![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jessica Simpson, Revlon, Bonne Bell i inne ;)
Hej
![]() Byłabym zainteresowana: 4. MAYBELLINE- odsypka pudru złotego z drobinkami, napewno wystarczy na kilkanascie uzyc jeszcze Zakupilam inny z drobinkami takze ten oddaje 7. BONNE BELL- smackers "Lip Frosting" o zapachu truskawki, kolor rózowy, jasniutki, 9,1 ml, zostalo ok 6,5 -7ml Mój wątek:http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=118296 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
7. BONNE BELL- smackers "Lip Frosting" o zapachu truskawki, kolor rózowy, jasniutki, 9,1 ml, zostalo ok 6,5 -7ml
8. REVLON- emulsja rozswietlająca "04 Bare light", raz uzyta w baardzo małej ilosci. znajdziesz cos u mnie??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() poszukam maseczki ogórkowej-jeśli byłaby to nowa a tak poza tym to to co w wątku. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
10. JESSICA SIMPSON- puder o smaku, zapachu "Butterscotch toffe", z rozswietlającymi drobinkami, brązujący. Nadaje sie raczej na policzki i do ciala, z racji drobinek. Waga to ok 100 g, stopien zuzycia oceniam na ok 5%.
6. SEPHORA- bezbarwny błyszczyk w tubce z serii "piiink", zapach waniliowy, 9ml, zostalo ok 7ml znajdziesz u mnie cos w zamian? [zwlaszcza za jessice simpson]?
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
8. REVLON- emulsja rozswietlająca "04 Bare light", raz uzyta w baardzo małej ilosci
10. JESSICA SIMPSON- puder o smaku, zapachu "Butterscotch toffe", z rozswietlającymi drobinkami, brązujący. Nadaje sie raczej na policzki i do ciala, z racji drobinek. Waga to ok 100 g, stopien zuzycia oceniam na ok 5%. znajdziesz coś u mnie? dużo oddam, będę poszukiwać ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie za puder i motylki?
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=118018
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
moze znajdziesz cos u mnie za te rzeczy??
2. REVLON- lakier do paznokci "Top speed", kolor "03 camel" (bezowy), 15 ml, z wymiany, ja uzylam raz (wole bardziej transparentne kolory), ubytek ok 5% 7. BONNE BELL- smackers "Lip Frosting" o zapachu truskawki, kolor rózowy, jasniutki, 9,1 ml, zostalo ok 6,5 -7ml 10. JESSICA SIMPSON- puder o smaku, zapachu "Butterscotch toffe", z rozswietlającymi drobinkami, brązujący. Nadaje sie raczej na policzki i do ciala, z racji drobinek. Waga to ok 100 g, stopien zuzycia oceniam na ok 5%. z twojej listy moge ci też zaproponować: balsma nivea (tzn mleczko) do suchej skóry w granatowym opakowaniu, balsam i perfumy sephora o zapachu cukierków truskawkowych |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
witaj !
znalazłabyś coś u mnie za: 4. MAYBELLINE- odsypka pudru złotego z drobinkami, napewno wystarczy na kilkanascie uzyc jeszcze Zakupilam inny z drobinkami takze ten oddaje 10. JESSICA SIMPSON- puder o smaku, zapachu "Butterscotch toffe", z rozswietlającymi drobinkami, brązujący. Nadaje sie raczej na policzki i do ciala, z racji drobinek. Waga to ok 100 g, stopien zuzycia oceniam na ok 5%. mam w swoim wątku 2 balsamy do ciała słodko pachnące ![]()
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2006-05-29 o 14:22 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Co to za perfumy cukierkowe? ![]() Edytowane przez 1049fcf7f74b9bbd9e896b064bc98e90e22ff320_640d1602d9fab Czas edycji: 2006-05-28 o 23:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
PS. Puder JS, tak? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Konto usunięte
|
Usmiechnieta16, Marta.., Ashlee, króliczek, emememsik, Mariola13- niestety nic nie znalazłam
![]() Emi1234- jasny beż Palau- wiec bylabym zainteresowana balsamem i maseczka, ale narazie nie obiecuje, tak na szybko odpisalam ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez 1049fcf7f74b9bbd9e896b064bc98e90e22ff320_640d1602d9fab Czas edycji: 2006-05-29 o 15:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
capuccinko-może udąłoby się puszek od pudru zdobyć-(jeśli nei sam puder)-właśnie takiego poszukuję.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() z balsamów moge sie np podzielic mleczkiem kokosowym odmładającym Afryka Bielendy ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#21 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
widziałam że szukasz jeszcze cieni-mam paletkę cieni oriflame jest tam jasny beż,błękit,ciemny niebieski,jasnitki koralowy i ciemny róż.-paletka jest z lusterkiem -zużycie niewielkie-najwięcej beż i koralowy,dwie pacynki w środku -ale neizbyt fajne.
małą buteleczkę dwa razu uzyta biosilku i spray avon vaniliowy-niemalże cały |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#24 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MIRIANKA- do czego sluzy ten spray brązujący z Sephory? Aaaa i ile kosztowal, abym sie niepotrzebnie nie pytala... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a biosilk aktualny ![]() ps a moze odlewka JT bubble gum?? ![]()
![]() |
![]() |
#26 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hmm a z opakowaniem?? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#28 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:51.