Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Scent Bar VI
Wątek: Scent Bar VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-11-19, 21:55   #2308
Eenax
Zakorzenienie

GG do Eenax
Dot.: Scent Bar VI

Cytat:
Napisane przez anka_bzzz Pokaż wiadomość
No właśnie ja nie chcę mieć cesarki Nie wiem, ile w tym prawdy, ale gdzieś słyszałam/czytałam, że dla dziecka lepiej, by na świat przychodziło naturalnie.
Ja mam astygmatyzm, w jednym oku plus, w drugim minus... Kosmos Pewnie za ok rok wybiorę się jeszcze na badania i mam nadzieję, że będzie ok. Boję się porodu, ale w końcu tyle kobiet tokowy przeżyło, więc... chyba nie taki diabeł straszny? Z resztą - ponoć po wszystkim się nawet tego bólu nie pamięta
Skoro natura wymyśliła ze dzieci przychodzą na świat tamta droga to musi być dla nich dobre. Gdyby miały wychodzić brzuchem to byśmy miały w nich suwak

Czasem nie ma o czym pamiętać w końcu jest takie cos jak ZZO i mozna je sobie zarzyczyc (gdzieniegdzie darmo gdzieniegdzie opłatnie).

Cytat:
Napisane przez Yola Pokaż wiadomość
Ewcia Eenax słodka szczególnie jak tarmosi kotka
. Tarmoszenie to ulubiona zabawa Ewci, kotka natomiast już niekoniecznie.

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
Na konwent w klimatach wampirycznych w sam raz. Planuję strój z "Underworld". Tyle, że nie wytrzymam czterech dni w moim skóropodobnym gorsecie, bo mi się biust ledwo w nim mieści...

I co ciekawe - szyją w takich dość przyzwoitych rozmiarach.
Normalnie trudno jest kupić 20 cali. Za to 40 czy 50 spoko majonez. Nie wiem, czy gorset na 50 cali w talii to jest taki najlepszy pomysł...
Wszystkie moje gorsety wyszły do mojej szczupłej koleżanki.
A nowe to bym musiała sporo sie naszukać. Nie za latwo jest znaleść gorset (w rozsadnej cenie) w które udąlo by sie upchac moje 70F, bez robienia mi 2 dodatkowych piersi pod pachami.

Gorset na 50 cali to dobry pomysł. To jedyna szansa by osoba kóra ubierze ten gorset zobaczyła co to jest talia lub ew. przypomniała sobie ze talia to niepowinno byc najszersze miejsce na ciele.

Cytat:
Napisane przez burn-it-up Pokaż wiadomość
Dziewczyny,mam nietypową proźbę-czy znacie jakieś fajne przepisy na ciasta albo fajne strony z przepisami?Szperam od kilku dni ale nie mogę znaleźć nic odpowiedniego,jak na razie wytypowałam 1 kandydata wstępnego ale muszę upiec 2 ciasta.
Chodzi mi o coś smacznego,apetycznie wyglądającego(zachęcające go gości go spróbowania) ale nie pretendującego do tytułu "najbardziej wymyślny tort roku 2008".
Poniewaz juz dziewczyny zamiesciły linki do stron z przepisami to ja tylko napisze ze ja tam lubie robic ciasta które pretendja do tytułu "najbardziej wymyslny tort roku 2008. ponizej zamieszczam tort jaki robiłam na 30 urodziny kolegi ktory jest zapalonym wedkarzem.

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
Uwielbiam sernik!
Piec nie piekę, ale jedzenie idzie mi świetnie.

Ja chyba nie wierzę w zdrowych ludzi, którzy mogą żreć jak smoki, nie ruszać się i nie tyją. Podobnie jak nie wierzę w przypadki tycia od niczego. Taki ze mnie sceptyk. Jeśli tyję - wiem, że to moja wina.
A na talię są specjalne ćwiczenia. Od kiedy je zaniedbuję - jest systematycznie coraz gorzej.
Ja to chyba jestem mało normalna. Bardziej od jedzenia ciast lubię je robić. Normalnie uwielbiam robic "nienormalne" wypieki. Nienormalne w sensie smakowym, kształtu, i zdobienia.

A w ludzi zdrowych zracych jak smoki wierze. Ja tak miałam do 25 roku zycia, niestety to mineło. Potrafiłam zjesc w ciagu dnia tyle ze innym wystarczyło by to na kilka dni. I mimo tego wygladałam jak chodzacy szkielet (waga 47 kg). dla porównania napisze ze na sabacue warszawaskim jak mnie widziałas to wazyłam 65.

