|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Szybka przedświąteczna wymianka
NiEAKTALNE
UWAGA NIE WSZYSTKO JEST NA ZDJĘCIACH !!! GUERLAIN TERRACOTTA REFRESCHING TINTED GEL SPF 8 - ŻEL BRĄZUJĄCO-SAMOOPALAJĄCY. Żel promiennie rozświetla twarz i lekko ją przyciemnia. Pojemność 50ml - standardowa. Jest to tester, który dostałam w prezencie, ale dla mojej cery jest za ciemny. Jest to odcień nr 2 - złoty brąz do opalonej karnacji lub jako bronzer. Lekki żel brązujący z kultowej linii Terracotta Guerlain. Jego lekka formuła oraz milion zatopionych w nim złotych drobinek zapewnia twarzy piękny rozświetlony wygląd! Cera promienieje świeżością i pięknym słonecznym blaskiem. Posiada również właściwości samoopalające, więc po demakijażu twarz ma ładny świetlisty wygląd! Opalenizna utrzymuje się 2 dni. Dzięki filtrowi SPF 8 chroni przed szkodliwym dzialaniem promieni słonecznych. CENA W PERFUMERII 180zł Zapraszam serdecznie !!! NOWY Dove, Body Firm, Intensywnie ujędrniający żel-krem kwc http://www.wizaz.pl/kosme tyki/produkt.php?produkt= 6115 oraz: PERFUMY -perfumetka 5th Avenue Elizabeth Arden, 8ml, woda perfumowana -perfumy w kremie Yves Rocher brzoskwiniowe, używane, zostało więcej niż połowa z 7g GUERLAIN Too much... z próbki zostało ok 40% perfumowany balsam Elizabeth Arden RED DOOR - nieużywany KREMY --krem GARNIER skin naturals, czysta skóra A, nawilżający, usuwa niedoskonałości skóry ważny do 06.2008, została większość z 40ml -Avon ANEW CLINICAL koncentrat przeciwzmarszczkowy z Bo-Hyluroxem, zaw.5ml, ważnosc 11.2007 - krem do bardzo suchej skóry Payot - nowy z pudełkiem - 15 ml - oryginalna pojemność - miniaturka kremu Clinique - trzy kroki zużytą w 20% - Avon Solutions, Advanced Eye Perfector (Żel pod oczy z peptydami) = połowa KWC - http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=6226 CIENIE DO POWIEK -zestaw Ruby Rose szaroście-4odcienie, tylko spróbowane-LOVE zestaw- kolory:ciemny turkus, brąz, brzoskwiniowy, kremowy -INGLOT jasno fioletowy SZMINKA LANCOME, rouge a levres absolu, pomadka do ust w odcieniu 47 - czerwień, użyta 2 razy, PODKŁAD -RIMMEL, podkład 3 w 1 w sztyfcie, kolor 003 pale biscuit, tylko spróbowanyMa właściwości podkładu, korektora i pudru - próbka podkładu Helena Rubinstein wypróbowana, raczej dla opalonej - próbka podkładu lancome jak wyżej POZOSTAŁE dwa róże lancome w kasetce -plastry do depilacji ciała na zimno ISANA Rossmann, pozostało chyba 18 z 20 -henna powder, farba i odżywka koloryzująca włosy, zaw.25g, basma dokładka: 1.VICHY NUTRILOGIE 1 (1,5ml) 2.VICHY PODEXINE- KREM PRZECIW NADMIERNEJ POTLIWOŚCI, ZAWIERA OZOCINE, ZAPOBIEGA POWSTAWANIU NIEPRZYJEMNEGO ZAPACHU, STOPY POZOSTAJĄ SUCHE PRZEZ 24 GODZINY.(3ml) 3. VICHY LIPIDOSE 2 (7 ml) 4. VICHY NEOVADIOL(1,5ml) 5. GARNIER SKIN NATURALS INTENSYWNA PIELĘGNACJA BARDZO SUCHEJ SKÓRY-REGENERUJĄCE MLECZKO DO CIAŁA 6. ELSEVE SZAMPON PRZECIWŁUPIEŻOWY (10ml) 7. ELSEVE SZAMPON PRZECIWŁUPIEŻOWY (10ml) 8. AVON INDYWIDUAL BLUE FOR HER PERFUMY (ZOSTALO 75 %) 9.Puder rozświetlająco-brązujący do twarzy i ciała GLAMMER POWDER z mieniącymi się złoto-srebrnymi drobinkami ORIFLAME. Produkt prawie cały.Świetnie wygląda w sztucznym świetle, idealny na imprezy!!! 10.Cień do powiem w kremie AVON prawie cały (użyty 3 razy). Bardzo aksamitna konsystencja, długo utrzymuje się na powiece, ma świetny różowo-liliowy kolor, kolor PETAL 11. Cienie do powiek CRISTHINE. W opakowaniu 3 kolory-beżowy, różowy i fioletowy, z małymi drobinkami. Zużyte może 1/20 opakowania(cienie są prawie całe) mogę zrobić odlewkę żelu do mycia twarzy AVENE ewentualnie mogę oddać połowę perfum Magnolia AVON
I spent my whole childhood wishing I was older. Now I'm older, it sucks. Edytowane przez titina Czas edycji: 2007-11-29 o 10:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Szybka przedświąteczna wymianka
titinko wybacz powściągliwość, ale guerlain nie ma w swojej ofercie pferowanego przez Ciebie żelu...
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za roze i pomadkę lancome,zajrzyj rowniez do ciuszkow
![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
NOWY Dove, Body Firm, Intensywnie ujędrniający żel-krem
-plastry do depilacji ciała na zimno ISANA Rossmann, pozostało chyba 18 z 20 moze cos u mnie? ![]()
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
tomamo owszem, tylko ten o którym Ty mówisz, a ten, o którym pisze Titina to 2 zupełnie inne, kiedyś miała dokładniejsze zdjęcie tubki...
titino wybacz offtopowanie wątku
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za perfumetka 5th Avenue Elizabeth Arden, 8ml, woda perfumowana i dwa róże lancome w kasetce?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
narazie nic nie wpadło mi w oko i przepraszam ze dopiero teraz odpisuje ale jestem tylko na weekendach na kompie
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za "
.Puder rozświetlająco-brązujący do twarzy i ciała GLAMMER POWDER z mieniącymi się złoto-srebrnymi drobinkami ORIFLAME. Produkt prawie cały.Świetnie wygląda w sztucznym świetle, idealny na imprezy!!!
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:46.