![]() |
#1591 | ||||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 5
![]() mmhym wczoraj zapomnialam ![]() Cytat:
Ostatnio byla mowa o fotelikach, gdzie najbezpieczniej i dochodze do wniosku, ze nigdzie. 2 dni temu na watku mam wrzesniowych jedna dziewczyna stracila corke w wypadku samochodowym, tir zmiazdzyl caly tyl auta gdzie siedzialo dziecko, dziewczynka zmarla podczas operacji Dzis pogrzeb ![]() Cytat:
![]() A bedziesz robila to badanie ?? Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1592 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
![]() Cytat:
Cytat:
Nie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale masz rację teraz każde milczenie wzbudza niepokój. A wiecie co u Side? Co do cc i sn to chyba każdy lekarz/położna Ci jednak powie, że sn jest lepszą opcją, zarówno dla mamy jak i maleństwa. A propo's - dopytywałam się o te płatne znieczulenie przy cc i podobno rzeczywiście w moim szpitalu za znieczulenie w kręgosłup trzeba płacić tylko za narkozę nie ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ja mooooooooooooocno trzymam za Was kciuki! ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mam nadzieję, że infekcja szybko minie, ja też jestem ciekawa jak tam u mnie bo czasem czuję lekki dyskomfort.. Ja też miałam wczoraj ochotę na słodkie i spałaszowałam 4 czekoladki. Widzę, że i Wam zima daje się we znaki. Dla mnie mogłaby się już skończyć. Zaawansowana ciąża i zima zdecydowanie nie idą ze sobą w parze. Czy Wasze maluszki też się tak wysoko uplasowały? Mi czasem aż trudno oddychać, Niuśka leży zaraz pod biustem. Dziś mam lekcje po południu więc pewnie będę zaglądać, jestem ciekawa co pokaże USG u BeautifulLie ![]()
![]() |
#1593 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1594 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Side powinna już wyjść ze szpitala, chyba dziś mieli ją puścić |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1595 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
o kurcze... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1596 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() kate ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2. wierz mi, lepiej tak niz lato i zaawansowana ciaza ![]() ---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- tak
![]() ![]() |
![]() |
#1597 |
Rozeznanie
|
witam się słonecznie
![]() Młody mnie smyra gdzieś zupełnie na boku, gdzie on włazi... zwiedzać mu się zachciało, czy co? pisałam kiedyś, że wysyp mam mamy w rodzinie i w ciągu 4 miesięcy przybędzie 4 ![]() ![]() generalnie ja się w rozmowach upieram, że nie wiemy co nam rośnie ![]() ![]() co do fotelika... z tirem nic i nikt nie wygra ![]()
#1598 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1599 |
Zadomowienie
|
Trisdom :-*
Tygrysek tak mój gin teraz byl u mnie i powiedział że dostane celeston w razie w. Modle się zebym wyszla w piątek jakoś źle znoszę pobyt w szpitalu i płacze jak bóbr :/ Virginia co do sn i cc to prawda, podobno ciężej jest do siebie dojść po cc. <3 :-* Monkaa :-* Baja a lekarz mnie wczoraj strasznie wystraszył ze dostane jakieś kroplówki witalizujące ale dzisiaj powiedział że jednak nie ![]() Asienka jaka tragedia :/ i :-* Wysłane z telefonu... |
![]() ![]() |
![]() |
#1600 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1601 | |||||||
Moderator
|
Cytat:
A jak nie zdarzy to gondolka. Cytat:
Ja pewnie tez do porodu juz nie bede miala USG ![]() Cytat:
Ale ja chyba bym sie klocila z mama i powiedziala ze ciotek stanowczo zaraz po porodzie nie wpuszcze ![]() Cytat:
![]() Tylko przez to zagrozenie CC zaczynam sie martwic co to bedzie z karmieniem... Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1602 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co dostanę, to dostanę, byleby długo nie siedzieli ![]() maggie123 to teraz może porządnie wypoczniesz ![]() Cytat:
![]() Czytałam na necie opinie, że Monin ją najlepsze. W Lidlu bym kupiła, ale nie ma obecnie, a do Lidla mam za daleko i bywam tam sporadycznie. Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#1603 |
Rozeznanie
|
Chciałabym je zrobić. Nie wiem tylko czy moja kasa chorych je opłaca ale jak tak, albo nie byłoby mocno drogie to zrobię. Nie wybaczylabym sobie gdybym nie zrobiła i mały urodził się przeze mnie chory. Na następnej wizycie tj 13 lutego wszystkiego się jeszcze dowiem i wtedy zrobię to badanie.
