![]() |
#2191 | ||||
Wiedźma
|
Dot.: Scent Bar VI
Cytat:
![]() Cytat:
Czwórki, nie gorączki. ![]() ![]() (...) Wolałabym Heiress. ![]() Cytat:
Najlepiej do tego od razu konturówkę... Ale mam wymagania. ![]() Cytat:
![]() Może to i dobrze, bo właśnie kupiłam TO. ![]() ![]() Spokojnie Kaganku. Każdy z nas ma własne zapachowe traumy i własne pawie. Może Twój paw i mój paw to nie jest ten sam paw... ![]() ![]() Z tego, co opowiadałaś "bardziej nerwowa" wersja Twojego młodszego kota może być niebezpieczna dla życia i zdrowia. ![]()
![]() |
#2192 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() A TO - ![]() ![]() A, i z tego zachwytu zapomniałam napisać po co tu weszłam ![]()
I wanna hurt you just to hear you screaming my name Edytowane przez Margot45 Czas edycji: 2008-11-18 o 14:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2193 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-11-18 o 14:17 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2195 | ||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
TO jest bossskie! ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2196 |
niecnotliwa dziewica
|
Właśnie dostałam smsa zniżkowego 20% na wszystko z Sephory
![]() ![]()
#2197 |
Zakorzenienie
|
![]() Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma .... nie marudzić ![]() Margot - ja tez distałam ![]() Edytowane przez Favkes Czas edycji: 2008-11-18 o 14:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#2198 | |||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale zapisałam sobie o poszukam. Dziękuję. ![]() Dziękuję. ![]() Tez mi się podoba. ![]() I co ciekawe - szyją w takich dość przyzwoitych rozmiarach. Normalnie trudno jest kupić 20 cali. Za to 40 czy 50 spoko majonez. Nie wiem, czy gorset na 50 cali w talii to jest taki najlepszy pomysł... ![]()
![]() |
#2199 |
Zakorzenienie
|
Też dostałam sms-a
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-11-18 o 15:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#2200 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak na szybko do Was wpadam (wyganiają mnie tu sprzed pracowego kompa ![]() ![]() Cytat:
![]() Princesko, tylko pamiętaj, że to nie jest błyszczyk z serii Effect 3D, tylko "płynna szminka" o nazwie Rouge Pop Chic ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2201 |
Zakorzenienie
|
Róźik
![]() Dzięki za wyprowadzenie z błędu, a ja przepraszam za wprowadzenie w niego. Ja to mam sklerozę ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-11-18 o 15:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#2202 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a taki gorset na 50 cali to na 2 Scarlet i jeszcze troche miejsca zeby sie mogly swobodnie poruszac ![]() Sabb a Ivo juz calkiem w porzadku? niezly ten gorsecik prawdzieiw odjechany ![]() Lipfinity tez mialam pomadke dosc dobra, dosc trwala nie wysuszala dramatycznie - moze byc. A teraz to mi jakas parchata opryszczka wyskoczyla, na szczescie nie za wielka nie wyglada jak opryszczka tyklo jakbym miala usta a'la Angelina ale sweeeeedziiiiii ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2203 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2204 | ||
Wiedźma
|
[quote=Szara Róża;9767924
Mrrrrrraaaauuuuu! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Zważywszy na to, że taki ówczesny gorset odejmował minimum 4 cale - wcale nie była imponująca ta jej talia. ![]() Prawdę mówiąc gdyby liczyć w ten sposób - ja przed urodzeniem dziecka miałabym 16 z maleńkim haczykiem. ![]() ![]() Teraz niestety nieco mi się przybrało... ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2205 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny,mam nietypową proźbę-czy znacie jakieś fajne przepisy na ciasta albo fajne strony z przepisami?Szperam od kilku dni ale nie mogę znaleźć nic odpowiedniego,jak na razie wytypowałam 1 kandydata wstępnego
![]() Chodzi mi o coś smacznego,apetycznie wyglądającego(zachęcające go gości go spróbowania ![]() ![]() Edytowane przez burn-it-up Czas edycji: 2008-11-18 o 15:57 Powód: literówka :) |
![]() ![]() |
![]() |
#2206 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://mojewypieki.blox.pl/html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2207 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
www.gotowanie.wkl.pl/ rewelacyjna stronka nie tylko ciasta ale rozne potrawy...a jak mi sie na zielono zmienilo? jak to nie byla ![]() ![]() Edytowane przez glamourous Czas edycji: 2008-11-18 o 16:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2208 |
Wtajemniczenie
|
Zazdraszczam talii
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2209 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() natomiast prawda- zawsze zazdraszczam osobom co to naturalnie maja taka przemiane materii ze moga na kilogramy pochlaniac i im od tego gram tluszczyku nie urosnie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2210 |
niecnotliwa dziewica
|
Cytatów znowu nie bedzie, bo antyk odmawia współpracy.
