pani na pewno go złapie A dziś rano mówi: Mamusi gdzie masz tą dziurkę? Pokaż... i zaczął mnie ogladać

Cytat:
Napisane przez margo80 Pokaż wiadomość
zapomniałabym. obiecałam się pochwalić wyrobami szydełkowymi. pierwszy kwiatek, pierwszy misiek, którego Ewa kazała mi przerobić na miśkę i efekt po ubraniu jej (sukienkę robiłam z głowy, kwiatek i misiek są z gotowych wzorów)
Super Ci wyszłedł ten misiaczek!

Cytat:
Napisane przez cayenneOna Pokaż wiadomość
Melduje sie po wizycie w szpitalu, a nastepnie konsuktacji u mojej ginki. Okazalo sie, ze wiking ma juz 3756 a jeszcze ok 4 tygodnie do terminu wg usg..wg OM nawet ponad 4 tygodnie...

Niestety okazalo sie rowniez, po raz pierwsza zreszta, ze ilosc wod plodowych jest za Dita, podobnie jak to, ze dziecku w ostatnim czasie tez dosc znacznie urosl brzuszek, a biorac wszystko do kupy mozna przypuszczac, ze to jednak z cukrzyca ma do czynienia.
Trzymam kciuki, żeby wszystko poszło zgodnie z planem <przytul>. Właśne miałam pytać czy jednak nie masz cukrzycy ciążowej... A ile ważył Twój pierwszy syn? Mnie się wydaje, że jednak ten cukier ma wpływ na iwelkość dzieciaczka, u mnie pierszy miał 3700 kiedy miałam cukrzycę, a teraz kiedy cukier w normie maluszek poniżęj 50 centyla....

Edytowane przez cambria04
Czas edycji: 2014-01-21 o 19:54
cambria04 jest offline Zgłoś do moderatora