|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
w większości próbki, ale nie tylko.... BONEC
Wishlista - czwarty post
Na oliwkowo nowości z 23.09. Ten wątek ma być uzupełnieniem moich pozostałych wątków wymiankowych. Na razie tylko wymienię, co mam - o szczegóły się dopytujcie (waga, data ważności, etc.) PRÓBKI: - Kolastyna Ogród SPA - krem nawilżający na dzień do skóry suchej i normalnej - Avon Solutions Visual Perfection - rozświetlający krem koloryzujący SPF20 - Olay - rozświetlająco-nawilżający krem na dzień - L'Oreal - krem modelujący twarz i szyję Demo-Expertise - Nivelazione Woman - chronoaktywne ampułki wyszczuplające (dwie sztuki) - Vichy - balsam antycellulitowy Liposyne - Avon - nawilżający podkład wygładzający cerę Natural Fawn Face Lifting - Seboradin - szampon, kuracja do włosów przetłuszczających się i skłonnych do wypadania (apteczny!) - St. Ives - morelowy krem oczyszczający do twarzy - Nivea Body - mleczko wygładające do skóry suchej - Novea Vosage - DNAge odnowa komórek, trzy próbki razem - krem na noc, na dzień i pod oczy - Dax Cosmetics - Aqua Magnes 30+, nawilżający krem z multiliftingiem zmarszczek - Naphera - szampon z naftą kosmetyczną do włosów pozbawionych witalności (apteczny!) - AA Help - krem półtłusty łagodzący podrażnienia - 3 próbki - Dove - intensive Cream - czyli najzwyklejszy krem Nivea - Nivea Hair Care - szampon do włosów normalnych dla mężczyzn - Vichy - koncentrat intensywnie nawilżający do twarzy - Dermika - Meritum peeling enzymatyczny - Satine - żel kojąco-łagodzący po depilacji - AA - krem nawilżająco - regenerujący 45+ - MaxFactor - podkład Lasting Performance Soft Beige - Sephora - podkład nawilżająco-wygładzający (albo baza? wszystko po francusku napisane:P) - Farmona Magic SPA - wygładzający miód do ciała - dwie sztuki - Riceud - active potential krem przeciw starzeniu - L'oreal - wypełniacz zmarszczek pod oczy oraz wypełniacz zmarszczek NIE-PRÓBKI - odżywka do paznokci Bomba Witaminowa Joko - zużycie ok. 10% - Avon Glazewear Extreme - błyszczyk do ust, kolor Nectar Shine, zużycie trudne do określenia, przypuszczam, że ok. 50% - lakier do paznokci Sephora - kolor koralowy - nieużywany! - cień do powiek Sephora - szaro-złoty - użyty kilka razy - nawilżający krem do twarzy Johnson's Holiday Skin tworzący opaleniznę do normalnej i mieszanej cery - zostało ok. 70% - szczoteczka do rzęs i brwi Sephora - użyta kilka razy
Mój blog o modzie. Fashion as my lifestyle. http://nowohucianka.blox.pl/html Powiększ sobie biust Bransoletki hand-made Do czytania - nowości z 23.09 Kosmetyki i wishlista brak komputera przez najbliższe dni ![]() Edytowane przez bonec Czas edycji: 2007-09-24 o 11:38 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
S. Sssss. SSSSS.
|
Dot.: w większości próbki, ale nie tylko.... BONEC
cos u mnie za:
PRÓBKI: - Vichy - balsam antycellulitowy Liposyne - Naphera - szampon z naftą kosmetyczną do włosów pozbawionych witalności (apteczny!) - Vichy - koncentrat intensywnie nawilżający do twarzy - Sephora - podkład nawilżająco-wygładzający (albo baza? wszystko po francusku napisane:P) - Farmona Magic SPA - wygładzający miód do ciała - dwie sztuki ?
![]() |
#3 |
S. Sssss. SSSSS.
|
pokaz jeszcze fotke tego lakieru sephory i szczoteczki do rzes i brwi
bo z książek nic, a co tobie sie konkretnie u mnie podoba?
