|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Wymienie płaszczyk wiosenny :)
NIEAKTUALNE PŁASZCZYK LECI DO justa_sss
Witam Kochane Wizażanki ![]() ![]() ![]() Rozmiar M Wymiary : długość od ramienia 70 cm , szerokość w biuscie 44 cm x2 , szerokość w pasie 40 cm x 2 , długość rekawa ok 63 cm , długość rękawa od pachy 45 cm, płaszczyk jest lekko wciety w tali Edytowane przez Viksonk Czas edycji: 2008-02-28 o 13:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienie płaszczyk wiosenny :)
mam taki:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...postid=6506024 kolor inny niz na fotce niestety moj aparat nie toleruje czerwonego
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
firma to NEW LOOK
szerokosc ( mierzona na plasko po zew stronie) ramiona=40x2 biust=45x2 talia=43x2 biodra=47x2 dol=57x2 długosc: plaszcza=87 stujka=19 rekaw wew.=41, zew=60 cm trzeba go odniesc do czyszczenia bo ma kropeczki po błocie z tyłu ( niestety pamiatka po pobycie na wsi )
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Tylko proszę o cierpliwośc. Wymiarki i dokladny opis sukienki podam dziś wieczorkiem. pozdrawiam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
mam 2 sukienki, nie biale, ale moze zobacz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
Przekupka: 135 pkt / 100% pozyt.
|
rękawa od wewnątrz -50cm
i na zewnątrz -63cm Dawno tej kurtki nie pralam (nie jest jakos bardzo brudna ,ale dlugo byla w szafie ,wiec wiesz) ,jesli bedziesz chciala to ja wypiore ![]() Jakbys byla nadal zainteresowana to poprosze zdjecie plaszcza na kims ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() Otot wymiarki: całość 78 cm nie licząc górnych ani dolnych koronek talia 2x 41 cm - z tym że matweriał celowo jest elastyczny i roziągliwy więc dopasowywuje siedo sylwetki a dodatkowo jak widać na zdjęciu mozną zmneijszyc lub zwiekszyc obwod rozluźniając wstążki biodra 2x 48 cm Raz tylko ją miałam na sobie na ślubie wiec jest w bardzo dobrym stanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
moze u mnie coz znajdziesz za swoj plaszczyk? zapraszam.
odp u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:27.