|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Mój wisiorek z prehnitem
Witam wszystkich, bo to mój pierwszy post. Choć dużo czytam forum jakoś wcześniej nie pisałem.
Przygodę z biżuterią rozpocząłem nie dawno, ale powoli się rozwijam i uczę się posługiwać palnikiem, zresztą wiele dowiedziałem się właśnie z tego forum. Pochwalę się wisiorkiem który wczoraj wreszcie skończyłem. Jest to moja czwarta praca, ale pierwsza, którą mam ochotę się Wam pochwalić. Kamień to prehnit. Zielone cudo z Afryki. ewis3-0.jpg Tu wrzuciłem więcej zdjęć, jeśli macie ochotę zobaczyć: Więcej fotek wisiorka Wiem, że jeszcze nie jest idealnie, ale nie krytykujcie mnie zbyt mocno
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mój wisiorek z prehnitem
Jak na czwartą pracę to jest nieźle, choć ja bym zoksydowała srebro, wtedy te nierówności można by podciągnąć pod celowy, etniczny styl.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Śliczny wisior, prosty, klasyczny, a sam kamien ma taki optymistyczny kolor. Być może "na żywo" inaczej się on jeszcze prezentuje, ale na zdjęciu podoba mi się w srebrze bez oksydy.
Ja też dopiero zaczynam, więc jesli to Twoja czwarta praca to przyjmij moje szczere gratulacje. |
|
|
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
Prosta forma+ciekawy kamień=ładne a praktyka czyni mistrzem
wyrobisz się![]() ale tło pod wisior nie nastraja-zdecydowanie |
|
|
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
Bardzo ładny- powtorzę za dziewczynami, tylko tło jakieś takie... ,,nie biżuteryjne"
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
piekne tło.... na niczym innym nie idzie sie skupic
takie....... męskie
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Śliczny kamień, ręczna oprawa - zdjęcie sugeruje, że to dla żony admina
|
|
|
|
|
#8 |
|
Rozeznanie
|
Mi tam jakoś tło nie przeszkadza
.Ale większości kobiet pewnie tak .Miło,że Twój początek to prace na palniku,jestem ciekawa,czym nas za jakiś czas zaskoczysz .Wisior jak na czwartą pracę prezentuje się naprawdę dobrze.Jestem ciekawa,tak jak Jelonek,jak to by wyglądało w oksydzie ...
|
|
|
|
|
#9 |
|
Przyczajenie
|
Nie wiem co wam się w tle nie podoba. Ciemne tło dobrze kontrastuje, zieleń płytki delikatnie podkreśla kolor kamienia, no a sloty na karty pamięci są śliczne same w sobie
@Atallayah - dzięki, ładnie to określiłaś Pewnie, że jest męskie, bo nie jestem przecież Wizażanką ![]() Następnym razem znajdę jednak coś w kwiatki na tło, w końcu chciałbym, żeby Wam się podobało. Nie oksydowałem jeszcze srebra, wiem, że to taki płyn, ale go na razie nie posiadam. A wisiorek jest dla mnie. Moje Kochanie czeka aż się nauczę i to wszystko nie będzie takie kańciaste. Choć i tak wyszedł mi lepiej niż przedostatni: http://srebrnie.pl/showthread.php?tid=27 |
|
|
|
|
#10 |
|
Przyczajenie
|
Obydwa wisiorki rewelacyjne. Chociaż rubin przyciąga mój wzrok, pewnie dlatego, że jestem spod znaku barana...
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kwiatki też mi się podobają ![]() Ostatni wisior ma świetny kolor.. jak rubin się tam trzyma? Edytowane przez naila Czas edycji: 2009-05-18 o 09:50 |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Rozeznanie
|
Szczerze lubię oglądać tego typu prace. Jestem pewna, że będę tu zaglądać
![]() Podoba mi się to, co zaprezentowałes teraz i czekam na więcej (my kobiety zwykle chcemy więcej )
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zadomowienie
|
ojejciu, a w jaki sposób robisz taką fajną oprawkę do kamieni
napisz mi na priva, cio?
|
|
#14 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Zajęło mi to trochę więcej czasu niż powinno (jakieś kilkadziesiąt razy więcej) ale tak to wyglądało.
