|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Moja wishlista- oddam wielePostanowilam stworzyc wish liste. Jezeli macie jakies rzeczy z mojej listy, prosze wklejajcie je w tym watku to dla mnie duze ulatwienie! To ona:- czarne i czerwone rurki biodrówki rozmiar 25 lub 26 (xs,s)- foto - jeansy biodrówki rozmiar 25 lub 26 - bojówki ( grubsze, takie na jesien, zime) xs, s - koszulki zespolow rock'owych rozmiar S,M - trampki czarne (ewentualnie czerwone lub bordowe) rozmiar 38 ( krotkie, za kostke i dlugie) - jaśniutkich pudrów i podkładów ( moga tez byc biale) - jakiegos srebnego pierscionka typu obrączka- typu jak na foto - skórzana czarna kurtka rozmiar xs - ubrań w stylu rock, metal, punk - paska z cwiekami - kolczyki srebne - nieśmiertelnik - łańcuchy grubsze jakies - spódniczka mini moro lub czarna - kabaretki -rajtuzy ewntualnie pończochy Ubrania preferuje w kolorach: - CZARNY - BORDOWY - CZERWONY - FIOLETOWY ![]()
Moje ciuszki na wymianke ZAPRASZAM!Moja wish lista, zerknij, moze cos masz ZAPRASZAM!ODPISZ U MNIE Edytowane przez Grafka666 Czas edycji: 2008-08-30 o 09:47 |
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Moja wishlista- oddam wiele
to link do mnie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=265684&page=3 jak jestes zainteresowana pisz...zdjec nie mam bo nie wystawiam jeszcze tych rzeczy ale zamienic sie moge a jakie ty masz rzeczy?
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Mam dużo gotyckich ciuchów i bluzkę Marilyn Manson.
Ale czy masz jakieś kosmetyki na wymianę? |
|
|
|
|
#6 |
|
Konto usunięte
|
mam sztruksową torbę bardzo podobną do tej na zdjęciu, ale w kolorze zgniłej/ciemnej zieleni. poza tym dwie pary rękawiczek bez palców, jedna ruda z czarnymi lamówkami, druga czarno-biała, obydwie pary robione na szydełku.
z tym, że nie szukam ubrań, tylko kosmetyków. |
|
|
|
|
#8 |
|
Konto usunięte
|
dobra, w takim razie czekam na propozycje i zdjęcia kosmetyków jak wrócisz.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:37.

ZAPRASZAM!
ZAPRASZAM!