|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 125
|
problem...
...
Edytowane przez martusienka Czas edycji: 2008-02-19 o 07:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 34 839
|
Dot.: problem...
mlody jest ,szybko sie podnieca i szybko dochodzi do wytrysku to normalne .przejdzie z wiekiem .mozna cwiczyc poprzez uciskanie penisa podczas stosunku (poszukaj jak i co w goolge) mozna zaprzestac gdy czuje ze dochodzi .
nie ma sie czym martwic ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
mój T¯ w trakcie stosunku, kiedy czuje, ze jest ju¿ blisko, ale nie chce koñczyæ my¶li sobie oczym¶ najmniej zwi±znym z seksem - np o czym¶ co musi przy samochodzie zrobiæ czy co¶ podobnego i mówi, ¿e to pomaga
![]()
![]() |
#4 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() a tak serio... a mo¿e i mniej serio. widzia³am wiele artyku³ów na ten temat w COSMO ![]() a t¿ kiedy¶ da radê ![]()
Mój blog o modzie. Fashion as my lifestyle. http://nowohucianka.blox.pl/html Powiêksz sobie biust Bransoletki hand-made Do czytania - nowo¶ci z 23.09 Kosmetyki i wishlista brak komputera przez najbli¿sze dni ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Je¶li za szybko skoñczy, nie przerywajcie igraszek. Niech ca³y czas pie¶ci Ciebie, ca³ujcie siê, przytulajcie... a¿ znowu bêdzie gotowy. Za drugim razem nie powinien ju¿ tak szybciutko koñczyæ.
I jeszcze jedno. Zna³am kiedy¶ ch³opaka, który my¶la³ o nastêpuj±cych sytuacjach, ¿eby ostudziæ swój zapa³ (i to naprawdê na niego dzia³a³o!): - penisie wk³adanym w kube³ek z kruszonym lodem - wielkim lodowcu, w który uderzy³ Titanic - o tych biednych ludziach z Titanica, którzy wpadali w lodowat± wodê ![]() powodzenia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 008
|
Przypomnia³a mi siê scena z "Gotowych na wszystko", kiedy Rex i Bree po raz pierwszy uprawiaj± seks sado-maso (a raczej siê do tego zabieraj±) i ustalaj±, jakie ma byæ "safeword". Bree wymy¶la jakie¶, Rex mówi, ¿e mu siê jako¶ dziwnie kojarzy i ¿eby wymy¶li³a inne. Na co Bree z kamienn± twarz±: "Palestyna." 0_0 No, to tak na off topic. I tak nie lubi³am tej babki.
![]()
![]() |
#7 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 183
|
Na wytrysk faceta pomaga np.gdy ten zajmie sie czyms oprocz swojej przyjemnosci.Ja np.prosze mojego chlopaka by mnie calowal w trakcie sexu po szyi lub gryzl uszko i to troszke zwalnia jego wytrysk:Pale nie zawsze
Natomiast jesli chodzi o bol To mialam tak samo.Mi pomoglo rozruszanie pochwy palcami.Moj chlopak proaktykowal ze mna to dos dlugo bo 2 miesiace.W koncu jednak tak sie rozluznilam ze czlonecz wszedl bez problemow ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
Narzêdzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:37.