![]() |
#2281 | |
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar VI
Cytat:
No to witam w klubie ![]() ![]() Ale filigranową to mnie nikt nigdy nie nazwał ![]() Jeśli chodzi o tusze - używam, tak jak Mendosita, MF 2000 Calorie. Efekt wcale nie jest jakiś wybitnie teatralny, "dramatic look" to chyba za dużo powiedziane (a może ja nie potrafię się malować), ale też jestem zadowolona ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2282 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zgadzam sie baby po co komu tych 8 tysiecy facetow czy ile tam....wyobrazcie sobie jakby nawet 5 z nich bylo chorych- co przy obecnej porze roku i tak jest zanizona liczba ![]() ![]() ![]() no chyba ze wszyscy uwielbialiby nas zabierac na zakupy i placic za nasze kaprysy...to tak przez moze tydzien bym mogla to zniesc ![]() ludzie kochani rozmawialam wlasnie z panem z Polski i on mi opowiadal ze cos tam...w zaleznosci od zajetosci ![]() ![]() Edytowane przez glamourous Czas edycji: 2008-11-19 o 14:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2283 |
Czekam na Ragnarok
|
W życiu, po chusteczce zostawałyby pyłki. Nadmiar poprostu "ociera się" o kant tuszu i tyle. Trzeba się nauczyć nim malować, ale efekt świetny.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2284 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2285 | ||
Zadomowienie
|
Proszę bardzo.
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A dialog - ![]() Cytat:
![]() ![]()
Jak ptak patrzę w dół na góry Patrzę w dół na góry Edytowane przez BeYourself Czas edycji: 2008-11-19 o 18:06 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2286 |
Zakorzenienie
|
jak dla mnie Fatale też jest Fatalny...ale ciekawa jestem Hypnose.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2287 | ||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Ja nie umiem się garbić w obcasach ![]() Koniecznie zdaj szczegółową relację ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() I monitor zapluty... ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2288 | ||
Zakorzenienie
|
Zaproś mnie do domu. Muszę to zobaczyć
![]() Cytat:
![]() Cytat:
U mnie jakoś obcas nie chce działać jak kotwica ![]() ![]()
![]() |
#2289 |
Zakorzenienie
|
To już jest nas dwie ( albo i trzy?). Kupujemy popcorn jedziemy do Gryksia na seans
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#2290 | |
Zadomowienie
|
Lata wprawy, Kochana, lata wprawy.
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2291 |
Zakorzenienie
|
Hypnose jest teraz w SP w promocji za 65 zl (nie zebym kusila
![]() Ja upolowalam tam dzisiaj YSL effet faux cils. Jutro bede testowac ![]() Do tej pory nie mam swojego ulubionego tuszu, w kazdym mi cos nie odpowiada ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2292 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2293 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2294 |
Zakorzenienie
|
Hypnose jest generalnie niezly. Na pewno lepszy niz Diorshow. Lubie bo widac efekt po jednej warstwie i tak czesto juz zostawiam do pracy. A jak sie namacham szczota w weekend to nawet te rzesy jakos podkreslone. Pewnie jak ktos obdarzony niezlym urzesieniem to bajka, ja lichorzesa stwierdzam, ze poprawnie, Aczkolwiek kupuje raczej kuszona jakas promocja - jak sie skonczy, a raczej jak zaschnie na wior (choc przedluzam zywot trzymam w chlodzie szuflady zimnego pokoju) to wracam do Lash Architecta L'oreala (bo dostalam od kumpeli). Volume Clubbing Boujrois mnie pozytywnie zaskoczyl - dlugo swiezy, a i efekt ladny i trwaly. |
![]() ![]() |
![]() |
#2295 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
moje ulubione: światło było na góra kadłuba... Reszta kadłuba była w ciemno... czy jakoś tak ![]() Cytat:
![]() ![]() W kwestii tuszy (do rzęs) najbardziej służą mi wszelkie MF. Nie kupuję górnopółkowców, bo szkoda mi kasy. Chyba nie wymyślono jeszcze czegoś co by sobie poradziło z moimi rzęsami...
![]() |
#2296 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widzialam w Magnolii, w towarzystwie innych tuszy Lancome (leza sobie, nie rzucajac sie w oczy, na takim okraglym stole, za stoiskiem z damskimi flaszkami). |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2297 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2298 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2299 | |||
Zadomowienie
|
a o którym Burżuju mowa?
