Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Majowe 2015-cz.7
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-03-05, 10:05   #2009
weron1
Rozeznanie

Dot.: Mamusie Majowe 2015-cz.7

Hej Dzięki dziewczyny za gratulacje
Wczoraj znów nie miałam czasu tu zajrzeć i znów tyle nadrabiania

Cytat:
Napisane przez kefii Pokaż wiadomość
Dostałam silnego krwawienia takiego ze nie nadążałam wkładek wymieniać. Jak dojechałam do szpitala to sie uspokoiło. Lekarze nie wiedza co to było. POdejżenie padło na żyłę która gdzies pekła i narobila takiego zamieszania
o jeny-to dobrze, że nic poważnego...Dziwnie, że lekarze nie wiedzą, skąd to plamienie...

Lily ofthe Valley gratuluje wizyty

strzalka44 z tym mandatem to chyba bym nie odpuściła policjantom...można było im pokazać ostatnie połaczenie w kom i wszystko by było jasne, że mąż nie rozmawiał a tak to oni tylko patrzą gdzie łatwy mandat na człowieka nałożyć...
a z tym gościem w domu to masakra...Ja zawsze zamykam mieszkanie. Poza tym chyba bym poszła zgłosić na komisariat że taki typ się kręci. Chyba w jakimś stopniu pamiętasz jak wyglądał. Dobrze, że nic nie zrobił

Crumble gratuluję wizyty- też prosiłam lekarza, żeby jeszcze raz pokazał mi wszystkie kończyny

Cytat:
Napisane przez Lethe69 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, potrzebuję nosidełka doraźnie - 1o0m od domu mam przedszkole i będę tam prowadzać starszego synka, a znoszenie co rano wózka z niemowlakiem będzie ponad moje siły, dlatego na te 15 minut chciałabym przenieść dziecinę w nosidełku

Myślę, że urodzę wcześniej z autopsji - w pierwszej ciąży miałam termin na 20 stycznia, a musiałam mieć cesarkę 2 stycznia (miałam tzw. cholestazę ciężarnych, która może, choć nie musi!, wystąpić ponownie). Teraz pewnie też będę mieć cesarkę ( ze względu, że w 1.ciąży ją miałam). A poza tym mam nakaz leżenia, bo boli mnie podbrzusze; lekarzowi nie podobała się też moja szyjka, ale bardziej zmartwił go nie za miękki brzuch i stwierdził, że mogę mieć już skurcze... Więc żebym nie urodziła za wcześnie - mam leżeć. Same widzicie, że dziecko pcha się już na świat
Witaj A jak wspominasz pierwszą cesarkę? Z nosidełkiem nie pomogę.

Lily ofthe Valley jakie okablowanie? czyżby mi coś uciekło- ciężko się nadrabia tyle stron...

Cytat:
Napisane przez capriola_87 Pokaż wiadomość
Goskie89, pokaz zakupy!

Crumble gratuluję wagi!

Martuss bylam na siatkowce Lotos Trefl-Transfer Bydgoszcz chodzimy z tztem na Pluslige od poczatku sezonu i ogolnie zajarani jestesmy) a Ty na jaki mecz sie wybierasz?
kto wygrał?

karol_ak super, że wizyta udana

Cytat:
Napisane przez ola_la_7676 Pokaż wiadomość
wgl wyślij gdzieś faceta...
kupił karnisz ale... za krótki
mój kupił dobry

Co do wspólnej kasy to my mamy osobne konta i wszystkie wydatki dzielimy na pół, ale teraz chcemy założyć jedno dodatkowe wspólne i tam będziemy przelewać kasę na życie i dla małej. Ustaliliśmy, że tż trochę więcej, bo więcej zarabia. A każdym związku inaczej ważne żeby się dogadać.

Któraś dziewczyna pisała o nie używaniu dzwonka przez gości albo pukaniu w szybę...Ja miałam trochę gorzej, bo przez pierwsze miesiące jak zamieszkaliśmy z tż razem to teściowa potrafiła sama sobie otwierać masze mieszkanie kluczem bez pukania ! Kiedyś była taka sytuacja, że przyszła w sobotę rano bez zapowiedzi, a my byliśmy jeszcze wtedy w łóżku. To wyczerpało moją cierpliwość i powiedziałam tż, że ma jej powiedzieć, żeby pukała, bo nie wchodzi do siebie i żeby zapowiadała wizyty. A klucze ma tylko dlatego, że mieszka blisko nas i u niej są zapasowe jakby co-tż często gdzies zapodziewa swój komplet. Mimo wszystko nie podobało mi się jej zachowanie. Teraz już tak nie robi
Idę dalej nadrabiać dziewczyny.
weron1 jest offline Zgłoś do moderatora