![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wymienie róż Bourjois, podklad Clinique i inne!!!
2. Podkład Clinique Stay True, kolor 27 stay Nude, kolorek jasny bez do jasej cery, z 30 ml zuzyte ok. 1/4 (wymienię na inny podklad - z mojej listy)
znajdziesz coś?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Kochana i znowu się spotykamy
![]() Podklad chciałabym wymienic za inny podkład Chanel Double Perfection Fluide nr 20 lub Clinique Skin Smoother Pore Minimizer |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Zainteresowało mnie u Ciebie kilka rzeczy.
Zajrzyj do mnie, może coś znajdziesz ![]() Zapraszam: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ighlight=Ally_ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się:
1. róż Bourjois nr 10 chataigne Doree, nowy, raz wypróbowany (najchętniej zamienię na inny róż bourjois nr: 32 Ambre D'or, 35 Lune D'or) 2. Podkład Clinique Stay True, kolor 27 stay Nude, kolorek jasny bez do jasej cery, z 30 ml zuzyte ok. 1/4 (wymienię na inny podklad - z mojej listy) 12. Podklad Maybelline Pure Make UP, kolor 25, użyty kilka razy, nowy, świeży 18. Dermacol nr 217, ok. połowy, wazny do 03.2008 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Hej
spodobały mi sie perfumki 18.Yves rocher Neonatura Cocon z 15ml około połowa 20.Poison Dior ze 100ml 3/4(niestety starte napisy pod spodem ale zaręczam,że w 100% oryginalne-prezent z bezcłówki ) 21.Dior Jadore EDP ponad połowa z 30ml,niestety brak korka Pomyśl co, jak ... apropo różu bourjois syatuacja jest niepewna bo czekam na wiadomośc od innej wizażanki w sprawie wymiany różu na inny kolorek. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Witaj
znajdziesz cos u mnie za 3. puder brązujący w kulkach Avon, uzywany około miesiąca, brakuje z 15 kulek. 15. Oriflame, cień pojedynczy, nowy, kolor Sage (khaki) 13. Woda toaletowa Avonu Summer White, z 50 ml zużyte ok. 10m ![]() jak mozesz to odpisz u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
zanecia
Od ciebie interesuje mnie: baza wygładzająca Dax Cosmetics Cashmere (użyty pare razy) Czy pasowaloby ci za wodę Avonu i za cien Oriflame? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
8. Eveline Brązujący krem do ciala ze złocistym pyłem SPA!, nowy 250ml, uzyty 1 raz, wazny do 29.05.2008
może coś znajdziesz? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=143551 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Mcherub dziekuje bardzo ale nic nie wybrałam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
Zapraszam do siebie Kosmetyki:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...85#post2781285 Ciuchy: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...15#post2800015 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
hej interesuja mnie
3. puder brązujący w kulkach Avon, uzywany około miesiąca, brakuje z 15 kulek14. Ziaja Masło Kakaowe, spray przyspieszający opalanie, 100ml, zuzycie ok.15% 14. Ziaja Masło Kakaowe, spray przyspieszający opalanie, 100ml, zuzycie ok.15% 17. Avon, seria SSS, nowy ujędrniający tonik do ciała 150ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
hej ![]() a u ciebie wpadły mi w oko: 1 NOWY krem AA Oceanic Young 50 ml (przyśpiesza ustępowanie zmian trądzikowych, antybakteryjny, 14 EXTRA biala, pojemna Kosmetyczka w środku w groszki MNG - MANGO * bardzo LONG bluzka TOP SHOP rozmiar S al bedzie dobra tz na M, * Bluzka bokserka długa w paski ATMOSPHERE * sliczna tuniczka H&M DIVIDED, ze zlotą nitką, rozm 38, ściągana w biuście, stan idealny *jasnoturkusowe Bolerko/Bluzka H&M |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
to napisz jaka wymiana by Ci pasowała
![]() ![]() ![]() ![]() aha jescze interesuja mnie 19. Oriflame - Visions, metalicznie cienie w kredce, maźnięte dla sprawdzenia koloru, złoty i miedziany, ten złoty tylko jaki to cien konkretnie ?? 8. Eveline Brązujący krem do ciala ze złocistym pyłem SPA!, nowy 250ml, uzyty 1 raz, wazny do 29.05.2008 i 1. róż Bourjois nr ale za niego chcesz inny róż? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Marto
Tak, róż chciałabym wymienic na inny kolorek, kuleczki avon w trakcie negocjacji, więc nic pewnego. Cienie Ori to takie w formie sztyftu, wykręcane, w plastikowej oprawie (jak długopis i grubośc ta sama) , wkład ma grubośc około 4mm. reszte mogę ci wszystko oddac mozesz mi jeszcze powiedziec ile ma w biuście ta kolorowa tuniczka H&M? I tez pomyśl co i jak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Przyjaciółka KWC
|
Mam róż Bourjois nr 92 Santal, ale dla mnie jest za ciemny (użyty 2-3 razy), nie wiem, jaki odcień ma Twój, ale poszukuję jasniejszego odcienia brązu.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:13.