|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Kosmetyki i nie tylko :)
NIEAKTUALNE
NIEAKTUALNE NIEAKTUALNE NIEAKTUALNE NIEAKTUALNE NIEAKTUALNE Witam mam do wymianki kilka kosmetyków, myślę że jestem w stanie łatwo je oddać ![]() Jeśli cos ci sie u mnie podoba pisz ![]() ![]() Edytowane przez Aneeeeeta9 Czas edycji: 2008-07-26 o 18:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Kosmetyki i nie tylko :)
Na początek podkłady
L'oreal True match odcien C3 Beige Rose rzadko uzywalam napewno 70% ale mysle ze wiecej Świetny matujący podkład w słoiczku Golden Rose mousse foundation odcien 05 raz wyprobowany nie moj odcien Podkład Vipera świetne krycie Satin Look lasting foundation fluid o przedluzonym dzialaniu odcien 035 Karmelowy uzyty raz Eveline Finish show long lasting make up 3 in 1 odcien karmelowy trudno powiedziec ile jest napewno 70% TUSZE tusz do rzes oriflame Visions kilka razy urzyty https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...#review-241786 Edytowane przez Aneeeeeta9 Czas edycji: 2008-07-23 o 12:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Balsamy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Witaj
![]() Interesują mnie podkłady, w szczególności: - L'oreal True match odcien C3 Beige Rose - Świetny matujący podkład w słoiczku Golden Rose mousse foundation odcien 05 Pozdrawiam ![]() Edit: Bardzo przepraszam za 'wcięcie się' z postem... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Biżuteria
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Bizuteria
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Szczotka prostujaca z Avonu
Torebka na dlugim pasku stan idealny pakowna Koszyk H&M idealny rowniez na kosmetyki Ozdoby do twarzy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Pudry prasowane
Vollare brazujacy z drobinkami zlota INGRID Summer Touch Bronzing Powder odcien 1 Cantare odcien 3 ciemny ![]() Edytowane przez Aneeeeeta9 Czas edycji: 2008-07-24 o 10:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Callanetics z Mariolą Bojarską na Vhs
Rewelacyjna metoda wyszczuplajaca sylwetke i gwaratujaca dobra forme fizyczna. Zestaw 30 cwiczen opracowanych przez Amerykanke Callan Pinckney. Ta gimnastyka zwalcza otylosc, rzezbi sylwetke i ujedrnia cialo. Dzieki tym cwieczeniom mozna: - splaszczyc brzuch - zmniejszyc biodra - podniesc biust Edytowane przez Aneeeeeta9 Czas edycji: 2008-07-24 o 10:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Zapraszam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Mozna pisac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie używałam tej Maybelline Shine na ustach wiec trudno mi powiedzieć; tyle co odrobinkę wysunęłam do zdjęcia, na pewno nie jest typowo różowa (jeżeli chcesz mogę poszukać w internecie dokładnych odcieni...?). Jest delikatna; w tych szminko/błyszczykach ‘chodzi’ głównie o piękny, taflowy połysk ![]() Jeszcze raz przepraszam za wcięcie się (pierwszy raz mi się to przydarzyło... Pospieszyłam się...) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Dla mnie są one delikatne (nie jestem dobra w opisach
![]() Może pomocny okaże się opis: http://torebka.kafeteria.pl/katalog....=view&id=10456 Edytowane przez levante Czas edycji: 2008-07-23 o 10:26 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Musiałabym popatrzeć jakie wartości przedstawiają (bo nie mam pojęcia)
L'oreal True match odcien C3 Beige Rose (ten głównie mnie interesuje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Błyszczyk kupiłam osobiście w drogerii (sama go nie wytworzylam
![]() Serdecznie dziękuję za linki ![]() Edit: Ps. Moja szminka to wersja limitowana (obejmuje bodajże 4 (5?) odcienie). Edytowane przez levante Czas edycji: 2008-07-23 o 11:07 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Niestety nie umiem odpowiedzieć na to pytanie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
Zapraszam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za L'oreal True match odcien C3 Beige Rose rzadko uzywalam napewno 70% ale mysle ze wiece
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
sa zainteresowani?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
L'oreal True match odcien C3 Beige Rose rzadko uzywalam napewno 70% ale mysle ze wiecej Świetny matujący podkład w słoiczku Golden Rose mousse foundation odcien 05 raz wyprobowany nie moj odcien ?
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
odddam latwo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:55.