| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2006-09-14, 10:50 | #1 | 
| Przyczajenie | ...na cokolwiek...

NIEAKTUALNE Cześć Dziewczyny chciała bym wymienić ZESTAW Sunsilk Efekt żelazka + Lakier ja używam serii niebieskiej a zestaw wygrałam w konkursie jest nowiutki, jeszcze w opakowaniu. Możliwość wymiany osobno. 1. Krem przeznaczony do włosów mających skłonność do skręcania się i puszenia. Rezultatem stosowania tego kremu mają być idealnie proste, lśniące, naturalnie poruszające się włosy - "efekt żelazka". Krem w wygodnej, fioletowej tubie. 2. LAKIER DO WŁOSÓW IDEALNE UTRWALENIE - MOCNY250ml CZEKAM NA PROPOZYCJĘ, może jakąś odżywkę do włosów, tusz, lakiery do paznokci. Edytowane przez mwb2003 Czas edycji: 2006-09-15 o 12:58 | 
|     |   | 
|  2006-09-14, 11:34 | #2 | 
| Wtajemniczenie | 

Dot.: ...na cokolwiek...

Witam, interesuja mnie obie rzeczy-na prezent dla siostrzenicy  może coś znajdziesz  http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=141670 | 
|     |   | 
|  2006-09-15, 07:47 | #3 | 
| Przyczajenie | 

Dot.: ...na cokolwiek...

Cześć,  to jest puder??? 38 dużych złotobrązowych-3 odcienie kulek APC+Ori, opakowanie zastępcze. Nie ma na fotce. Kulki są DUŻE, jak nowe. Mogła bym się na niego wymienić, tylko nie wiem czy wartościowo wyjdzie to "=". Pozdarwiam | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:45.