![]() |
#31 |
Zadomowienie
|
Dot.: Dziecięce ubranka 0-6 lat, fotelik do karmienia chicco i inne akcesoria PAŹDZIE
Rozmiar 80-92
Chłopiec kurtka na jesień pomarańczowa, nieprzemakalne spodnie, spodenki szare dresowe, domowe bawełniane ogrodniczki niebieskie koszulki: 2 body z dobrej bawełny, czerwona koszulka Next, koszulka w paski ( stan dobry), beżowa nowa koszulka |
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Zadomowienie
|
Dot.: Dziecięce ubranka 0-6 lat, fotelik do karmienia chicco i inne akcesoria PAŹDZIE
DZieci 2-3 lata
buty, czapki,rękawiczki: buty czarno-różowe 17, turkusowe 11,5, różowe rzepy 22, zimowe 22, czerwone 20, różowe sznurówka 20, beżowe 20, niebieskie 23, kolorowe rzepy 11,5 ( buty bez sznurówek), czapki na 2-3 lata |
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
Przekupka: 113 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Dziecięce ubranka 0-6 lat, fotelik do karmienia chicco i inne akcesoria dla dzi
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1412856799
A powiedz mi ta szara sukienka to jaki rozmiar?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
Hej to ja mogę przygarnąć ogrodniczki szare- tylko napisz one są ocieplane czy nie i jaka jest długość nogawki od kroku(jeśli możesz) do tego body wszystkie i bluzeczka z Mickey ewentualnie czapkę granatową welurową...
|
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Ale ja pytałam o sztruksowe ogrodniczki, widzę że ocieplane, podasz wymiary? Kminię jak to ma być bo w sumie moja paczka ciężka będzie więc może coś masz jeszcze ciekawego to byśmy jakoś dogadały tą wymiankę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
A powiedz pampki to Dada czy te co na zdjęciu? Jak Dada to jaki rozmiar?
---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ---------- Dobra to jeszcze zapytam czy na pewno już nic nie znajdziesz dla chłopca, więcej body, jakaś kamizelka może no nie wiem chciałabym już zdecydować ale jakoś czegoś mi niedosyt ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:25.