![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
~~ Vichy, Sephora, Rimmel, Maybelline, Inglot, Avon i inne
PROSZĘ PISAĆ ZA CO INTERESUJE WAS WYMIANA
WISHLISTA - Escada - Sunset Heat (może być odlewka 10-20ml) - torebka tweedowa z Vivy/Pani Domu - maczek Clinique Peony - cienie Clinique (Choco-latte, Pink chocolate, Teddy Bear i wszelkich w odcieniach brązu, brudnego różu, waniliowych, przykurzonych fioletów - raczej matowych) - baza pod cienie Artdeco lub Lumene - baza pod podkład Dax Cosmetics Cashmere (może być inna) - woda termalna Avene lub LRP - bibułki matujące!! - za drobniejsze rzeczy (za kredki, niektóre cienie, próbki, niektóre kolczyki i wisiorki) - końcówki do szczoteczki elektrycznej Braun Oral-b - płyny do soczewek kontaktowych (ale tylko fabrycznie zamknięte!) - srebrny wisiorek-serce - Harry Potter cześć 5 i 6 w miękkiej okładce - serum lub balsamy wyszczuplające, ujędrniające itd. itp. - balsamy i żele pod prysznic/do kąpieli o ładnych owocowych zapachach - szczególnie z Avonu i Oriflame - Iwostin Purritin - krem na noc, żel do mycia twarzy, też inne kosmetyki z Iwostinu WYMIENIĘ ZA COŚ Z WISHLISTY, COŚ SZCZEGÓLNEGO LUB KIEDY JA PROPONUJĘ WYMIANKĘ: 1. VICHY Aera Teint - kolor 12 opal fluid matujący, hipoalergiczny, zawiera filtry ochronne spf 14 zostało jakieś 80% z 30ml - NIEAKTUALNE, wędruje do cziki 2. SEPHORA COLORFUL DUO mousse No3 podwójny cień do powiek, opalizujący braż + kremowy, obydwa z drobniutkimi złotymi drobinkami, konsystencja musu użyty 2-3 razy NIE MA 3. MAYBELLINE Wonder Finish MakeUp kolor sand, w sam raz do opalonej skóry - nadaje lekko złotawy odcień skórze zostało około połowy 4. RIMMEL Long Lasting Nail Colour nr 36, perłowy przydymiony różowy lakier do paznokci zostało 90% NIE MA Edytowane przez taka pani Czas edycji: 2008-04-26 o 10:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: ~~ Vichy, Sephora, Rimmel, Maybelline, Inglot, Avon i inne
POZOSTAŁE - po prostu wymienię, najchętniej na kosmetyki
![]() 1. NIVEA VISAGE YOUNG Beautyful Skin krem nawilżający + lekki podkład wygładza skórę i wyrównuje jej koloryt przystosowuje się do naturalnego koloru skóry zostało około 90% 2. VICHY LIPODISE NUTRI-SUN 30ml nawilżające mleczko do ciała - efekt stopniowej opalenizny próbka, pełna 3. INGLOT - nr 82 ciemny fiolet ze srebrnymi drobinkami NIE MA 4. JOKO - cień do powiek, niebiesko-szary, z błyszczącymi drobinkami 5. MISS SPORTY Sheer Shine Eyeshadow 004 - green eyed kremowy cień do powiek, zielony, konsystencja kremu, daje nabłyszczenie i lekki kolor, fajny na wiosnę 6. DOVE, Silk Glow, Silkening Body Lotion (Jedwabisty balsam do ciała rozświetlający skórę) Niedawno kupiony, zostało jakieś 80%, b. dobre oceny na KWC (link) - fajny, ale niestety nie do mojego typu skóry. NIE MA Edytowane przez taka pani Czas edycji: 2008-03-15 o 11:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
6. czarny eyeliner MANHATTAN X-TREME LAST
automatyczna kredka do kresek, czarna zostało 90% - NIEAKTUALNE, wędruje do cziki 7. MAYBELLINE COLOR MIX laser purple fioletowa kredka do oczu (była do czegoś dołączona, nieużywana) NIE MA 8. CONSTANCE CARROLL KOHL EYELINER 27 Purple fioletowa kredka do oczu PARĘ DROBIAZGÓW: 1. Bransoletka H&M 3 drewniane kółka + 3 złote NIE MA 2. Bransoleka Dorothy Perkins (6 złotych kółek, są połączone - tak że jedna z nich oplata pozostałe) - tu mogę być wybredna 3. Dwie pary koralików - niebieskie z kamyczków i drewniane kulki 4. Kolczyki-wisieńki, kupione w Krakowie na stoisku z ręcznie robioną biżuterią Edytowane przez taka pani Czas edycji: 2008-03-15 o 11:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
5. Parę drobiazków:
- fioletowe kolczyki - czerwone kolczyki - breloczek z Big Stara - 2 pary kolczyków tęczowych - czaszka 6. Wisiorek na rzemyku z chińskimi znaczkami 7. Pomarańczowe korale - nowe, prezent 8. Żel do włosów KOLASTYNA nasto latki - nowy, nieużywany 9. Terminarz czarny z Cosmo - mogę dodać do jakiejś wymianki 10. Zapalniczka żarowa Tiger - nowa, nieużywana. Kolor złoty, u góry ma mały termometr (widać na zdjęciu), na dole kompas. Edytowane przez taka pani Czas edycji: 2008-03-15 o 11:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
Przekupka: 240 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za:
1. VICHY Aera Teint - kolor 12 opal
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Odpowiedziałam u was
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
JESTEM ONA
|
To mnie zainteresowało:
VICHY LIPODISE NUTRI-SUN 30ml nawilżające mleczko do ciała - efekt stopniowej opalenizny próbka, pełna Może znajdziesz coś u mnie.
