|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Shiseido Compact Foundation
Poziomko z wątku nic mnie nie zainteresowało, a co masz poza nim?
Mnie głównie interesuje kompakt ale ciemniejszy niż ten przeze mnie oferowany, profesjonalne kosmetyki do włosów, dobry krem na noc do suchej cery, wysokopółkowy róż....nie wiem co jeszcze....napisz co masz![]() |
|
|
|
|
#8 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Z opisu uspokaja, łagodzi i nawilża Maska o działaniu nawilżającym, wynikającym z obecności ekstraktów z alg, fiołka oraz pochodzących z owsa witamin A, B i E. Posiada działanie aromaterapeutyczne, pomaga się zrelaksować. Kosmetyczka nakłada to cudo na 1 raz chyba 0,5 cm. warstwą, ale w domu wystarcza spokojnie na 3 razy (100 ml. pachnącego nośnika żelowego i 24g proszku do rozrobienia) Błyszczyk do ust guerlain w kolorze miedziano-złotawym, cień clinique dwuskładnikowa saszetka do włosów (odżywka i serum) Moisture miracle Może jaśniutka szminka dobrej marki Może podkład? Edytowane przez poziomka61 Czas edycji: 2007-01-11 o 23:58 |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Raczkowanie
|
Poziomko napisz proszę coś więcej- jaki to podkład i który błyszczyk konkretnie? Szminkę i cień też bym zobaczyła. No i poprosiłabym o link do tej maseczki
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
cień clinique blue lagoon-nowiutki spokojny niebieski z aplikatorem tylko raz wypróbowany Podkład IsaDora hydralight antique beige, nie rozstawałabym się z nim, ale podkładów nam sporo i jestem skłonna go odać. Zostało ok 30% Reszta w PW ![]() Zdjęcie guerlaina z sieci (nie mam teraz swojego) |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
zapraszam do mnie
napisz też czego ew. szukasz.
|
|
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:32.

ale nie wiem czy coś znajdziesz