![]() |
#1561 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 5
witam sie.....
po wczorajszych wieczornych ekscesach żyje i mam sie dobrze ![]() dzisiejsza nocka mam nadzieje ze będzie lepsza i coreczka da pospać mamusi,zarowno 3 latka jak i ta w brzuszku ![]() oko po upadku Tel trochę zasiniale i boli przy dotyku ale da sie przezyc ![]() Cytat:
![]() tez jestem po wizycie,nastepna 14 lutego w urodziny córki ![]() malenstwo wazy podobnie bo 2600 i nadal jest główką w gorze ale u mnie to rodzinne i moja miednica tez waska stad tez moze takie ulozenie dziecka mam te same globulki bo ja juz po wymazie i wyszly mi jakieś drozdzaki no i trzeba paskudztwa się pozbyc tylko ze ja zaplacilam 30 zl ! A dziwilam sie co tak dużo a tu jednak sie okazuje ze inni płacą wiecej tez za 6 sztuk ![]() po wizycie tez bylam w biedronce tylko nie po czekoladę a po lody ![]()
![]() |
#1562 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja absolutnie też. U nas jest niby zakaz wpuszczania dzieci poniżej 12lat, ale nikt go nie respektuje. W dzień chodzę jak lunatyk, a wieczorem mi się spać odechciewa. Cudnie po prostu. Enia ![]() ![]() OOOO na tvn style położne lecą ![]()
![]() |
#1563 |
Raczkowanie
|
4 rano, a ja wciąż nie śpię. Oglądam za to "Porodówkę" na TLC
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1564 |
Zakorzenienie
|
mam wrażenie, że wcale nie spałam. późno się kładłam, nie umiałam usnąć, każda zmiana pozycji mnie rozbudzała, a teraz zadzwonił budzik, bo z Ewą do przedszkola 1 raz po chorobie jadę. czuję, że niewiele snu było, ale wrócę i zamiast się zająć tym, co zaplanowałam, pewnie sobie kimnę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1565 | |
Zadomowienie
|
Witam się w ten mroźny poranek. Tym razem nocka udana więc będzie trochę więcej energi na zrobienie czegokolwiek
![]() Na blogu Marioli nowy wpis - pozytywny ![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1567 | |
Zadomowienie
|
Hej
Cytat:
![]() Ja sie dzisiaj witam z przychodni czekam na pobranie krwi mam nadzieje że już ostatnie ;-) Wysłane z mojego GT-I8190 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1568 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Pomijając to, co takie tłumy odwiedzających mogą nanieść, nie bez znaczenia jest spokój i zapewniona intymność kobiet po porodzie. I to jest bardzo na plus naszego szpitala ![]() Natomiast chętnie bym wprowadziła zmiany do cc w obecności ojca dziecka, jeśli nie jestem usypiana tylko mam znieczulenie od pasa w dół. Skoro mąż może być przy porodzie sn dlaczego nie może być przy narodzinach dziecka przez cesarskie cięcie? ![]() Z dobrych wiadomości - spałam całą noc a poszłam spać nie po północy jak zwykle tylko o 23 ![]() I spodziewam się dzisiaj przesyłki z otulaczkiem ![]() ![]() Czytam bloga Marioli i myślę sobie, jak niewiele trzeba, żeby się zamartwiać głupotami. Dopiero przy prawdziwym problemie zdaję sobie sprawę z rzeczy ważnych, mniej ważnych i całkiem błahych. Czy ja w ciąży sypiam dobrze czy gorzej, czy przytyłam więcej czy mniej, czy będę rodziła sn czy cc, przecież o jedno w tym wszystkim chodzi, o zdrowe donoszone dziecko ![]() Edytowane przez bebe97 Czas edycji: 2014-01-22 o 07:22 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1569 |
Zadomowienie
|
Morgen
![]() Malo spalam, wygladam jak zombie, a dzis mam te zdjecia ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#1570 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przejrzyj, może Cię coś natchnie ![]() https://www.google.pl/search?q=sesja...w=1920&bih=955 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1571 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
http://www.dkms-nabelschnurblutbank....lutspende.html A paciorkowca jeszcze nie miałam robione go. Dostałam ulotkę i mam do następnej wizyty zdecydować czy chce to robić. Ale tam coś piszą ze jest wymaz z szyki macicy pobierany a nie z krwi.... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1572 | |
Wtajemniczenie
|
Ja nie. Z chęcią bym oddała za darmo do banku krwi, ale płacić nie będę za coś za co nawet nie mam gwarancji, że będzie zdatne do użytku.