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() aczkolwiek wątpię byś była lichorzęsa, coś tam pamiętam z jakichś fotek ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2300 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zastanawiam sie tylko czemu tak tanio i jak stary jest ![]() A bo na Burzuja ja mialam sposob - mleczkiem go zmyc to bylo trzeba nieco samozaparcia - aczkolwiek ja wlazilam w mejkapie pod prysznic, woda na pyzior, nastepnie odrobina oliwki dzieciecej na wacik i schodzil jak zloto bez tarcia. Zreszta co sie oprze oliwce. Ah i niestety lichorzesa... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2301 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2302 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Yyyyyyyyy ![]() ![]() W kwestii tuszy do rzęs - u mnie też rządzą Max Factory ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-11-19 o 20:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2303 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A Lesia rozmowa z policjantem: "Nie ma słonia, nie ma słonia" ![]() ![]() Madzik- brunet nie zając ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2304 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za kazdym razem wszystko samo sie dzieje wiec sie nie nerwicuj ![]() (btw facet ze znow moze okazac sie niezlym koszmarem a raczej z zycia takowy zrobic, ale coz - zycie. ) one nite u meet poeple who will stay in ur life 4eva and doesnt metter if in real or in memories...& doesnt metter if good or bad ones... Moja kumpela ma taki opis i ciezko sie nie zgodzic. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2305 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jednak ostatnio zirytowana tym, ze w zaufanej perfumerii sprzedano mi taki tusz, (XL) z 2006 roku, (pierwszy raz odpuscilam sobie sprawdzenie kodow przy kasie ![]() ![]() Kilka lat temu uzywalam poprzedniej wersj tego tuszu, (ocenilam go w KWC na 4*). Nowa wersja jest o wiele lepsza- smialo moge dac jej 5* ![]() Sprawdzil sie nie tylko u mnie, takze Mariolasl, posiadaczka zupelnie innego rodzaju rzes niz moje, jest z niego bardzo zadowolona ![]() Dodatkowym plusem sa ciekawe odcienie- czern jest naprawde czarna i lsniaca, swietny jest tez kolor nr 06- Bluishblack oraz imponujaca pojemnosc 12ml ![]() Wiem, ze pisalas o tuszu gornopolkowym, ale pomyslalam sobie, ze kupujac tanszy, mialabys wiecej pieniedzy na cos innego ![]() ![]() Edytowane przez Kattarina Czas edycji: 2008-11-19 o 20:55 Powód: literowki:o |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2306 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak nie zając, to co? ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-11-19 o 20:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2307 |
BAN stały
|
Witam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2308 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czasem nie ma o czym pamiętać ![]() ![]() Cytat:
A nowe to bym musiała sporo sie naszukać. Nie za latwo jest znaleść gorset (w rozsadnej cenie) w które udąlo by sie upchac moje 70F, bez robienia mi 2 dodatkowych piersi pod pachami. Gorset na 50 cali to dobry pomysł. To jedyna szansa by osoba kóra ubierze ten gorset zobaczyła co to jest talia lub ew. przypomniała sobie ze talia to niepowinno byc najszersze miejsce na ciele. Cytat:
Cytat:
A w ludzi zdrowych zracych jak smoki wierze. Ja tak miałam do 25 roku zycia, niestety to mineło. Potrafiłam zjesc w ciagu dnia tyle ze innym wystarczyło by to na kilka dni. I mimo tego wygladałam jak chodzacy szkielet (waga 47 kg). dla porównania napisze ze na sabacue warszawaskim jak mnie widziałas to wazyłam 65. Cytat:
Moj P. spełnia tylko punkty 2 , 6 i 7 dnia drugiego. Natomiast ja: 4, 5 i 6 dnia pierwszego 1 i 7 dnia drugiego Cytat:
![]() ![]() Mój jest niski ale za to nadrabia: gotowaniem, sprzątaniem, praniem, prasowaniem, itp. (w ramach tego co mogą czytać osoby do lat 18).
![]() |
#2309 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mozna byc np pijanym, niezainteresowanym, patrzacym za innym kolesiem ze 'snow' - a i mozna sie wypierdaczyc na rozlanym piwie w szortach, gorsecie i kozakach za kolano. Tak ;P Ale wtedy to chyba nie ma znaczenia ![]() Aczkolwiek podkresle, ze nie wierze w milosc na cale zycie itp - czasem sa to 'Ci Jedyni' na te chwile, na ten czas. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2310 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ale w końcu "im dalej w las, tym większy kryminał" ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:53.