|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
Męskie zapachy
Gio Armani męski z 50ml ubytek 5ml jest kartonik
Ambre Baldessarini z 50 zostało 45ml NIEAKTUALNE Oba kupione w Douglasie Wymienię na inny zapach damski Edytowane przez agu.s Czas edycji: 2007-06-25 o 19:40 |
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Męskie zapachy
Słoniku niestety nic nie znalazlam u Ciebie.
Astronomiczna.aniu jesli bedzie Cię interesowala wymianka, to mysle, ze cos znajde , bo masz parę ciekawych rzeczy
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
.Agu.s, napisz, proszę, które konkretne kosmetyki u mnie Cię zainteresowały ![]() Część z nich chcę wymienić na określone rzeczy, np. cienie na inne cienie .Dlatego informacja, o którą proszę, jest dla mnie istotna |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
Wlasciwie, to interesowal mnie amor amor i Christian Dior - cienie 5 Couleurs, paleta kolorów Urbanity a teraz to wlasciwie nie wiem co jeszcze biorac pod uwage dosyc duze zuzycie paletki.
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
.Amorek jest zarezerwowany do środy na rzecz asia_1 i jest to taka rezerwacja, która "raczej na pewno" zakończy się wymianą. A paletka Urbanity ma rzeczywiście spore zużycie, tzn. dwa kolory były mocno eksploatowane. Szkoda, że akurat te dwie rzeczy z mojego watku wpadły Ci w oko, bo w międzyczasie ewentualny uzytkownik zdążył przetestować Ambre i stwierdził, że zapach jest ok .Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
Daj mi troszke czasu, to jeszcze podgladne Twoj watek
![]() Aniu a co powiesz ewentualnie na Lalique Flora Bella - nie wiem czy chcesz poswiecic swoj zapach dla "Ewentualnego Uzytkownika" Ambre
Edytowane przez agu.s Czas edycji: 2007-06-23 o 21:21 |
|
|
|
|
#9 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
.Teraz egoistyczna chęć zdobycia w zamian za Flora Bellę czegoś dla siebie będzie walczyć z ochotą sprawienia przyjemności komuś bliskiemu .Muszę się "przespać" z takim pomysłem I jutro bym podjęła decyzję - czy tak może być? Czy dysponujesz może fotką, na której widać zużycie Ambre? Rozumiem, że w przeciwieństwie do zapachu Armani'ego Baldessarini nie ma kartonika ... Ja zaraz wkleję Ci fotkę z Flora Bellą ... EDIT: Fotka wklejona |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zadomowienie
|
za chwilke zrobię zdjecie, niestety nie mam kartonika, bo myslalam, ze mojemu małżowi troszke dluzej bedzie sie podbal wiec kartonik poszedl do smietnika. Jestem pewna w 100% orginalnosci, bo tak jak pisalam w 1 poscie kupiony byl w Douglasie.
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
Z decyzja nie musisz sie spieszyc, bo i tak najwczesniej moge wyslac w poniedzialek.
Ja za to niestety mam wciaz ochote na Twoja paletkę, ale nie wiem czy cos znalazlabys u mnie,moje propozycje: blyszczyk revlon super lustrous zostalo gdzies polowa kolor, to bardzo jasny roz, na ustach kolor taki transparentny rozjasniony miniatura tuszu 4ml Estee LAuder magna scopic uzyta przez mnie 5-6 razy tusz Isa Dora Build up ma 3 miesiace uzywany sporadycznie tusz maybellin sky high curves kupiony dwa tygodnie temu-rekordzista jesli chodzi o uczulenie mnie, bo juz po trzech dniach9zazwyczaj po misiacu prawie kazdy mnie uczula) mam tez odlewke Narciso Roudrigez(wlasnie doczytalam ze odlewki Ci nie interesuja) Mam jeszcze koncowke Fantazji fendi jakes 7-8ml Nie mama za duzo kolorowki, bo akurat tego nie chomikuję |
|
|
|
|
#12 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nad wymiana Flora Belli na Ambre będę myśleć do jutra natomiast za paletkę Dior'a wśród tych kosmetyków, które wymieniasz, niestety niczego nie znalazłam ![]() nie chcę wymieniać tej paletki "na siłę", tym bardziej, że dwa kolory cieni (te najbardziej zuzyte) dość lubię Najchętniej przyjęłabym za nią zapach, z tym że odlewek faktycznie bardzo nie lubię Z kolei tego zapachu Fendi, o którym wspominasz, nie znam i nie mam go gdzie przetestować (nie widziałam go w żadnej z krakowskich perfumerii) - wolę nie ryzkować kolejnego nietrafionego nabytku, nawet w tak niewielkiej ilości ![]() Liczę, że zrozumiesz
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Rozeznanie
|
Agu.s, jednak się nie zdecyduję na oddanie Flora Belli za Ambre, przepraszam
.Wolę jeszcze troszke potrzymać ten zapach na wizazowym straganiku i może jednak uda mi się wymienić go na coś przydatnego dla siebie; niedoszły uzytkownik Ambre niespecjalnie protestował przeciwko takiemu rozwiązaniu
|
|
|
|
|
#18 |
|
Rozeznanie
|
Ambre Baldessarini leci do mnie. Za 40 z 50 ml Lalique Flora Bella
Agu.s była na tyle wspaniałomyslna, że wybaczyła mi moje wczorajsze rozterki i niezdecydowanie i zgodziła sie na wymianę |
|
|
|
|
#19 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:35.

Coś u mnie za gio armaniego?

.
.