![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Valentino Donna, Guerlain, MUR
Hej! Chętnie wymienię parę kosmetyków.
DOKŁADKA!!! CK One Shock for her tester 200ml-na moje oko zostało grubo ponad 100ml, tak do górnej krawędzi literki c (widać pod światło). Gucci by Gucci edt 75ml tester-została ok połowa. Flakon bardzo stary, ale zapach w porządku. Guess by Marciano wom edp 50ml tester, zostało ok. 30ml. Flakon baaaardzo stary, zapach jak dla mnie ok, ale nie wiem jak pachnie nowy flakon ![]() Versace man Eau Fraiche 100ml tester- zostało ok. 45ml. Just Cavalli him tester 60ml-zostało ok. 55ml. Perfumy 1.Valentino Donna edp 100ml tester-zostało ok. 70-75ml. Wymienię na coś ekstra, najchętniej Flowerbomb lub Flowerbomb Extreme. 2. Insolence Guerlain tester-tutaj niestety nie podam zbyt wielu konkretów, ponieważ dostałam od koleżanki. Nie wiem jaka to wersja, nie wiem ilu mililitrowe jest opakowanie, naklejki spod spodu odklejone ![]() 3. Yves Rocher kokos 100ml-zostało ok. 60ml.
aktualna wymianka Edytowane przez MadameCipCip Czas edycji: 2017-02-20 o 16:41 Powód: Dokładka nowych perfum |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Valentino Donna, Guerlain, MUR
Kolorówka
1.Podkłady: a) Diadem matujący Sebum Control nr 3-tylko testowany na dłoni; b) Astor Perfect Stay nr 102 Golden Beige-zostało ok. 2/3 opakowania; c)Bielenda Cover kryjący nr 1- użyty 2 razy, chociaż wygląda na użyty więcej razy, bo nowe opakowanie nie jest w pełni wypełnione (ten polski ![]() 2. Róże: a) paleta kremowych róży Make up Revolution All about Cream-używane 4 kolory, reszta tylko maźnięta dla sprawdzenia; b) Golden Rose Creamy Blush Stick nr 104 tester-użyty 2 razy. 3. Cienie : a) Miyo OMG! Eyeshadows nr 27 Sunrise-kolor tylko sprawdzony na dłoni; b) Miyo OMG! Eyeshadows nr 13 Chili-kolor tylko sprawdzony na dłoni. UWAGA! Te cienie mają świetną pigmentację i dają naprawdę nasycony kolor! 4. Usta: a) L'Oreal Rouge Caresse nr 7 Cheeky Magenta tester-użyty ok.5 razy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
nic
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi sie Insolence i Donna
![]() ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Eyes Czas edycji: 2017-01-31 o 20:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Valentito Donna wpadlo mi w oko.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Hej , coś u mnie za Insolence ?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
1.Valentino Donna edp 100ml tester-zostało ok. 70-75ml. Wymienię na coś ekstra, najchętniej Flowerbomb lub Flowerbomb Extreme.
2. Insolence Guerlain tester-tutaj niestety nie podam zbyt wielu konkretów, ponieważ dostałam od koleżanki. Nie wiem jaka to wersja, nie wiem ilu mililitrowe jest opakowanie, naklejki spod spodu odklejone ![]() 3. Yves Rocher kokos 100ml-zostało ok. 60ml. ?
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Hej , mogłabym spokojnie oddać Manifesto jednak tak jak napisałam , nie mam pewności co do orygInalnosci wiec wolałabym żebyś coś jeszcze dobrała a Manifesto dam Ci Extra
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:26 ---------- Poprzedni post napisano o 06:55 ---------- Zauważyłam ze insolence zmienil kolor ... a zapach ok? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Kochana , sama ocen ... ja nie mam możliwości teraz sprawdzenia ... małe dziecko w domu . Gratis dorzuculabym odkewke rihanny rouge 9/10 plus olejek żebyś w razie czegonie była stratna , coś tam jeszcze dorzucę
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Zamieściłam u Cievbie w watku ... nie wyswietkaja sie?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
To oczywiście wersja klasyczna edp
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Hej, niestety wycofałam Manifesto po uprzednim sprawdzeniu je w watku weryfikacyjnym i niestety mam wątpliwości co do oryginalności perfum , choć zapach przepiękny ale wole nie ryzykować . Pozdrawiam serdecznie i przepraszam za zamieszanie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
No chyba ze chciałabyś za Insolence za olejek loreal i np cienie Lancome i Clinique , dotaucialabym tusz i masło shea nacomi kupione tydzień temu - użycie około 5-10%. A perfumy dorzycialabym gratis bo zapach bardzo ładny ale jako główny składnik wymiany nie zaproponuje ..
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Gdyby Insolence był z korkiem to już pisałabym PW
![]() A tak to niestety ![]()
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Witaj, niestety nie znalazłam nic dla siebie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
Hej, niestety niczego nie wypatrzyłam
![]() Wysłane z Sony Xperia Z3 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Niestety nie znalazłam nic dla siebie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:42.