|
|||||||
| Notka |
|
| Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
biżuteria Dorotki
Witajcie
Od czasu do czasu zaglądam na ten wątek i przypatruje się śliczniściom które robicie.Sama zaczęłam coś nie coś próbować tworzyć.Jestem na macierzyńskim dlatego jakieś twórcze zajęcie jest wskazane. Jestem pod wrażeniem niektórych prac-są piękne.Do tej pory nie miałam odwagi żeby sama coś pokazać ale w sumie zadecydowałam że czemu nie? Wrzucam moje dzieła Proszę o komentarze.1)bransoletka-szkło weneckie,kryształ górski-sieczka,elementy posrebrzane,linka jubilerska 2)bransoletka i zawieszka-szkło weneckie,srebro 3)bransoletka i kolczyki-szkło weneckie,srebrny łańcuszek,posrebrzane przekładki Edytowane przez piekło Czas edycji: 2008-12-18 o 13:53 |
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: biżuteria Dorotki
i trzeci komplecik, też niezły
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuje za komentarze
Wrzucam jeszcze jedną bransoletkę-zdięcie robione na stole,niestety nie mogę zrobić kolejnego, bo bransoletki już nie ma.Sprzedała się ![]() Zrobiona z: kryształu górskiego-sieczki,linki jubilerskiej i elementów posrebrzanych Dorzucam jeszcze kolczyki-troche się bawiłam z innym tłem ale mi to kiepsko wyszło.Masa perłowa i elementy posrebrzane Komplecik(którego też już nie ma )srebrny łańcuszek,spękany kryształ górski,koraliki szklane i elementy posrebrzane
Edytowane przez piekło Czas edycji: 2008-12-18 o 15:42 |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnia bransoletka bardzo fajna, ale nie wiem czy te zapięcie nie jest za cięzkie, za bardzo przytłaczającer do lekkiego kryształu. Fajne wykorzystanie sieczki
|
|
|
|
|
#6 |
|
Wtajemniczenie
|
Bardzo ładne prace
. To na mój gust, a jak wiadomo o gustach się nie dyskutuje . Ogólnie bardzo mi się podoba twoja biżuteria.
|
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
viktorejja też nie przepadam za tego typu tzw"zwisami" ale bransoletka była zamówiona
i to przez faceta dla jego dziewczyny![]() Wrzucam nowe twory-potwory ![]() Mam jeszcze troszkę nowych tylko musze zrobić fotki. 1)bransoletka ze szkła weneckiego,srebrnych rurek 2)bransoletka z nocy kairu-sieczki i kul koralu 3)bransoletka z nocy kairu-sieczki,szklanych koralików i posrebrzanych przekładek 4)naszyjnik z koralem i srebrną przekładką bali,łańcuszek srebrny Edytowane przez piekło Czas edycji: 2008-12-19 o 10:51 |
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
Jeszcze jeden wrzut
5)naszyjnik-rzemień,szkło weneckie,przekładki posrebrzane,koraliki spękane crakle 6)kolczyli-koraliki plecione,koraliki szklane 7)kolczyki-noc kairu,elementy posrebrzane 8)moje ukochane kolczyki pełne kontrastów -szkło weneckie,wstążka
Edytowane przez piekło Czas edycji: 2008-12-19 o 10:51 |
|
|
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
Dla mnie rewelka 6 i 8.
Nie lubię bransoletek, chociaż twoje są urocze. Uwielbiam zaś kolczyki i naszyjniki. ___________ Serdecznie zapraszam do mnie!!! Barbiankowe ręcznie robione różności ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=288193 Barbiankowe Kreacje dla Barbie - nie tylko szydełko ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...62#post93758 62 |
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuje za komentarze
Wrzucam kolejne cudeńka.Wczoraj dostałam nowe koraliki i już działam.Wciągające zajęcie zwłaszcza dla schorowanej mamuśki. 1)koczyki-szkło weneckie,szklane koraliki 2)kolczyki kółka-bursztyn-sieczka,koraliki szklane,szkło weneckie-serca,wstąrzka 3)komplet kolczyki+zawieszka-przekładki posrebrzane,koraliki szklane Edytowane przez piekło Czas edycji: 2008-12-20 o 13:49 |
|
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo ładne kolczyki.
Z ostatniego postu najbardziej podobają mi się pierwsze-bardzo proste ale urocze ![]() ![]()
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
ogólnie biż słodki i bajeczna !!
nie potrafie wybrać ;// czekam na dalszw wyroby i produkcje <hehe> xDDD PaPaPa laski |
|
|
|
|
#13 |
|
Zadomowienie
|
Niech się spełnią świąteczne życzenia,
te łatwe i trudne do spełnienia. Niech się spełnią te duże i małe, te mówione głośno lub wcale... ___________ Serdecznie zapraszam do mnie!!! Barbiankowe ręcznie robione różności ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=288193 Barbiankowe Kreacje dla Barbie - nie tylko szydełko ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...62#post93758 62 |
|
|
|
|
#14 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie
Dziękuje za motywujące opinie super chce więcej![]() 69anka69 widze że koleżanka z Bielska? ![]() justek34 dziękuje kochana Barbianka dziękuje za życzonka Wrzucam nowy twór uwielbiam proste rzeczy-są piękne w swej prostocie.1)Swarki i srebrne elementy z wybitą próbą |
|
|
|
|
#15 |
|
Raczkowanie
|
"są piękne w swej prostocie."
ojj tak. Piękne! ;] |
|
|
|
|
#16 |
|
Raczkowanie
|
cysiaq oj,dziękuje
Miło "słyszeć" taką opinie. Nie lubie wyszukanych,zawiłych rzeczy-wole proste formy.Moja biżuteria też taka jest.Próbuje kierować się też taką zasadą w życiu-no ale z tym to już trudniej mi idzie ![]() Wrzucam nowe rzeczy: 1)bransoletka w moim ulubionym kolorze-szkło,szklane koraliki-sieczka,przekładki bali,linka jubilerska,srebro 2)kolczyki-bambus,szklane koraliki,linka jubilerska,srebro 3)bransoletka+kolczyki-kryształ górski-sieczka,srebrne rurki,posrebrzane przekładki,srebro 4)kolczyki-ceramika,szkło,srebro Edytowane przez piekło Czas edycji: 2008-12-28 o 10:20 |
|
|
|
|
#17 |
|
Wtajemniczenie
|
Piękny jest komplecik z kryształu górskiego
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Raczkowanie
|
Oj dawno nic nie wklejałam.Brak czasu i weny.W sumie nic na siłe.Bez motywacji i weny nie da się nic zrobić.
Postaram się coś nie coś nadrobić zaległości ![]() 1)kolczyki z mosiądzu i granatu-sieczki-moje ukochane.Uwielbiam tego typu rzeczy,pasują do mojej osobowości.Poza tym kocham mosiądz i miedź tylko niewiele robie takich rzezczy ze względu na gusta klientek. 2)Bransoletka regulowana-srebro,posrebrzane elementy,perły i koraliki szklane Edytowane przez piekło Czas edycji: 2009-01-10 o 18:30 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:06.

Proszę o komentarze.

. To na mój gust, a jak wiadomo o gustach się nie dyskutuje
. Ogólnie bardzo mi się podoba twoja biżuteria.