|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Piwonia szuka takich gadżetów xD![]() szukam rzeczy w stylu tych na fotkach LONGI LONGI LONGI w każdej postaci, long boxerki, long sweterki itp, mała szansa że ubiorę bluzeczkę która jest krótsza niż 60 cm, no chyba że będzie bardzooo ciekawa ![]() Kolory jakie mnie interesują to oprócz stonowanych pozycji (beż,krem,czerń,brąz,szar y) soczyste kolorki (bakłażan,śliwka,szmaragd ,turkus,czerwień,musztard a,łosoś !!! mrau ![]() Nie interesują mnie ciuszki czysto białe i różowe. BOXERKI/TUBY ITP
Edytowane przez pIWONIA Czas edycji: 2007-02-24 o 16:50 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Dot.: Piwonia szuka takich gadżetów xD
.
Edytowane przez pIWONIA Czas edycji: 2007-03-04 o 20:12 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
BUTY
Edytowane przez pIWONIA Czas edycji: 2007-03-04 o 20:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
GETRY
BIELIZNA nowa, tylko mierzona ewentualnie MAŁO noszona i w idealnym stanie
Edytowane przez pIWONIA Czas edycji: 2007-02-24 o 16:24 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
KOSMETYKI
- błyszczyków powiększających usta i żelu powiększającego usta Bielendy Sexy Look (z tego zestawu, gdzie jest żel i serum) (bezbarwne błyszczyki powiększające usta np. Sephora) - kosmetyków do włosów wygładzających/nabłyszczających - Renee Blanche Olejek nabłyszczająco-pielęgnujący w sprayu do prostownic - Renee Blanche Serum Krystaliczne - SoBlonde Spray nabłyszczający - Wella High Hear Lotion do stylingu włosów mocno utrwalający (Crystal Styling Lotion) - Wella High Hear Nabłyszczający koncentrat do wykańczania fryzur (Glosss Serum) i inne z tej serii - próbkek/odlewek/resztek Miss Dior Cherie, Amor Amor, Pure Poison Diora - cieni potrójnych Bourjois - błyszczyków Loreal Glam Shine (zwłaszcza Crystals) - lakierów do paznokci w stonowanych kolorach --------------------------------------------------------------------- Nosze raczej XS-S-ze wskazaniem na S czasem małe M Nie interesują mnie ciuszki białe i różowe (no chyba że jakiś blady,brudny odcień różu ) --------------------------------------------------------------------- Fotki są także z Wizażu, często zapisuje a potem zapominam z jakiego to wątku, a bardziej czyje to fotki, więc wybaczcie, że nie spytałam o zgodę wszystkich
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:44.