2014-01-22, 11:34
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 5
Cytat:
Napisane przez bebe97
Z dobrych wiadomości - spałam całą noc a poszłam spać nie po północy jak zwykle tylko o 23  może wreszcie się przestawię na normalny tryb życia.
I spodziewam się dzisiaj przesyłki z otulaczkiem  Szkoda, że nie mam żadnej lalki, na której mogłabym poćwiczyć otulania, a Reksio pewnie się nie zgodzi
Czytam bloga Marioli i myślę sobie, jak niewiele trzeba, żeby się zamartwiać głupotami. Dopiero przy prawdziwym problemie zdaję sobie sprawę z rzeczy ważnych, mniej ważnych i całkiem błahych. Czy ja w ciąży sypiam dobrze czy gorzej, czy przytyłam więcej czy mniej, czy będę rodziła sn czy cc, przecież o jedno w tym wszystkim chodzi, o zdrowe donoszone dziecko 
|
Ja mam misia i go przymierzałam do fotelika, kombinezonu i rożka 
Z drugim masz po prostu rację 
Cytat:
Napisane przez margo80
wrrrr.... pojechałam z Ewcią do przedszkola, wracam do auta i doooopa, nie odpaliło.  sms do małża, ale on musi zostać po nocce dłużej w pracy, więc zamknęłam auto i poturlałam się w kierunku przystanku, zahaczając o dentystę i zdobywając wpis do karty ciąży. wróciłam autobusem i właśnie jem śniadanie.
zła jestem, bo miałam w planach pojechać do banku i spółdzielni mieszkaniowej. zostanie mi tylko siedzieć z nosem w fakturach i poprasować zalegającą stertę.
|
dobrze, że miałaś jakiś dojazd chociaż autobusem.
Cytat:
Napisane przez monkaa321
a ja się zastanawiam czy nie zrobić sobie badania na obecność HIV bo nie miałam robionego...  musze się w cenie zorientować, ewent zapytać czy gin zleci 
|
To chyba każdy lekarz zleca. Mój mi powiedział, że każą teraz to robić.
Cytat:
Napisane przez mmhym
Do mnie wczoraj przyszła torba do wózka - bardzo jestem zadowolona, a dzisiaj dzwonił kurier, że jest przesyłka, więc czekam też na materac  Przywozimy dzisiaj też od babci łóżeczko i biorę się za pranie Ulkowych rzeczy - przygotowania idą pełną parą 
|
już najwyższa pora 
Cytat:
Napisane przez kate1623
Myślałam, że dzisiaj posprzątam i ogarnę całe mieszkanie. Miałam takiego powera jak wróciłam do domu z pobrania. Zdążyłam wstawić pralkę z ciuszkami dla Małej (dostałam wczoraj paczkę od siostry męża z ciuszkami  ) i już padam na twarz  chyba jak skończy się pranie pójdę się zdrzemnąć 
|
Ja mam tak zawsze. Power jest, jak juz zacznę coś robić, to nagle jestem zmęczona 
Cytat:
Napisane przez BeautifulLie
Po usg. Maly w 30tc ma trochę ponad 1500g, lekarz powiedział ze ogólnie jest ok z synkiem, to mi trochę ulżyło.
Wysłane z telefonu...
|

---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ----------
Cytat:
Napisane przez asienka213
Ostatnio byla mowa o fotelikach, gdzie najbezpieczniej i dochodze do wniosku, ze nigdzie. 2 dni temu na watku mam wrzesniowych jedna dziewczyna stracila corke w wypadku samochodowym, tir zmiazdzyl caly tyl auta gdzie siedzialo dziecko, dziewczynka zmarla podczas operacji Dzis pogrzeb  Pisala, ze mogla ja zapiac z przodu
|
niestety 
Cytat:
Napisane przez koziemleko
Wydaje mi się, że lepiej być w zaawansowanej ciąży zimą niż latem. Mi też ciężko oddychać, a co by było przy upałach? Albo puchnące nogi w upały 
|
Ja stwierdziłam ostatnio, że zadna pora nie jest dobra 
Latem puchną nogi, ale można siedzieć w luźnej kiecce i nosić kapcie. Nie zakładać skarpetek.
Zimą trzeba sie grubo ubierać, a to dopiero męczarnia (skarpety, buty zimowe) i wygląda się jak orka

|
|
|