|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
Serge Lutens, EdM, Samsara, Le Feu Light, Madness, Mentafolia, Les Belles, Givenchy..
Nieaktualne.
Edytowane przez Agia* Czas edycji: 2007-11-14 o 00:20 |
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Serge Lutens, EdM, Samsara, Le Feu Light, Madness, Mentafolia, Les Belles, Give
Nieaktualne.
Edytowane przez Agia* Czas edycji: 2007-11-14 o 00:20 |
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Serge Lutens, EdM, Samsara, Le Feu Light, Madness, Mentafolia, Les Belles, Give
Coś za Organzę,bo na Lutki to chyba nie mam co marzyć?
Mam też próbke robioną Lalique Perles,firmową Pink Sugar Aqualiny,F malle Un zest Rose(chyba bo pisze z pamięci),może jeszcze jakieś. |
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
A czy większa ilość The Parfum Ciebie interesuje,tzn.pełnowymia rowa buteleczka
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Czy znajdziesz coś za EdM?
|
|
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
Zielona30 - niestety nic w Twoim wątku dla siebie nie znalazłam
![]() Aneta??? - nie znam tych perfum, a nie chcę ich wymieniać w ciemno ![]() burn-it-up - niestety nie |
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Moze znajdziesz cos za Nine Ricci?
|
|
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 107 pkt / 99% pozyt.
|
• Guerlain Samsara EDT, ok. 20/30 ml
zajrzyj do mnie ![]() Mogę zaproponować: L'artisan Tea for Two - 5ml,elegancka perfumetka z atomizerem ewentualnie: Dzongkha (EDT) - L'Artisan - też 5 ml w perfumetce albo: Sensations Jil Sander - 10ml w pieknym flakonie z atomizerem do tego mogę dołożyc: Bois Oriental - 1,7ml Lubin Idole 1,7ml Santal Blanc -1,7ml Gris Clair S.Lutens - 5ml perfumetka z kuleczka-zostalo okolo 2,5ml Teint de Neige -L.Villoresi -fabryczna 1/3 Rosines Rose de Feu - fabryczna Anada Micallef Charles Jourdan Le Parfum
Szukam FM Musc Ravageur, L'Artisan Safran Troublant, Edytowane przez Narnijkar Czas edycji: 2007-10-27 o 19:08 |
|
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
Interesowałaby Cię Lolita Lempicka edp?
|
#10 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
wiem , że szanse mizerne, ale interesuje mnie baaardzo organza
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=215014
|
#11 |
|
Wtajemniczenie
|
Agiu
Za OI z Twojej listy miałabym: - Lolita Lempicka L ok30 (może więcej - muszę sprawdzić;-))/80ml w kartoniku i plastikową podstawką - czyli full zestaw;-) - Hermes Elixir des Merveilles tester ok40/100ml A przy wymianie jako gratisik mogłabym dorzucić próbeczki m.in IL Profumo Vanille Bourbon, Yellow Butterfly Hanae Mori i Le Parfum Lalique ))
Edytowane przez Nevada87 Czas edycji: 2007-10-27 o 20:19 |
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
Witaj,
znajdziesz cos u mnie za Sa Majeste La Rose ? http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ht=femme+fatal |
|
|
|
#13 |
|
Zadomowienie
|
Hej. A może u mnie za EdM lud Organze Indecence?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=204561 |
|
|
|
#14 |
|
Rozeznanie
|
lalesia - niestety nic
![]() Lea93 - nie, dziękuję za propozycję ![]() ennkaa - przykro mi, ale niestey nic ![]() Nevada87 - bardzo chętnie ![]() Femme Fatal - u Ciebie podoba mi się Mure Et Musc, ale najprawdopodobniej różany Lutek poleci do Nevady ![]() Vishnja - u Ciebie podoba mi się tylko Theorema Leggero, ale nie wiem czy chciałabyś wymienić ją na przykład na EdM? Narnijkar - u Ciebie interesuje mnie (w takiej właśnie kolejności): Vetiver Oriental S.Lutens (5ml może więcej - flakonik, atomizer), Dzongkha (5ml w pięknym atomizerku), a także próbki Bois Oriental 1,7ml, Santal Blanc 1,7ml, Teint de Neige L.Villoresi (fabryczna 1/3), Anada Micallef. Które z wymienionych byłabyś w stanie oddać za Samsarę?
|
|
|
|
#15 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Piszę PW
|
|
#16 |
|
Zadomowienie
|
mogę Vetiver i Dzongka+ próbasy
|
#18 |
|
Raczkowanie
|
Guerlain Aqua Allegoria Pampelune
Angel Pivoine może coś u mnie? Poza wątkiem mam próbeczki (robione) Hot Ralph Lauren oraz Sephora Vanille & Chocolate. |
|
|
|
#19 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
Agia, ja mam letnie Ambre Sultan do wymiany, aha ANglomanię też mam, zajrzyj do mnie, a jazaraz poczytam o Twoich zapachach
![]() interesuje mnie u Ciebie OI i Chypre Rouge, musiałabym sprawdzić, ale chyba mam te próbk - Comme des Garcons mam Odeur 71 - Hermes Elixir des Merveilles - mogę odlac dowolną ilość - Chopard Madness Natural Black -- mogę odlac dowolną ilość - Lolita Lempicka L -- mogę odlac dowolną ilość - Lalique Le Parfum, Perles de Lalique, - Penhaligon's Lily and Spice - Slava Zaitsev Maroussia -- mam flakonik 15 ml, zostało chyba ok. połowy - Guerlain Aqua Allegoria Gentiana, - Emanuel Ungaro Apparition aha mam jeszcze chyba Nigt Aoud, Pomelos , Patchouli i Gardenię - ale nie na 100% Edytowane przez Madlaine Czas edycji: 2007-10-27 o 22:31 |
|
|
|
#22 |
|
Rozeznanie
|
Dorota-Coco - już odpisałam na pw.
Nadia_12 - niestety nic nie znalazłam ![]() Vishnja - przykro mi, ale nie wymienię OI na Theoremę Jeśli chciałabyś wymienić Theoremę na EdM to byłabym chętna.Madlaine - 30 ml Anglomanii to dla mnie za dużo, więc zainteresowana byłabym tylko letnimi Ambre Sultan. Czy chciałabyś je wymienić za Chypre Rouge lub OI? |
|
|
|
#23 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() PS> czy do ChR masz kartonik, nakrętkę i atomizer ? |
|
|
|
|
#24 |
|
Zadomowienie
|
Odpisałam na pw
|
#25 |
|
Rozeznanie
|
Mad - do ChR mam kartonik, nakrętkę i atomizer
Do OI nie mam kartonika. Oczywiście, że możesz się zastanowić
|
|
|
|
#26 |
|
Zadomowienie
|
posłałam adresik na pw
|
#27 |
|
Zadomowienie
|
Mam latte di mandorla aquolina
troszkę ponad połowę buteleczki była byś zainteresowana ewentualnie??
Edytowane przez szpilka_77 Czas edycji: 2007-10-27 o 23:38 Powód: literówka |
|
|
|
#29 |
|
Zadomowienie
|
Cos u mnie? Mam miniature Parfum rare, miniature Delirium Mango, miniature Eau Belle, pelnowymiarowke Eau Torride...
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:48.