![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
kwiecień - Givenchy, Lempicka, Rihanna, Yves Rocher, Sephora, pielęgnacja naturalna
NIEAKTUALNY
ZDJĘCIA DOSTĘPNE W POPRZEDNIM WĄTKU WYMIANKOWYM ![]() tutaj ---> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1224636 Szukam: * różnych ciekawych zapachów, chętnie przytulę: - Givenchy Dahlia Divine (różne) - Marc Jacobs Decadence - DKNY Nectar Love - Chanel Gabrielle (może być odlewka 20-30 ml) - Chloe Nomade (na zapas) - Givenchy AoD secret elixir (na zapas) - i inne * pościel 200 x 220 (nowa) * wkłady do instax mini 8 * kuferek na biżuterię * mikser * gry towarzyskie * powerbank PERFUMY 1. Givenchy Dahlia Noir, 25/50 ml 2. Intimissimi, Innocente, 50 ml bez kilku psików 3. Lolita Lempicka, L'eau en Blanc, ok. 10/30 ml 4. Bruno Banani, Woman, ok. 18/20 ml 5. Gabriela Sabatini, Happy Life, ok. 18/20 ml 6. Yves Rocher, Accord Chic, 50 ml 7. Yves Rocher, Kwiat Wiśni, ok. 85/100 ml 8. Yves Rocher, Moment de Bonheur l'eau, fajny zapach na wiosnę, ok. 47/50 ml 9. Yves Rocher, So Elixir EDT, ok. 15/30 ml 10. Espirit, Pure, dezodorant, 75 ml bez kilku psików 11. Paco Rabanne, Black XS l'exces, ok. 8/30 ml - mam z wymianki, chyba zapach się troszę zmienił, oddam za drobiazg 12. Marks and Spencer, Opulence per una, ok. 9/10 ml - piękny zapach, niestety psikacz się zaciął 13. Avon, Little Sequin Dress, 50 ml 14. Neness 005 w klimacie Armani Code - nie ma na zdjęciu, 22 ml bez kilku psików 15. Neness w klimacie Lancome Hypnose 1/3 z 22 ml 16. Perfumy w kremie Temptation - oddam za drobiazg albo dorzuce gratis 17. RiRi by Rihanna, body mist, 236 ml z niewielkim ubytkiem 18. Dior Addict 2 EDT, miniaturka 5 ml 19. Kenzo World miniaturka 5 ml 20. Lolita Lempicka EDP, 50/100 ml 21. Givenchy Play Edt, 45/50 ml 22. Estee Lauder Modern Muse Le Rouge, 50 ml (testowane)
Edytowane przez mala_menda Czas edycji: 2018-05-17 o 23:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: kwiecień - Givenchy, Lempicka, Rihanna, Yves Rocher, Sephora, pielęgnacja natur
Czy znajdziesz coś u mnie za 3,4,5,8,9,16,18?
Zapraszam do moich wątków: Kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post88129146 Ubrania (XXS-L), torebka, buty, biżuteria, dodatki do domu: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post83808431 Vinted: Madzik75 - stałe dokładki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: kwiecień - Givenchy, Lempicka, Rihanna, Yves Rocher, Sephora, pielęgnacja natur
KOLORÓWKA
Cera: - Loreal True Match N4 Beige, użyty kilka razy - Maybelline, Superstay Better Skin, 05 Light Beige, użyty kilka razy - Lirene Master Blur krem BB odcień 1, użyty kilka razy - Yves Rocher Pure Light 200, kilka razy użyty - Delia BB 7 in 1 nawiżający krem korygujący niedoskonałości cery SPF15, nówka - Bielenda, InstaPerfect Matt & Clean, punktowy korektor niedoskonałości - Danni, puder do konturowania, tylko testowany - Yves Rocher puder rozświetlająco-wygładzający - Sephora Cinescope , volume mascara 2 ml, kilka razy użyta - L'biotica serum przyspieszające wzrost rzęs i brwi (czarne opakowanie), kilka razy użyte - L'biotica serum wzmacniające rzęsy i brwi na dzień (białe opakowanie), kilka razy użyte - Make Up Forever puder sypki Ultra HD, transparentny, miniaturka 1 g Usta: pomadki: - Avon Mark, matowy lakier do ust, kolor Dare to be bare, nówka - Miyo, nowe błyszczyki do ust (kolory: o1 My Bride i 11 Long Holiday) - Yves Rocher, Grand Rouge pomadka w fajnym czerwonym kolorze, Corail incandescent, po terminie ale odfoliowana niedawno, tylko testowana - Avon Silky Apricot - Golden Rose, Matte Liptick Crayon, kolor nude - Avril, pomadka w kredce, Rose delicat - Lovely K lips, kolor Milky Brown, kredka Lakiery: - Orly , Love My Nails, makowa czerwien, nowy - So Chic! gel effect, kolory: 14, 32, 39, 40, wszystkie nowe - Maybelline, Colorama lakier brokatowy, testowany - Yves Rocher, lakier do paznokci popielaty, testowany Palety: nowiutka paleta Sephora, 130 kolorów, wymienię tylko na jakiś ciekawy zapach o podobnej wartości PIELĘGNACJA Twarz: - Your Natural Side, zielona glinka, nowa - Chic Chiq, De la Mer, maska do twarzy w proszku - Krynickie Spa, rozświetlający krem pod oczy, 30 ml - Yves Rocher Nutritive Vegetal, krem odżywczy, nowy - AA Hydro Algi błękitne krem matujący intensywnie nawilżający, użyty kilka razy - Nutritive Vegetal krem odżywczy Yves Rocher, nowy - Serum Vegetal maseczka Yves Rocher w pedzelku, nowa - Just, ziołowy żel z szalwią, 3o ml, nowy - Herbal Care, maseczka do twarzy Dzika Róża, Farmona, 2 x 5 ml - Figs & Rouge, Daily Cleasner skin balance, nowy - Diadermine Lift+ 7 kapsułek - Naobay - Renewal Antiox Eye Contour Cream, krem pod oczy, 20 ml, nowy - Figs and Rouge Hydra Active Flawless Effects Activ Lumioux, 50 ml, nowy - Tria Cosmetics - krem regenerująco-nawilżający z ekstraktem z imbiru - Tria Cosmetics - krem ujędrniający z ekstraktem z imbiru Ciało: - Sephora, body lotion o zapachu piwonii, nowy - Avebio, Olej Makadamia, 50 ml, tylko testowany - Yves Rocher, nawilżająca mgiełka do ciała z wyciągiem z aloesu, 100 ml - Avon, Skin So Soft olejek w sprayu z połyskującymi drobinkami, 150 ml bez kilku psików - Ziaja, liście zielonej oliwki, oliwkowy tonik z wit. C, 200 ml bez kilku psików - Ziaja, Masło kakaowe, spray przyspieszający opalanie, ok. 50/100 ml - Vita Liberata, Ten Minute Tan, 20 ml - Laura Conti, Aloe Vera nawilżający bezacetonowy zmywacz do suchych i kruchych paznokci, 150 ml, użyty 2 razy - Avon, płyn do kąpieli plum& vanilla, ok. 200/250 ml - Antyperspirant w sztyfcie Perfecta DeoBall * Bloom Rose * Floral Soap - Dezodorant naturalny ałunowy Beauty Marrakech - Daisy Fun, 3 kule do kąpieli - Olejek arganowy o orientalnym zapachu do twarzy, ciała i włosów (grapefruit) 10 ml - Zestaw Yves Rocher limitowanka Żurawina i Migdał (żel pod prysznic, mydło w płynie, balsam do ust) - Ajeden ręcznie robione mydło bobasek - Vespera Mydło naturalne z prawdziwą perłą - Vespera Mydło naturalne z pyłem bursztynowym - Czarne mydło marokańskie Savon Noir Eucalyptus - Żel micelarny 3w1 odświeżający bławatek i pantenol Vis Plantis, Herbal Vitale Care, ok. 350/500 ml - Shefoot , kuracja wzmacniająca do stóp (ważność do końca kwietnia, ale nie była otwierana), za drobiazg lub dorzucę do większej wymiany - Herbolive body cream, 50 ml - Balsam odbudowujący do skóry bardzo suchej Yves Rocher, 150 ml, nowy - Merci Handy, You Are Hand'some zestaw Cherie Cherry, żel antybakteryjny (30 ml) i krem do rąk (30 ml) Włosy: - Gliss Kur Supreme Lenght odżywka do włosów długich, skłonnych do zniszczeń z rozdwajającymi się końcówkami - Schwarzkopf, Pure Color żelowa trwała koloryzacja - Setum przeciw wypadaniu włosów dla mężczyzn WAX (z grzebieniem) ---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- INNE - opaska na oczy dla śpiocha ![]() - małe pudełeczka makaroniki - pudełeczka serduszka na pierścionki - magnetyczne rzęsy - 4 paski po 3 magnesy każdy, nieużywane - zestaw nóż i widelec - podgrzewacz na kubek, na usb - szczotka do wc, nowa - szczypce do krajania np. pomidorów, nowe - Pumeks Hammam, bogaty w minerały: cynk, magnez, selen, żelazo - Okulary Reserved Biżuteria: - naszyjnik i kolczyki nutki, w srebrnym kolrze - naszyjnik i kolczyki nutki, w kolorze złotym - naszyjnik i bransoletka z niebieskim motylkiem - obroża na szyję z księżycem - czarny czoker - bransoletka w srebrnym kolorze Sinsay - naszyjnik sekretarzyk, dorzucę do wymiany - Zegarek nienoszony
Edytowane przez mala_menda Czas edycji: 2018-05-17 o 10:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Czekam na Ragnarok
|
![]() 2. Intimissimi, Innocente, 50 ml bez kilku psików - Gliss Kur Supreme Lenght odżywka do włosów długich, skłonnych do zniszczeń z rozdwajającymi się końcówkami? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
To już chyba ten Twój nowy wątek
![]() ![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Wszystko fajnie, tylko ja nie planuję za bardzo dokładek w najbliższym czasie, więc nie wiem, czy jest sens czekać. Jeśli nie widzisz już teraz niczego więcej u mnie, to może załatwmy to od razu?