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Raczkowanie
|
pomysłowa ekspozycja, odrazu zdjecie rzuca sie w oczy, a wykonanie jak na pierwsze próby świetne!
|
|
|
|
|
#16 |
|
Zadomowienie
|
No przyznam że prace rewelacja i nie wyglądaja na pierwsze, dla mnie nawet kanciaste nie są, jak to napisałeś
. Świetna robota i zachowaj tą surowość bo ma to coś, a oksyda by się przydała, szczególnie prahnitowi bardzo lubię ten kamień, a twój ma wyjątkowy kolor Za rubinami nie przepadam, ale wisior też
|
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się na AC nie znam ale wisiorki fajnie wyglądają
|
|
#18 |
|
Przyczajenie
|
Kolejny wisiorek od Emixa
Pochwalę się ostatnim wisiorkiem ze srebra.
Ten nosi już moja TŻ, bo czekała, aż wisiorki będą już choć trochę profesjonalne. Ten widocznie jest ![]() Nie wygląda tak kańciaście jak poprzednie, choć nie jest oczywiście jeszcze idealny. No i z tyłu nie jest za równo, ale nosi się go z przodu przecież. Mam nadzieję, że Wam się też spodoba. Więcej zdjęć dla chętnych: http://srebrnie.pl/showthread.php?tid=96 A kamień to cyrkonia, w ślicznym rubinowym kolorze. |
|
|
|
|
#19 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kolejny wisiorek od Emixa
Wisior świetny, cyrkonia mocno w nim siedzi, ja bym taki na miejscu Twojej TŻ również nosiła.
Jeśli to Twoja kolejna praca prezentowana na tym forum, może uczyniłbyś z niej początek swojego wątku? |
|
|
|
|
#20 |
|
Rozeznanie
|
Wisiorek śliczny, skromną formę równoważy piękna barwa. Pozwól jednak, że uzewnętrznię swoje wewnętrzne wnętrze odnośnie zdjęcia. Wzrok mi lata mniej więcej tak: klejnot --> górna różyczka --> klejnot --> różyczka w prawym rogu --> klejnot --> różyczka w lewym rogu --> klejnot... itd. Przyznaję, że ja sama jestem kompletny bałwan odnośnie fotografowania, ale coś już zrobione łatwo jest krytykować. Meritułułułum: może zobacz, czy nie lepiej będzie się wisiorek (śliczny!) prezentował na mniej rozpraszającym tle.
(za dużo kawy, za dużo kawy, za dużo kawy, za dużo kawy...)
|
|
#21 |
|
Wtajemniczenie
|
Piękne cacuszko
a tło już na pewno lepsze niż na podzespołach kompiuterowych
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
Przeuroczy ten kryształ
Nie mogę oderwać oczu...
|
|
#23 |
|
Joanna d'Moder
|
Po pierwsze mamy tu taką zasadę,że nikt nie zakłada nowego wątku tylko po to by pokazać nową pracę.Prezentujemy prace w jednym wątku.Z tego powodu wątek połączyłam z dotychczasowym.Po drugie na forum Wizaż jest zabronione reklamowanie konkurencyjnego forum/stron.Na Wizażu można spokojnie wklejać więcej niż jedno zdjęcie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#24 |
|
Przyczajenie
|
Postaram się dostosować do tutejszych reguł.
Za jakiś czas będę miał nowy wisiorek, tym razem z samego srebra, to wkleję już do tego wątku. Mam już oksydę więc liczę na ciekawy efekt. A co wyjdze? Przekonam się. |
|
|
|
|
#25 |
|
Zadomowienie
|
mam Cie
|
|
#26 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale wisiory bardzo ładne, tym bardziej, kiedy pomyśleć, jak krótko się tym zajmujesz. Jak ktos napisał wyżej - ciekawi mnie bardzo, jakie będą za jakiś czas
|
|
|
|
#27 |
|
Przyczajenie
|
Nadszedł czas na kolejny wisiorek.
Co prawda ciągle uważam go za niedokonczony, ale wkładając go na szyję, stwierdzam, że mogę pochwalić się nim na forach
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Edytowane przez rusa1ka Czas edycji: 2009-09-24 o 13:40 Powód: literówka |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Rozeznanie
|
Według mnie jest super. Chętnie bym go ponosiła
|
|
#30 |
|
Raczkowanie
|
mi się też podoba ostatni wisior, a na dole to tak na zdjęciu wyszło czy jest na połowę zoksydowany?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:25.

moje raczkowanie 
jestem również

napisz mi na priva, cio?