![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Noworoczny styczniowy wszystkowątek u Kissska
Pomyślności i udanych wymianek w Nowym Roku
![]() ![]() ![]() Wątek będzie powoli uaktualniany i uzupełniany, proszę o cierpliwość ![]() Moja wishlista : -Laura Biagotti Sotto Voce -Tygrys Kenzo -Le Feu lub Le feu Light -Rose Velours Van Cleef & Arpels - Coco mademoiselle EDP - Dune Dior w starej wersji - Biżuteria Pandora, Mokobelle, Tous - Kremy, balsamy, olejki dla kobiet w ciąży - Różniste rzeczy, przybory, gadżety dla niemowlaków ![]() - Książki i pisma makijażowe zagraniczne - Kosmetyki naturalne - Pędzle do makijażu w st. bdb Kilka zasad: - Osoba z małą liczbą przekupek wysyła jako pierwsza - Perfumy wymieniam tylko na perfumy, ew. na biżuterię Mokobelle, Pandora, Tous - Proszę o nie proponowanie mi zaniedbanych, brudnych rzeczy Legenda: dokładka nie ma rezerwacja Edytowane przez kisssek Czas edycji: 2016-03-04 o 21:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Noworoczny styczniowy wszystkowątek u Kissska
PERFUMY
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Voluspa Burmese Rosewood ok 50/105 ml cudowny zapach drzewa różanego już niedostępny w sprzedaży - zrobię odlewkę jeśli dostanę atomek Edytowane przez kisssek Czas edycji: 2016-05-06 o 08:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Noworoczny wszystkowątek u Kissska
Kolorówka
-Cień mineralny MAC sweet&sour - Brązująco rozświetlający puder w pędzlu The Body Shop - pęknięta ieco sfatygowana nakrętka, nie przeszkadza w użytkowaniu - tylko przetestowany - korektor Helena Rubenstein Magic Concealer 02 - 13/15 ml użyty dosłownie kilka razy - trochę za ciemny da mnie - Cienie Lancome podwójne A01 - Cień MUFE cudowne złoto - tylko testowany - Dior IV w limitowanej wersji Blue Croisette - Lakier OPI sklullbone&gloss zostało ok połowy Edytowane przez kisssek Czas edycji: 2016-03-09 o 12:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
PIELĘGNACJA
- Ziaja Multi Modeling - wyszczuplający balsam brązujący - przetestowany raz - otwarty 2 miesiące temu - Azjatycki krem Bio Essence ujędrniający i wypełniający biust otwarty ok 2 miesiące temu użyty dwa razy szpatułką, boski zapach i pięknie się wchłania - niestety w ciąży nie mogę stosować ![]() Edytowane przez kisssek Czas edycji: 2016-05-31 o 10:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Książki
Edytowane przez kisssek Czas edycji: 2016-05-31 o 08:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Szafa
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Inne
- Zestaw fiszek niemieckich wszystkie poziomy, otwarte tylko pierwsze pudełko ale przerobiłam z niego dosłownie kilkanaście karteczek ![]() - Bransoletka Panora 17 cm, srebrna, rzadko noszona - Telefon Samsung Galaxy ACE - oddaję bez pudełka i ładowarki, stan dobry - Srebrna Bransoletka Ag925,15 g Edytowane przez kisssek Czas edycji: 2016-05-31 o 08:32 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za miniaturkę shalimar i ewentualnie dodatkowo lalique?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
Przekupka: 163 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za Lolitę lub/ i miniaturę Lalique?
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
cos za Chanel Chance?
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za Chanel Chance Eau Fraiche?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za Chance?
![]()
![]() |
#17 |
:)
|
Cos za kenzo?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Witam,
czy znajdziesz coś w moim wątku za: - Chanel Chance Eau Fraiche 25/50 ml ?
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
Coś za Chanel?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
Przekupka: 122 pkt / 100% pozyt.
|
Nie wpisałam ile go jest, bo czasem używam więc pojemność się zmienia. Gdyby Twój Avon był edp, to oďałabym Kasztanka, nawet za mniejszą ilość
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Mała dokładka
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
Hej!
Może znalazłabyś coś u mnie za miniaturki perfum? Szczególnie mi zależy na Lalique, ale Guerlain też chętnie przygarnę ![]() Pozdrawiam! ![]()
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
![]() testowych ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Upiór z Czarnej Chaty
|
A masz jakieś zdjęcie Lolki gdzie widać ubytek? Najlepiej takie atomizerem do obiektywu, żeby poziom można było ocenić na poziomie tej gwiazdki.
![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Zrobię dziś jak wrócę z uczelni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
Witaj
![]() Znajdziesz coś u mnie za Lolitę? Posłałam swoje w świat, a teraz sama szukam ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:16.