![]() |
#121 |
Zadomowienie
|
Dot.: Bardzo zależy mi na dziecku - jak przestać się na tym punkcie fiksować?
A jeśli chodzi o wątek ze ślubem znajomych to tam wyliczyłas wszystkie argumenty przeciw temu żeby pójść. Na miejscu pierwszym był argument że to jest krótko przed waszym ślubem i dla was wasz ślub jest najważniejszy i będziecie zajęci myśleniem na ten temat. Argument finansowy był jako drugi,a trzeci to było to że boisz się że na ślubie znajomych będzie coś co ci się spodoba, a nie będziesz mogła tego mieć u siebie.
Także teraz możesz tłumaczyć że nie pojedziecie z powodów finansowych, ale faktem jest że jako argument numer 1 podałaś właśnie taką a nie inną przyczynę. Możesz się teraz z tego wycofywać (tak jak to robisz w przypadku tego że bardzo mocno boli cię ciąża koleżanki), ale napisałaś to co napisałaś. Dla mnie to co dla ciebie było argumentem numer 1 jest absurdalnym powodem. Ludzie przed własnym ślubem żyją normalnie, nie porzucają wszystkiego tylko po to żeby skupić się w 100% na weselu. To ważne wydarzenie, ale bez przesady. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 | |
Raczkowanie
|
Bardzo zależy mi na dziecku - jak przestać się na tym punkcie fiksować?
Cytat:
Dobre podsumowanie i dobre ujęcie w słowa, to samo miałam na myśli Edytowane przez Camillie32 Czas edycji: 2025-05-17 o 16:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Bardzo zależy mi na dziecku - jak przestać się na tym punkcie fiksować?
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:07.