Cytat:
![]() ![]() A ja mam dość leżenia. Wszystko mnie boli. Płakać mi się chce, jak córka wraca z przedszkola i chce się za mną bawić a ja nie mogę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1573 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Infekcję miała już chyba każda z nas, a 13 kg to nie tragedia. Ja mam taką samą wagę ![]() Cytat:
![]() Jak będziesz coś wiedziała to pisz - trzymamy za was kciuki ![]() Cytat:
![]() Masz w domu jakiegoś zwierzaka?? Moja siostra kiedyś zaraziła się czymś (choroba skórna) od świnki morskiej ![]() Cytat:
![]() Bałam się tego badania, a okazuje się, że spokojnie mogę sobie pobrać wymaz w domowym zaciszu i po prostu zanieść to do laboratorium bez kolejek - pójdę przed zamknięciem ![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1574 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wrrrr.... pojechałam z Ewcią do przedszkola, wracam do auta i doooopa, nie odpaliło. ![]() zła jestem, bo miałam w planach pojechać do banku i spółdzielni mieszkaniowej. zostanie mi tylko siedzieć z nosem w fakturach i poprasować zalegającą stertę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1575 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Odebrałam wynik GBS czegoś tam nie wyhodowano to chyba dobrze ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1576 |
Wtajemniczenie
|
No pewnie że dobrze! Ja nie miałam robionego tego badania w I ciąży i do dziś nie wiem, czy sepsa u Marcela która wystąpiła po porodzie, to nie z mojego paciorkowca
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1577 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ja dzisiaj wcześnie wstałam i już czuje że mi się spać chce ![]() wczoraj sobie pedicure robiłam, ale wcześniej zjadłam tofifi i popiłam napojem gazowanym więc to był ogromny błąd... ![]() maggie123 to faktycznie z remontem zaszaleliście ![]() ![]() Enia_ gratuluję wizyty ![]() ale wam się zbiegło z koziemleko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1578 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1579 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak nie wychodowano to raczej dobrze ![]() ![]() a ja się zastanawiam czy nie zrobić sobie badania na obecność HIV bo nie miałam robionego... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1580 |
Raczkowanie
|
(t)asia - witam w klubie córek którym nie układa się z mama. Przykre to i nie da się, jednak "olać" tego, bo człowiek rozpamiętuje, przypomina sobie rozmowe i czasem mimo, że nie wiele razy nie była moja wina, to czuje się winna w jakiś sposób. Co do odwiedzin w szpitalu, bo mam nadzieje, że nie bedą mnie odwiedzac nikt poza tż, rodzicami i teściami. Ja tam tylko taz u byłam, u swojej bratowej jak sie młody urodził
![]() A noc też miałam jakąś mam wrażenie, że spałam i nie spałam. Ale jak sie juz zwlekłam z łóżka i siedze w pracy to jest w miarę ok ![]() No a poza tym to wiadomo, gratki za udane wizyty, kciuki za oczekujace wizyty, za zwalczenie świerzba ![]() ![]() ot to tyle ode mnie na tą chwile ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1581 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1582 | ||||||
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ela87 Dzięki Ela, własnie patrzę też na all. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Do mnie wczoraj przyszła torba do wózka - bardzo jestem zadowolona, a dzisiaj dzwonił kurier, że jest przesyłka, więc czekam też na materac ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1583 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1584 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny jestem po obchodzie, mam czekać na usg i cos mowili o kroplówce, napisze po usg.
Cayenne jak zombie to ja wyglądam ty pewnie kwitnąco :-* ![]() Lutnien w Siemianowicach w 2, czyli tam gdzie chcialam rodzić. Mam sr od kuchni że tak powiem :P a Ty leż ile sie da wiem że nie jest łatwo ale musisz :-* Wysłane z telefonu... ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- Dziekuje za wsparcie :-* Wysłane z telefonu... |
![]() ![]() |
![]() |
#1585 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Myślałam, że dzisiaj posprzątam i ogarnę całe mieszkanie. Miałam takiego powera jak wróciłam do domu z pobrania. Zdążyłam wstawić pralkę z ciuszkami dla Małej (dostałam wczoraj paczkę od siostry męża z ciuszkami ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1586 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1587 | |
Zakorzenienie
|
Też mi się wydaje, że dobrze
![]() Cytat:
![]() Mam nadzieję, że mojemu tż nie padnie akumulator, bo pracuje 10 km za miastem ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1588 |
Zadomowienie
|
Po usg. Maly w 30tc ma trochę ponad 1500g, lekarz powiedział ze ogólnie jest ok z synkiem, to mi trochę ulżyło.
Wysłane z telefonu... |
![]() ![]() |
![]() |
#1589 | |||
Zadomowienie
|
Hej,
JA dziś tez lepiej spałam, chociaż "przerwy techniczne" miałam o 1:30, 4:30 i 7:00... Po każdej problem z ponownym zaśnięciem. A do tego zapomniałam o drugiej tabletce magnezu wczoraj i od razu niespokojne nogi i drętwienia. Teraz już po śniadanku- mała tez się obudziła. Ma do mnie dzis przyjść położna, która będzie się mną po porodzie zajmowała. Cytat:
![]() Cytat:
Jest "brzuch z osiołem" ![]() To znaczy, że nie masz cholerstwa. ![]() Co do odwiedzin- w moim szpitalu wyganiają po 19. Tatusiowie mogą zostawać dłużej i jest możliwość "pokojów rodzinnych" za drobna opłatą 60 ojro za noc. Tu jest wiele różnych kultur- np. Turcy (i nacje pokrewne) odwiedzają sie tłumnie ze swoistego "obowiązku", który na nich tradycyjnie ciąży. Cięzkie jest to dla współlokatorów i lekarzy, bo to naprawdę sa tłumy. Dzieci- a raczej tylko rodzeństwo- mogą, pod warunkiem tego, że są zdrowi. Zdjęcia pokojów do rodzenia wstawie, tylko musze je zgrać na kompa z komórki. ---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1590 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:32.