|
|
#31 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Ginące pieniądze i nie tylko
Cytat:
nie chcesz nikogo skonfrontowac,mowisz ze maz ci nie uwierzy, ty nie chcesz sie wyprowadzic to pozostaje ci tylko pogodzic sie z ta sytuacja i przestac marudzic ja osobiscie bym sie wyprowadzila a raczej nigdy bym sie tam nie wprowadzila no ale juz zalozmy ze mnie oczadzilo i sie wprowadzilam wiec w takiej sytuacji zainstalowalabym kamere ,nagrala jak kradnie nastepnie pokazala mezowi i powiedziala ze chce sie wyprowadzic ,wynajela cos lub postarala sie o kredyt i kupila cos jesli macie zdolnosc kredytowa a nastepnie pokazala tesciom filmik i sie wyprowadzila poniewaz ty nie chcesz nic z tych rzeczy zrobic nie pozostaje ci nic innego jak kupic sejf i tam trzymac pieniadze i inne wartosciowe rzeczy zalozyc zamki na kazdej szafce z ktorej tesciowa wyjmuje rzeczy lub robic wieksze zakupy wtedy jak cos ukradnie to ci nie zabraknie ;-)
|
|
|
#32 | |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Ginące pieniądze i nie tylko
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:09.

połowę mniej kawy, oleju, i innych tego typu rzeczy. A ostatnio nawet miałam podwedzony słoiczek z przyprawa "ziele angielkie" był.pusty co prawda ale chciałam go uzupełnić i patrze zonk nie ma. A po paru dniach przypadkiem widzę go na dole u teściowej na regale z wsypana inną.przyprawa xD specjalnie zapytałam czy nie widziała tego słoiczka to oczywiście udała głupka. A po paru godzinach wola mnie i pokazuje ów słoiczek już umyty! Bez tamtej.przyprawy i mi mowi że był w szafce xD jak ja go wcześniej widziałam na regale ( brak slow) Mi chodzi tylko o sam fakt że bierze coś bez pytania. Była też akcją z fajkami podwedzonymi zięciowi