| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2017-05-13, 09:56 | #1 | 
| Raczkowanie | Kosmetyki na wymianę

Wymiana tylko na kosmetyki perfumeryjne, selektywne.  Darzę ogromną sympatią marki Bobbi Brown oraz Estee Lauder. 1. Podkład Laura Mercier Creme Smooth Foundation odcień Blush Ivory. Zakupiony w Douglas - wartość 289zł (zużycie minimalne) Chętnie wymienię na Estee Lauder Double Wear + coś. 2. Estee Lauder Sumptuous Extreme Lash Multiplying Volume Mascara. Jak nowa, tylko otworzyłam i zobaczyłam że to niestety nie moja szczoteczka. (Chętnie zamienię na Dior Show Iconic Overcurl) 3. Estee Lauder Czerwona Pomadka Pure Color 26 + kontórówka Estee Lauder Double Wear. 4. Estee Lauder Pure Colour 25 Praline Paradise Shimmer Lipgloss. 5. Zastygające pomadki matowe w płynie Goldern Rose (w ramach gratisu) | 
|     |   | 
|  2017-05-13, 10:31 | #2 | 
| Zakorzenienie | 

Dot.: Kosmetyki na wymianę

coś za laurę ?  poza wątkiem z estee mam bronzer bronze goodeness oraz trio rozświetlaczy z tej samej serii   
				__________________ Ubrania i kosmetyki | 
|     |   | 
|  2017-05-13, 17:34 | #3 | 
| Zadomowienie | 

znajdziesz może coś za Laurę?  zapraszam na oba wątki   
				__________________ : ) WYMIANY ( : __________  jestem w trakcie pisania pracy dyplomowej, więc proszę o cierpliwość  CZERWIEC2017- ubrania, buty, biżuteria, dom  CZEWIEC2017 -kosmetyki __________ | 
|     |   | 
|  2017-05-14, 11:42 | #4 | 
| Zadomowienie | 

hej, moze cos u mnie za czerwona szminke Estee?   | 
|     |   | 
|  2017-05-15, 09:01 | #5 | 
| Wtajemniczenie | 

1. Podkład Laura Mercier Creme Smooth Foundation odcień Blush Ivory. Zakupiony w Douglas - wartość 289zł (zużycie minimalne) Chętnie wymienię na Estee Lauder Double Wear + coś. 2. Estee Lauder Sumptuous Extreme Lash Multiplying Volume Mascara. Jak nowa, tylko otworzyłam i zobaczyłam że to niestety nie moja szczoteczka. (Chętnie zamienię na Dior Show Iconic Overcurl) 3. Estee Lauder Czerwona Pomadka Pure Color 26 + kontórówka Estee Lauder Double Wear. 4. Estee Lauder Pure Colour 25 Praline Paradise Shimmer Lipgloss. ? 
				__________________ wymiana kosmetyczna: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1274265 wymiana ciuszkowa: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270570 | 
|     |   | 
|  2017-05-16, 18:49 | #6 | 
| Zadomowienie | 

coś za podkład?    
				__________________ : ) WYMIANY ( : __________  jestem w trakcie pisania pracy dyplomowej, więc proszę o cierpliwość  CZERWIEC2017- ubrania, buty, biżuteria, dom  CZEWIEC2017 -kosmetyki __________ | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:25.