|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Różne ciuszki w róznych rozmiarach...każdy znajdzie tu cos dla siebie.ZAPRASZAM!!!!:)
POSZUKUJE:
-krótkich spodenek, -rybaczek -spódniczek(szczególnie mini) -torebek -bluzeczek na lato -piżamki (za te rzeczy jestem w stanie oddać wiele) -bluz -ubrań w kolorze:białym, brązowym, niebieskim, zielonym -fajnej biżuterii -ciekawych książek- - wszystkiego co wpadnie mi w oko ![]() Wszystkie ciuszki wystawione przeze mnie są w dobrym satnie.Kiepska jakosć zdjeć, jest winą aparatu. Z chwilowego braku owego przyżądu...nie bede wystawiać swoich fotek w tych ubraniach. Za co serdecznie przepraszam O ewentualnych mankamentach ubrań będę informować. Interesuja mnie większe wymianki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Różne ciuszki w róznych rozmiarach...każdy znajdzie tu cos dla siebie.ZAPRASZAM
SPÓDNICE
1,2) długa czarna spódnica-stan bdb 3,4) czarna mini-ma plamke(widoczna na fotce)-stan w miare dobry 5,6) czerwona sztruksowa mini-stan bdb |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: Różne ciuszki w róznych rozmiarach...każdy znajdzie tu cos dla siebie.ZAPRASZAM
1, 2)dżinsowa krótka spódniczka-stan dobry...(bo troche w niej chodziłam)
3,4)elegancka czerwona mini-stan bdb 5,6) elegancka beżowa mini-stan bdb |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
1,2,3,) DŁuga ciemnozielona spódnica..sięga do kostek(w rzeczywistoście prezentuje sie lepiej niz na zdjeciu)
4,5) dżinsowa spódnica 6) zielona spódnica.... Ich stan oceniam na bdb. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
1) koszulkaa biała- stan -bdb(ma troche latek..ale generalnie dobrze wygląda)
2, 3) czarny sweter- stan bdb(jest fajny i wygodny)-za cos ekstra(nie wiem czy chce sie go pozbywać) 4,5) różowa koszulka z krótkim rekawkiem-stan bdb 6)fioletowy golfik-stan hm...dostateczny(pod pachami jest troche zniszczony) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
1,2) fioletowa bluzeczka...stan +dobry(w jednym miejscu z tyłu ma troszke zamazany brakat)
3)niebieska bluzeczka na ramiaczkach-stan bdb 4,5) zielona bluzeczka bez rekawkow-stan +dostateczny(troszke zniszczona pod pachami.,...ale mysle ze z tym da sie cos zrobić:p) 6) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
1) czarna bluzeczka..ma fajne marszczenie pod biustem-stan dobry(z tyłu troszke popruła sien itka..ale mozna to łatwo zreperowac igłą i nitką)
2)czarna bluzeczka na ramiączkach-stan bdb 3)niebieska bluzka z długim rekewkiem i ciekawym wzorem-stan bdb 4)rózowa bluzeczka z krótkim rekawkiem-stan bdb 5)czarna torebeczka-stan dobry(ma swoje lata:p) 6) zielony naszyjnik-stan -bdb |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
1,2)spodnie beżowe-stan bdb
3,4)białe rybaczki-stan bdb 5)białe spodenki-stan dobry |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
1,2,3)brązowe spodnie-stan bdb(przepraszam za kiepską jakość zdjeć...ale to wina aparatu)
4,5) spodnie szare-stan bdb 6)dwa niebieskie paski |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
1,2)ciemnozielone spodnie-stan bdb
3,4)śliczne eleganckie spodnie-stan idealny 5)czerwona bluzeczka na ramiączkach-stan bdb 6)biała spódnica-stan dobry(troszke podwija sie halka pos spodem)-ale mam do niej sentyment...wiec oddam tylko za cos ekstra(nie jestem pewna czy chce sie pozbywać) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
naprawde nic????
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:09.