|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 5 pkt / 100% pozyt.
|
![]() Kosmetyczne roznosci Eternalvoyageur-- NIEMCY !
Witam !
BEDE W KRAKOWIE w drogim tygodniu czerwca !!! Jesli ktos z Krakowa sie chce wymienic (najlepiec osobiscie, nie przez poczte) to zapraszam !!! Otoz mam kilka rzeczy na wymiane. WISH LISTA *klik* WYMIENIE: KOSMETYKI * Podklad Maybelline dream mousse Nie ma * Czarna kredka do oczu: hypoalergeniczna, dla wraziwcow. * ok 50 tabletek LECYTYNY SOJOWEJ do robienia Serum z Vit C (sloiczek z 100 kosztowal mnie ok 18 Euro, ale wiem ze wszystkich na razie nie uzyje, a przeterminuja sie w pazdzierniku.) * Kwas askorbinowy do robienia Serum z Vit C PROBKI Perfumy * Mustang true adventure -- meski * Mustang true adventure -- damski Podklady * Podklad Clinique superbalanced makeup 05 * Podklad Vichy dermablend podklad korygujacy 35 sand * Podklad Dr Hauschka transculent makeup 02 -- nie ma Kremy * Renaissance De Nuit francuski krem na noc regenerujacy komorki * Optolind krem dla cery suchej z 10 % vit E * L'Oreal Collagen Modelierer Kapiel * Dove beauty care shower * Dove beauty body milk Wlosy * Garnier fructis repariende spulkur odzywka dla suchych wlosow fotki beda jutro.
Edytowane przez eternalvoyageur Czas edycji: 2008-05-26 o 18:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 5 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Kosmetyczne roznosci Eternalvoyageur-- NIEMCY !
FILTRY !!!
Avene high protection spf 40 -- 5 ml 2 tubki Avene high protection mleczko dla dzieci spf 40 -- 5 ml Avene high protection spf 50+ -- 5 ml
Edytowane przez eternalvoyageur Czas edycji: 2008-03-19 o 18:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
niewiem szczerze mowiac.Wiec ze te 1/2 misieczki sa bardziej polecane przy wiekszrym biuscie ale mysle ze to zalezy od anatomi poprostu.
Co moglabym ewentualnie mi zapropnowac w zamian. Stanik jest nowy z metka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Odpowiedziałam u siebie na Twoje zapytanie umieszczone w moim wątku ;)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:02.