To co, sms-owiczki, idziemy wykonac napad zbiorowy na firmę S.? ![]() Sabbath, jak masz za dużo biustu to możesz się podzielić. Czasowo, na okres konwentu, żeby Ci było w gorsecie wygodnie ![]() Co do talii to ja już dawno zapomniałam, gdzie mam swoją ![]() ![]()
#2211 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() talie to ja pamietam gdzie miec powinnam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2212 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2213 |
Zakorzenienie
|
No ba
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-11-18 o 18:14 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2214 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() no wlasnie teraz mi sie tez przypomnialo ze pare stronek wczesniej ktores dziewczyny narzekaly na niski wzrost...a ja zawsze chcialam miec tak z 10 cm mniej...a dano mi 176 ![]() ![]() Madzik- czesto mala rzecz a cieszy...bardzo czesto tez tak mam ze sobie jakims drobiazgiem humorek poprawiam ![]() Edytowane przez glamourous Czas edycji: 2008-11-18 o 18:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2215 | |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Cytat:
A piękno świata tego tkwi w jego różnorodności.... I dobrze,ze paskudna - jak odpowiedział Indianin na zarzut, ze ma brzydką żonę - bo co by to było, gdyby wszystkim wojownikom podobała się moja squaw ?! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2216 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W kwestii talii się nie wypowiadam, bo z tajemniczych powodów ostatnio całkowicie zanikła ![]()
![]() Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2008-11-18 o 18:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2217 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zgadzam sie z Toba absolutnie- ale zauwaz ze kazdy ma swoj gust i ideal urody ![]() ![]() powiedzcie mi ile kasy dziewczyny wydaja na solaria, samoopalacze, pudry brazujace itp (te ktore tego nie robia jako i ja niech sie nie oburzaja prosze!)- biznes sie z tego zrobil...niewazne ze solarium niezdrowe- ile dziewczyn sie smazy bo chca byc brazowe. a np w takich Indiach podobna kase trzepia koncerny kosmetyczne na kremach, balsamach, tonikach, maseczkach itd- wybielajacych...trudno znalezc mydlo ktore by nie zawieralo wybielaczy jakowychs ![]() Edytowane przez glamourous Czas edycji: 2008-11-18 o 18:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2218 |
Wtajemniczenie
|
Ja nie wiem co to talia
![]() ![]() Nie chciałabym mieć figury top-modelki, ale parę kilo mniej. (Z drugiej strony: narzekam, narzekam a nic nie robię, chyba sobie jednak rowerek sprawię) |
![]() ![]() |
![]() |
#2219 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() powiedzial jeden facet swojej zony: kochanie przed slubem to ty mialas figure jak butelka coca-coli z tym wcieciem a ona mu na to: nadal mam figure jak butelka coca-coli tyle ze przed slubem jak 0.5litra a teraz 2 litry ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2220 |
Wtajemniczenie
|
![]() I więcej bąbelków, i pragnienie większe można ugasić... ![]() Nić, chyba czas zabrać się za jakąś pracę... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:52.