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Mhmm.. Moze blyszczyk Miyo 01 ten bezbarwny i zostaw YR zurawina migdal?
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
To może zamiast zestawu balsam do skóry bardzo suchej YR?
A za Lolite widze albo Acord Chic YR albo Intimissimi, Innocente
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Z tych ubrań nic mi nie przypadło do gustu, chętnie bym coś z kosmetyków dobrała, możemy tak zrobić?
![]() |
#14 |
Czekam na Ragnarok
|
Nie odpisałaś mi
![]() ---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- Szkoda, wystawiłam dużo flaszek na wymianę i myślałam, że może coś Ci wpadnie w oko. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Raczej drobiazgi, więc mam nadzieję, że jednak da radę
![]() - Daisy Fun, 3 kule do kąpieli - Your Natural Side, zielona glinka, nowa - Chic Chiq, De la Mer, maska do twarzy w proszku - Ajeden ręcznie robione mydło bobasek - Vespera Mydło naturalne z prawdziwą perłą - Vespera Mydło naturalne z pyłem bursztynowym https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1520982674 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1520982674
Edytowane przez lovebird Czas edycji: 2018-04-25 o 17:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Konto usunięte
|
hej, podoba mi się :
- Krynickie Spa, rozświetlający krem pod oczy, 30 ml - Daisy Fun, 3 kule do kąpieli - Zestaw Yves Rocher limitowanka Żurawina i Migdał (żel pod prysznic, mydło w płynie, balsam do ust) - Czarne mydło marokańskie Savon Noir Eucalyptus - Givenchy Dahlia Noir, 25/50 ml znajdziesz coś u mnie ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Czekam na Ragnarok
|
Bardzo bym chciała Innocente, ale L'Or to unikat, kilka razy droższy i niestety go za nie nie oddam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Czekam na Ragnarok
|
Noa nie oddaję, to jedne z moich ulubionych perfum. Mogłabym ew. odlać trochę Noa Fleur.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
No dobrze, czyli glinka za książkę "Dotyk nieba", tak?
Planuję w najbliższym czasie dołożyć te dwie książki. Zainteresuje Cię któraś? Jeśli nie, to podaj mi na pw adres ![]()
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Za Ambre wole jakis zapach we flakonie, ewentualnie jakas duza odlewke z moich wish
![]() I jeszcze mialabym prosbe czy moge dostac malego probaska z 1ml Innocente Intimissimi bo ktos na Fragrantice zaznaczyl ze jest podobny do mojego najukochanszego L instant Magic i baaaardzo mnie to ciekawi ![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
A nie masz pustej fiolki? Ja potrzebuje tylko z 1-2 ml na poznanie zapachu
![]()
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Dołożyłam dzisiaj:
białe spodnie rozm. 38 chlorella w proszku niebieskie soczewki -4,00 wazelina w sprayu ampułki do farbowanych i zniszczonych włosów
![]() |
#26 |
Kici kici miau miau
|
hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
hej, niestety nic
![]()
![]() |
#30 |
Konto usunięte
|
to może bez pumeksu i dołoże Ci jakieś próbki ?
---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- niestety nic więcej nie wybiorę więc moja propozycja jest taka : kule, mydło, krem, antyperspiranty za valentinę, lveb, kredkę plus próbki ( może masz fragrę ? wtedy bym zobaczyła czy mam jakieś próbki z Twoich półek lub notatnika, generalnie dość sporo ich mam ) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:54.