![]() |
#10 |
Raczkowanie
Przekupka: 39 pkt / 100% pozyt.
|
Inglot - - nr 82 ciemny fiolet ze srebrnymi drobinkami
7. MAYBELLINE COLOR MIX laser purple fioletowa kredka do oczu - koraliki niebieskie z kamyczków - czaszka Znajdziesz coś u mnie?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
podobaja mi sie:
2. VICHY LIPODISE NUTRI-SUN 30ml nawilżające mleczko do ciała - efekt stopniowej opalenizny próbka, pełna 2. SEPHORA COLORFUL DUO mousse No3 zapraszam do siebie
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
W sumie to przydałby mi się podkład Vichy. Może sobie coś jeszcze dobierzesz u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
Przekupka: 39 pkt / 100% pozyt.
|
Jeszcze się zastanowię, bo ten zestawik YR trzymałam na coś wyjątkowego (nie muszę go wymieniać). Pozdrawiam
![]()
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
BAN stały
|
3. MAYBELLINE Wonder Finish MakeUp
kolor sand, w sam raz do opalonej skóry - nadaje lekko złotawy odcień skórze zostało około połowy - nr 82 ciemny fiolet ze srebrnymi drobinkami (daję 2 zdjęcia, bo na pierwszym źle widać kolor) 4. Kolczyki-wisieńki cos u mnie za to ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
BAN stały
|
coś u mnie za cienie sephora?
odp u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() Z poszukiwanych przez Ciebie posiadam między innymi balsam z Avonu. Zerknij do mnie proszę, może coś Cię zainteresuje. Mnie wstępnie interesują drewniane bransoletki. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Jestem chętna na
7. MAYBELLINE COLOR MIX laser purple fioletowa kredka do oczu (była do czegoś dołączona, nieużywana) 8. CONSTANCE CARROLL KOHL EYELINER 27 Purple fioletowa kredka do oczu Moze coś znajdziesz? ![]() p.s. Z Twojej wish listy mam balsam do ciała z Avonu, bodajże brzoskwiniowy , niewielki ubytek. Czy ta druga kredka też jest nowa? Mam jeszcze chyba kilka rzeczy z Twojej listy, ale może Ty też masz coś z mojej ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
W takim razie napisz mi, czy masz coś z mojej wih listy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Przyczajenie
|
niestety nic nie znalazlam, pozdrawiam
![]()
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6379414
POdobaja mi sie te cienie ![]()
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
Bardzo interesuja mnie te rzeczy :
8. CONSTANCE CARROLL KOHL EYELINER 27 Purple fioletowa kredka do oczu 1. NIVEA VISAGE YOUNG Beautyful Skin krem nawilżający + lekki podkład wygładza skórę i wyrównuje jej koloryt przystosowuje się do naturalnego koloru skóry zostało około 90% 3. INGLOT - nr 82 ciemny fiolet ze srebrnymi drobinkami (daję 2 zdjęcia, bo na pierwszym źle widać kolor)
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie za
7. MAYBELLINE COLOR MIX laser purple fioletowa kredka do oczu (była do czegoś dołączona, nieużywana) 3. INGLOT - nr 82 ciemny fiolet ze srebrnymi drobinkami
![]() |
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
2. VICHY LIPODISE NUTRI-SUN 30ml
nawilżające mleczko do ciała - efekt stopniowej opalenizny próbka, pełna https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=143551 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:47.