Cytat:
Napisane przez glamourous Pokaż wiadomość
aha dostalam dzis maila- wklejam ponizej; powaznie mysle od wyslaniem swojego faceta...jesli jestescie zainteresowane, pospieszcie sie bo ze wzgledu na skomplikowany charakter kursu ilosc uczestnikow musi byc ograniczona do 20

ZAPROSZENIE NA WARSZTATY DLA MĘŻCZYZN
Kurs jest dwudniowy i obejmuje następujące zagadnienia:
DZIEN PIERWSZY
1. JAK WYKONAĆ KOSTKI LODU?
Instrukcja krok po kroku wraz z prezentacją.
2. PAPIER TOALETOWY - CZY WYRASTA NA UCHWYTACH?
Dyskusja.
3. RÓŻNICE POMIEDZY KOSZEM NA PRANIE A PODŁOGĄ.
Ćwiczenia praktyczne z pomocą zdjęć i wykresów.
4. NACZYNIA I SZTUĆCE: CZY LEWITUJĄ, SAMODZIELNIE KIERUJĄC SIĘ DO ZMYWARKI ALBO ZLEWU?
Debata panelowa z udziałem ekspertów.
5. PILOT DO TELEWIZORA - UTRATA PILOTA.
Linia pomocy i grupy wsparcia.
6. NAUKA ODNAJDYWANIA RZECZY.
Otwarte forum tematyczne - Strategia szukania we właściwych miejscach a przewracanie domu do góry nogami w takt rytmicznego pokrzykiwania.
7. ZAPAMIETYWANIE WAŻNYCH DAT I POWIADAMIANIE W WYPADKU SPÓŹNIENIA.
Pamiętaj o zabraniu własnego kalendarza lub telefonu komórkowego.

DZIEN DRUGI
1. PUSTE KARTONY I BUTELKI - LODÓWKA CZY KOSZ?
Dyskusja w grupach i ćwiczenia praktyczne.
2. ZDROWIE - PRZYNOSZENIE JEJ KWIATÓW NIE JEST GROŹNE DLA ZDROWIA.
Prezentacja PowerPoint.
3. PRAWDZIWI MĘŻCZYŹNI PYTAJĄ O KIERUNEK, KIEDY SIĘ ZGUBIĄ.
Wspomnienia tych, którzy przeżyli
4. CZY MOŻNA SIEDZIEĆ CICHO, GDY ONA PROWADZI?
Gra na symulatorze.
5. DOROSŁE ŻYCIE - PODSTAWOWE RÓŻNICE POMIĘDZY TWOJĄ MATKĄ A TWOJĄ PARTNERKĄ.
Ćwiczenia praktyczne i odgrywanie ról.
6. JAK BYĆ IDEALNYM PARTNEREM NA ZAKUPACH.
Ćwiczenia relaksacyjne, medytacja i techniki oddechowe.
7. TECHNIKI PRZEŻYCIA - JAK ZYĆ, BEDAC CAŁY CZAS W BŁĘDZIE?
Dostępni indywidualni psychoterapeuci.
8. CHOINKA - CZY MUSI STAĆ DO WIELKANOCY.
Telekonferencja z udziałem Świętego Mikołaja.
Na ten kurs to powinnam chyba bardziej ja niz moj P. sie wybrac.
Moj P. spełnia tylko punkty 2 , 6 i 7 dnia drugiego.
Natomiast ja:
4, 5 i 6 dnia pierwszego
1 i 7 dnia drugiego

Cytat:
Napisane przez Velvet Acid Kitty Pokaż wiadomość
Może jestem dziwna, ale dla mnie zabawny
Przecież to nie na serio, takie coś trzeba traktować z przymrużeniem oka
A słowo "orgazm" jest słowem jak każde inne...
Orgazm to nie sowo to cos fantastycznego polecam z czystym sumieniem (niekoniecznie z "czystymi" myślami)

Cytat:
Napisane przez Mendosita Pokaż wiadomość
Ha, wiadomo, że wysoki facet jest mrrrrr.
Mój jest niski ale za to nadrabia: gotowaniem, sprzątaniem, praniem, prasowaniem, itp. (w ramach tego co mogą czytać osoby do lat 18).
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg tort-wedkarz 2.jpg (89,8 KB, 57 załadowań)
Dym kadzidlany. ...

czarne kredki
Eenax jest offline Zgłoś do moderatora