A jak to wygląda u Ciebie? Ja nie wiedziałam że tutaj trzeba się na to zgadzać, myślałam że robią wszystkim. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#1604 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja też jedną ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1605 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() asienka213 Matko przenajświętsza.. Tego się nawet nie da wyobrazić. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1606 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Asienka- tragedia po prostu.... Ciężko to sobie wyobrazić. mmhym- wczoraj zapomniałam Ci pogratulować wizyty ![]()
![]() |
#1607 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z drugim masz po prostu rację ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() Latem puchną nogi, ale można siedzieć w luźnej kiecce i nosić kapcie. Nie zakładać skarpetek. Zimą trzeba sie grubo ubierać, a to dopiero męczarnia (skarpety, buty zimowe) i wygląda się jak orka ![]()
![]() |
#1608 |
Zakorzenienie
|
Witam przy kawusi
![]() ![]() ![]() Virginia, korzystaj i odpoczywaj maksymalnie ![]() ![]() Na pobranie krwi pepowinowej nie zdecydowalismy sie. W Pl to w sumie dopiero raczkujei no i koszt też nie przekonuje.. (t)asia... wspołczuję tradycji rodzinnych ![]() ![]() ![]() A naleśniki moge smażyc.. ![]() ![]() Co doobiecanych rzeczy.. Brat też jak dowiedzieli sie o ciazy to oni maja wszystko spakowane posegregowane po malej i ze mi oddadza. A teraz cicha. Dobrze, ze fotelik wydebilam. Pojechalam tam i wprost powiedzialam zeby mi dali bo chce sobie wyczyscic i uprac.. Ale przy okazji jakos nie kwapili sie zeby jakies pudlo oddac. Na wozek i lozeczko nie licze, zdecydowalam juz i zamawiam. A ubranek przyszla szwagierka nawiozla mi od jakiejs swojej kuzynki, ktorej notabene nawet nie znam , tyle że pewnie polowe z tego nie zaloze malej(pudlo po tv- zreszta wrzucalam tu fote szafu i kolekcje bucikow) i nie bede sie upominac, ciekawe czy sami cos zaproponuja ![]() Enja ![]() Monka natchnęłaś mnei na mani pedi... zaraz bede probowac ![]() BeautifulLie superr wieści ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1609 |
Rozeznanie
|
Ooooo to zrobię na pewno. Myślałam może że ze 100 €:p
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#1610 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() u mojego meza w rodzinie sa sami faceci, a teraz my i szwagier bedziemy miec juz drugie corki ![]() Cytat:
![]() ja w zeszlym roku tez je troche podczytywalam Ale teraz to wiem, bo kolezanka z klubu natalkowego, ktora tez jest mama wrzesniowa pisala, ze u nich tragedia Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1611 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
http://www.suwaczki.com/tickers/j5rbj44jqkxnhzqe.png Edytowane przez filupka Czas edycji: 2014-01-22 o 10:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1612 | |
Moderator
|
Cytat:
![]() Wole skarpety, kozaki i przede wszystkim tlen ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1613 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1614 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
BeautifulLie potraktuj pobyt w szpitalu jak all inclusive ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1615 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale w lato jak było po 35 stopni ciepła, to dobrze to znosiłam ![]()
![]() |
#1616 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Mały dziś leniwie się rusza, właśnie miał czkawkę ![]() Bardzo tęsknię za moim TŻtem. Im bliżej rozwiązania, tym bardziej go potrzebuję obok. Cały tydzień bez niego jest nie do zniesienia. Już nie chodzi o to, że jest masę rzeczy do zrobienia, z którymi muszę czekać do weekendu bo nie mam już siły zrobić tego sama, to po prostu jestem już słaba, ociężała i naprawdę ledwo żyję. I chciałabym, żeby w razie czego był blisko domu. I nie wyobrażam sobie, że znowu w poniedziałek będę musiała wstać przed 3 żeby go zawieźć na busa. I co? Tak aż do samego porodu ![]() Mam nadzieję, że szef sie nad nim zlituje i go przeniesie, bo inaczej będzie musiał zrezygnować z tej pracy i szukać czegoś na miejscu. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1617 |
Raczkowanie
|
cześć
![]() po wczorajszych zamówieniach jestem na koncie lżejsza prawie 620 zł, a to jeszcze nie koniec wydatków ![]() ![]() ile trwa realizacja zamówienia na gemini? wczoraj o 12 opłaciłam przelewem i do dzisiaj mam status że nie opłacono, a myslałam że w ciągu 24 h zaksięgują przelew ![]() asienka ale tragedia ![]() cayenne ale masz dużego synka ![]() ![]() beautifullie 3maj się Kochana i pamiętaj dla maleństwa idzie wszystko przetrzymać ![]() Mariola 3mam mocno kciuki za Marco ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1618 | |||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Chociaż faktycznie czuję że głowę ma chyba pod żebrem bo nieraz ciężko oddychać jak napiera na przeponę... Cytat:
![]() Mnie ostatnio napada głód około północy, ehh. Dzięki za opinie odnośnie krwi pępowinowej. Wczoraj o tym czytaliśmy, ale faktycznie sporo argumentów "przeciw" się pojawia i chyba z tych właśnie powodów nie zdecydujemy się.
![]() |
#1619 |
Wtajemniczenie
|
Ale jak to? Przecież ten szpital ma 1 stopień referencyjności... Nie wolałaś jechać do jakiegoś 3 stopnia, żeby w razie czego nie musieli Cię transportować?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1620 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, czekam zeby mi wywolali zdjecia i wgrali tez na cd, ale sie zalamalam ;((((( nie widzialam, ze mam tak wielkie i czerwone rozstepy na brzuchu
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:19.