|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
HOT Ralph Lauren do wymiany - Nadia_12.
NIEAKTUALNE!!!
Witam! Mam do wymiany EDT HOT Ralph'a Lauren'a. Z pojemności 50 ml zostało około 44 - 45 ml ( tak na moje oko ). Zapach z wymianki z pewną Wizażanką ,lecz na 100 procent oryginalny. W oryginalnym flakoniku i kartonowym pudełeczku. Nie jest to tester, ma oryginalny koreczek. Zdjęć niestety nie mam, bo mój aparat jest zepsuty. Moja Wish List : 1. ( Głównie i przede wszystkim) Kenzo Tiger ( Le Tigre lub Tygrysek - jak kto woli ).Nawet najmniejsza ilość! 2. Bardzo chętnie przyjmę produkty pielęgnacyjne o zapachu perfum ( chętnie linię pielęgnacyjną Angel Mugler'a, ale nie tylko), mam na myśli żele pod prysznic, balsamy, kremy, szampony, mgiełki itp. 2. Lolita Lempicka EDP 3. Baby Doll YSL 4. L de Lolita Lempicka 5. Lolita Midnight (jeszcze się zastanawiam, czy jest mi potrzebna) 6. Flowerbomb EDT (raczej w formie dorzucenia, kiedy pojemność się nie zgadza - potrzebna mi jest mała pojemność) Kosmetyk oddaję świadoma jego orginalności, jest on zadbany, czysty, niezmieniony i nieuszkodzony. Oczekuję tego samego wzamian. Preferuję wysyłkę poleconą , priorytetową. Zapraszam! Edytowane przez Nadia_12 Czas edycji: 2008-04-19 o 11:56 Powód: zmiana w Wish List |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Dot.: HOT Ralph Lauren do wymiany - Nadia_12.
Dodaję do Wish List jeszcze Tygryska. Wiem co prawda, że jest on bardzo trudno dostępny, ale zakochałam się w nim na amen. Poszukuję nawet najmniejszej, niezgadzającej się pojemności.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
A może Simply Clinique?
![]() ![]()
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
ja co prawda nie z wish listy ale mam bruno banani i neonaturę seve..może?
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
a u mnie za Hot http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=241854
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
cos u mnie ? odp prosze u mnie
![]() ![]()
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
agu.s - Interesuje mnie Baby Doll. Czy odpowiadałaby Ci taka wymiana? A, mam pytanie: czy masz może kartonik do niego?
Pozwól mi się do jutra zastanowić i jak coś ustalimy szczegóły ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Bardzo chętnie zobaczę zdjęcie. Rozumiem, że jesteś pewna co do oryginalności perfum? Jest to Baby Doll klasyk, tak?
Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
To byla nie pierwsza moja wymiana z Tą wizażanką a nie mam zastrzeżeń co do zapachu, identycznie sie rozwija jak ten z perfumerii. Tak, to jest klasyk.
Jutro wkleje zdjęcie. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Matinne - odpisane.
Agu.s - Dziękuję za wiadomości. Czekam. Pozdrawiam ciepło ![]() Edytowane przez Nadia_12 Czas edycji: 2008-03-24 o 18:51 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Bardzo dziękuję za zdjęcia!
Zastanowię się jeszcze i odpiszę popołudniu, może się wymienimy adresami wtedy ![]() Pozdrawiam ![]() Edytowane przez Nadia_12 Czas edycji: 2008-03-25 o 10:18 Powód: pomyłka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
czy znalazłabyś coś u mnie?
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:59.