|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Dieta dr Hay'a/Dieta Montignaca
witam
![]() Czy ktos stosowal moze diete dr Hay'a lub Dieta Montignaca? Zastanawiam sie nad nimi dwoma, a pozniewaz duzo o nich czytalam i obydwie mnie interesuja chcialam sie dowiedziec czy ktos moze mial z nimi doczynienia? Szukam diety na dluzej, nie na tydzien czy dwa tylko mozna nawet na lata. Potrzebuje diety zdrowej, dajacej mi energii ale rowniez takiej ktora ma swoje zasady bo to daje mi nad soba kontrole ![]() Chcialam sie dowiedziec, ktora dieta jest lepsza, latwiejsza w praktyce i zdrowsza? Oraz jak to jest ze slodyczami i alkoholem? Czy zaburzaja mocno diete, czy tez mozna sobie na nie od czasu do czasu pozwolic? Z goy bardzo dziekuje za wszelka pomoc. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dieta dr Hay'a/Dieta Montignaca
hej mam ksiazke dr montignaca
kiedys bylam na tej diecie dosc dlugo schudlam 5 kg i waga sie ustabilizowala(z 60 do 55kg) tylko ze pozniej przestalam sie stosowac do zalecen i wrocila mi waga a nawet przekroczylam 60 ![]() masz pytania to pisz sprobuje odpowiedziec dieta fajna jak jestes zdecydowana sie przestawic
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
A ja staram się stosować dietę niełączenia (Haya) i powiem, że jakieś tam malutkie efekty są. Właśnie opisałam podział na grupy i rady na innym forum
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=117667 Poczytaj sobie. Może ci się przyda coś ![]() A co do pytania odnośnie słodyczy i alkoholu, to odpowiem CI tak: przy każdej diecie słodycze są szkodliwe, ale jak raz na jakiś czas pozwolisz sobie na coś słodkiego, to świat się nie zawali. Słodycze to węglowodany, więc myślę, że jak się czasem coś słodkiego zje, a nie połączy z białkami, to wielkiej tragedii nie będzie. A alkohol w diecie Haya jest dozwolony (oczywiście w rozsądnych ilościach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Ależ proszę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
ja jestem na MM juz 4,5 miesiąca . Schudłam 31 kg ( od dnia porodu do dziś )
1,5 roku temu schudłam na mm 16 kg w 3 miesiące . Polecam bo naprawde działa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Jesteś niesamowita
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#10 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Warto się na nią zdecydować bo jest bardzo zdrowa .Od kąd ją stosuję mam super mocne paznokcie (ludzie pytają czy to tipsy ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:08.