|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
Przekupka: 0 pkt / 0% pozyt.
|
Kilka ciuszków na wymianę
Witam na moim wątku
![]() Mam do zaoferowania ciuszki pokazane w załączniku,jeśli jest ktoś zainteresowany - proszę pisać Aha,jestem tu nowa...proszę o wyrozumiałość... P.S. Dokładne wymiary itp. podam zainteresowanym... Pozdrawiam serdecznie!!! Aha, no i coś pewnie później dołożę
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kilka ciuszków na wymianę
podaj proszę dokładne wymiarki tych spodni i napisz jaki jest ich stan,i czy to biodrowki?
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1163171676 |
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Witam
Tak, te czarne spodnie są biodrówkami. Dokłądne wymiary to:dł. nogawki od kroku - 78cm dł. nogawki od pasa - 96cm szer. w pasie - 34x2 cm szer. w udzie - 21x2 cm szer. w kolanie - 17x2 cm szer. na dole nogawki - 25x2 cm szer. w biodrach - 38x2 cm Bardzo przepraszam za słabą jakość zdjęć, w razie potrzeby postaram się wykonać lepsze. Te czarne spodnie są jakby z pluszu, mają naszytą tak jakby kratę... Hmmm... Trudno to wytłumaczyć Za jakąś godzinkę wkleję zdjęcia,które to będą obrazować. Pozdrawiam serdecznie!
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale czekaj w biodrach maja 34cm?
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny,starałam się jak mogłam,lecz załączone zdjęcia są ostatnimi "wypocinami" mojego aparatu. Zbuntował się dziad jeden i jedynie takie,nizbyt ładne fotki pstryka. Zmieniłam baterie i poszperałam w ustawieniach,lecz nic to nie dało
Przepraszam,lecz myślę,że coś tam jednak można dostrzec. Aha, data również jest nie taka,jak powinna być Tego również nie udało mi się zmienić. Fotki robiłam dziś, część przed chwilą dosłownie,lecz mój "uparciuch" (aparat ) nie da się przekonać, że dziś jest 10 listopada...
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
W biodrach mają 38x2 (mierzone z przodu).... Kurczę, już się motamn z dodawaniem zdjęć... Nie wiem jak to zrobić
..... Raczkuję dopiero....
|
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Joanno, pisząc "szer. w pasie" chodziło mi o samą górę spodni, a "szer. w biodrach" to część zaraz nad krokiem... przepraszam,jeśli wprowadziłam cię w błąd. Po prostu jeszcze nie opanowałam "wizażwego" słownictwa...
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#8 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
Witam ponownie
Co do czarnych spodni, to udało mi się wykrzesać z mojego "słabo pstrykającego przyjaciela" (czyt. aparat )) tylko jedno zdjęcie obrazujące wzór na nich. Przedstawiam również fotki pozostałych rzeczy, które jestem w stanie wam zaoferować. Jeśli coś was interesuje - piszcie. Podam wymiary itp. P.S. Jestem świadoma tego,że zdjęcia mogą was zniechęcić do wymiany,lecz z ręką na sercu przyznaję,że zrobiłąm wszystko,by wyszły jak najlepiej... Mojego pstrykającego grzmota najprawdopodobniej czeka serwis (brzmi jak lekarz ) I tak dobrze,że uwiecznił choć trochę... POZDRAWIAM SERDECZNIE PRZEGLĄDAJĄCYCH!!
|
|
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
Czego poszukuję??<--
![]() * lakiery do french manicure (nowe) * torebka (najlepiej czarna, dość pojemna;nie mam do końca sprecyzowanych oczekiwań co do niej * kamizelka (też ciemna; podobają mi się z futerkiem na kapturze * spodnie (jakie,to jeszcze nie wiem
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1163171676
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1163194677 czy to sa jeansy???napisz mi czy znajdziesz cos u mnie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1163194677
znajdziesz coś? jaki to roz? i jest w rzeczywistości taki "rózowy"?:P
|
|
|
|
|
#17 |
|
Raczkowanie
|
Opis sweterka / bluzeczki:
Firma: cropp Wymiary: dł. rękawa - 57 cm szer. rękawa - 10x2 cm dł. "kołnierza" - 20 cm dł. od "kołnierza" - 50 cm szer. na dole - 27x2 cm szer. w biuście - 31x2 cm Uwaga! Sweterek był ubrany zaledwie 2 razy, więc jest praktycznie nowy. Kupiłam go za 80 zł, więc oddam go za coś "extra". Na mnie jest za długi, rękawy również musiałabym podwijać. A do przeróbki raczej się nie nadaje, po prostu szkoda go "ciąć". Kolor taki jak za załączonym zdjęciu, "prawdziwy róż". Pozdrawiam!
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:39.

Przepraszam,lecz myślę,że coś tam jednak można dostrzec. Aha, data również jest nie taka,jak powinna być
) nie da się przekonać, że dziś jest 10 listopada...