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Wishlista
![]() Kosmetyki pielęgnacyjne do twarzy, jakich szukam, nie dotyczą kosmetyków do cery suchej i dojrzałej. - maseczki i peelingi (najchętniej w saszetkach) - toniki - kremy na noc, kremy rozświetlające, kremy pod oczy - żele i kremy do mycia twarzy - kremy do rąk, wszelkie balsamy (nie brązujące ani samoopalacze), miód do ciała, masła do ciała, peelingi do ciała - próbki perfum (nie avon, nie oriflame) - lakiery do paznokci - ale tylko średnia i wyższa półka - kosmetyki do włosów Fructis - do włosów normalnych lub przetłuszczających się (nad innymi firmami będę się musiała zastanowić ![]() - szminki - wszelkie kolory (nadające się do używania jako róż do policzków) - róże do policzków - kredki do oczu - rozważę wszelkie propozycje, chociaż najbardziej lubię grubsze kredki - cienie - tylko dobrej jakości - tusze - tylko czarne. dobrej jakości - korektory do twarzy - bardzo jasne lub zielone Ogólnie jestem otwarta na wszelkie propozycje, nie tylko kosmetyczne ![]()
Mój blog o modzie. Fashion as my lifestyle. http://nowohucianka.blox.pl/html Powiększ sobie biust Bransoletki hand-made Do czytania - nowości z 23.09 Kosmetyki i wishlista brak komputera przez najbliższe dni ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
Przekupka: 39 pkt / 100% pozyt.
|
Hej, czy to nie u Ciebie kiedyś znalazłam magazyn o mandze ktory chcialysmy wymienić? Nie jestem pewna bo nie moge sie dokopać do wątków. W kazdym razie jesli to u Ciebie to wciaz jestem chętna. Aha i jeszcze ta próbeczka mi sie podoba:
- Vichy - koncentrat intensywnie nawilżający do twarzy
![]() |
#6 |
Raczkowanie
Przekupka: 39 pkt / 100% pozyt.
|
Ok, pasuje mi taka wymiana
![]() ![]()
![]() |
#7 |
S. Sssss. SSSSS.
|
to ja bym chciała od ciebie:
Na oliwkowo nowości z 23.09. Ten wątek ma być uzupełnieniem moich pozostałych wątków wymiankowych. Na razie tylko wymienię, co mam - o szczegóły się dopytujcie (waga, data ważności, etc.) PRÓBKI: - Vichy - balsam antycellulitowy Liposyne - St. Ives - morelowy krem oczyszczający do twarzy - Naphera - szampon z naftą kosmetyczną do włosów pozbawionych witalności (apteczny!) - Vichy - koncentrat intensywnie nawilżający do twarzy - Sephora - podkład nawilżająco-wygładzający (albo baza? wszystko po francusku napisane:P) - Farmona Magic SPA - wygładzający miód do ciała - dwie sztuki - szczoteczka do rzęs i brwi Sephora - użyta kilka razy jezeli wybierzesz cos u mnie za to to daj znac, tylko zalezy mi na jak najszybszej wymianie
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Podobaja mi sie u ciebie:
- lakier do paznokci Sephora - kolor koralowy - nieużywany! - cień do powiek Sephora - szaro-złoty - użyty kilka razy - Vichy - balsam antycellulitowy Liposyne i jeszce nawilżający krem do twarzy Johnson's Holiday Skin tworzący opaleniznę do normalnej i mieszanej cery - zostało ok. 70% zajrzyj do mnie
![]() |
#9 |
BAN stały
|
MaxFactor - podkład Lasting Performance Soft Beige
- Sephora - podkład nawilżająco-wygładzający (albo baza? wszystko po francusku napisane:P) |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Witaj. Nie wiem co to za firma, pisze na niej tak: PARIS Eye Shadow made in germany, stick duo 6, waterprof
Faktycznie nie napisałam jakie kolorki paletki, ale to sa takie jak na zdjęciu, rózne odcienie różu i fioletu oraz biały.
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
up
Mój blog o modzie. Fashion as my lifestyle. http://nowohucianka.blox.pl/html Powiększ sobie biust Bransoletki hand-made Do czytania - nowości z 23.09 Kosmetyki i wishlista brak komputera przez najbliższe dni ![]() Edytowane przez bonec Czas edycji: 2007-09-28 o 20:48 |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
Avon Glazewear Extreme - błyszczyk do ust, kolor Nectar Shine, zużycie trudne do określenia, przypuszczam, że ok. 50% |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Niestety nie intereuje mnie już wymiana. pozdrawiam
![]() |
#14 |
Lady of Harley-Davidson
|
cos u mnie za
akier do paznokci Sephora - kolor koralowy - nieużywany! - cień do powiek Sephora - szaro-złoty - użyty kilka razy - nawilżający krem do twarzy Johnson's Holiday Skin tworzący opaleniznę do normalnej i mieszanej cery - zostało ok. 70% St. Ives - morelowy krem oczyszczający do twarzy - MaxFactor - podkład Lasting Performance Soft Beige - Sephora - podkład nawilżająco-wygładzający (albo baza? wszystko po francusku napisane:P)??
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie
próbka Dermika - Meritum peeling enzymatyczny cień do powiek Sephora - szaro-złoty szczoteczka do rzęs i brwi Sephora Niekoniecznie wszystko. Zajrzyj do mnie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:29.