![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Rpgata biżuteria :)
W końcu wzięłam i się odważam
![]() ![]() Jeśli coś mi się nie uda, proszę nie krzyczeć, 1 raz wstawiam zdjęcia na to forum 2008_11260113.jpg 2008_11110004.jpg 2008_11110029.jpg 2008_11010062.jpg 2008_11160039.jpg 2008_09220033.jpg bardzo proszę o komentarze, nawet jesli maja byc druzgącące ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rpgata biżuteria :)
udało się
![]() ![]() Po pracach widać że nie zaczęłaś robić biżutów wczoraj... Prace całkiem staranne [noo widziałam kilka niezbyt kształtnych loopów, ale nie czepiajmy się ;p] z niezłych materiałów. Kilka zastrzeżeń: co się zstało biglom w pierwszych kolcach? one tak tylko na zdjęciu wyglądają czy są takie rozciągnięte...? czym 'ciaśniejsze' są bigle tym mniejsza szansa że wylecą niespodziewanie z ucha [nie wiem czy ogarniesz o co mi chodzi ;p]. Po drugie - zdjęcia nie tragiczne, ale i nienajlepsze ![]() ![]() no i czekam na więcej prac [może więcej minerałów? ;p] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
witaj na forum,
Dobrze, ze sie odwazylas ![]() Jedyne zastzrezenia jakie mam to jest jakosc zdjec - nad tym musisz popracowac. Pozdrawiam Beads |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
na przyszlosc jak bedzesz dodawala nowe prace...to pis rowniez ktore z jakich materiallow i minerelow zostaly przygotowane....To tak na wszleki wypadke jakby ktos sie pytal
![]() hihi....a fotki..no tak do poprawy...kazdy ma to przed soba..za soba albo jest w trakcie poprawy (jak ja) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Dziękuję Wam bardzo za komentarze
![]() ![]() o to wlasnie mi chodzilo niestety, wiem, ze zdjecia kiepskie, walczę z nimi, watek dot. fotografowania przeczytalam od deski do deski naszyjnik z labradorytem dal mi sporo kłopotu - nie dalam rady dobrac odpowiedniego tła :/ monius, bigle są ok, to zapewne wina zdjęcia, jakos tak dziwnie je ulozylam no i dokładam jeszcze kilka zdjec ![]() 2008_11080051.jpg 2008_09140018.jpg 2008_09140152.jpg 2008_09220020.jpg 2008_09130077.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
hej
bardzo mi sie podobaja Twoje prace sama lubie kolczyki z minerałów i srebrnych zawieszek ![]() czekam na dalsze prace ![]()
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Podoba mi się,że używasz ładnych materiałów.Masz ciekawe pomysły.To już daje całkiem dobry początek.Pozostaje jeszcze wykonanie i ono także nie jest najgorsze
![]() ![]() Czekamy na więcej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
nastepnym razem to zrobie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Ładne, ładne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Zgadzam się - fajne prace
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
pięknie dziekuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
i jeszcze moje ostatnie wyroby
![]() dalam sie poniesc swarkowej fali i oto efekty ![]() plus dwa naszyjniki. Jeden, skromny i taki zwykly, z czekoladowego awenturynu i drugi z onyksu zebry i srebra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Duzy plus za jednolite i calkiem nienajgorsze zdjecia
![]() Ale prac sie nieco czepne ![]() W 4 kolczykach powinnas chyba uzyc nieco mniejszych zawieszek - te odstaja dla mnie zbyt wysoko od krysztalkow. w 6 naszyjniku az sie prosi o mniejsze loopy - bedzie delikatniej ![]() I za cholere nie wiem co sie stalo z moim poprzednim wpisem w Twoim watku - w skrocie powiem, ze jest calkiem sympatycznie i fajnie ![]()
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Zgadzam się z substytutą że zawieszka powinna być mniejsza lepiej by to wygladalo a reszta świetna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
Dziekuje Wam
rosne ![]() substytut, zawoieszka wiem, ze powinna byc mniejsza,ale akurat nie mialam mniejszej. Najwazniejsze, ze dobrze trzyma swarki ![]() co do lupow, nie wiem, dlaczego, ale jak robie mniejsze, to jakos dziwnie sie haczą jedne z drugimi. Taka wielkosc wydaje mi sie osobiscie optymalna, tym bardziej, ze drut jest 0.7mm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Proste, ale ładne kolczyki.
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Bardzo ładnie i widać, że starannie wykonane. Sama się zaczęłam w to "bawić", więc może kiedyś pokaże swoje prace
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Ciekawe i bardzo estetyczne prace
![]() Czekam na więcej! |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
moj ulubiony :
![]() basiulek, solange - dziekuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Śliczne komplety ze swarkami
![]() ![]()
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
Walcząc z lenistwem przed poniedziałkowym powrotem do pracy, pokazuje kilka grudniowych produktow
![]() 1. pierwszy moj taki wisior ![]() ![]() 2. swarki, granat i srebro 3. swarki i srebro 4. ametyst i srebro 5. labradoryt i srebro 6. prezent urodzinowy, ktory dla siebie zrobilam, chcialam dlugo i prosto - onyks i srebro i jak zwykle znowu za malo zmnijeszylam zdjecia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Hej,
Wiem co czujesz w zwiazku z poniedzialkiem ![]() ![]() Prace swietne!!! Takie profesjonalne! Mi naj... najbardziej pasuja turkusy (nie zebm cos miala do turkusow), ale zalozylas im fajne czapeczki ![]() Pozdrawiam Beads |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Z pierwszego rzutu najbardziej podobały mi się prace: 2,5; z drugiego: 1, 5; z trzeciego: 1,5 a z czwartego 1 i 3
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
W wisiorze przeszkadzają mi loopy na końcach , ale połączenie bardzo fajne.
Kolce z granatami jak najbardziej na tak, bardzo pasuje tu ta róża ![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1230983277 Te jakoś mnie nie przekonują, ale rzecz gustu ![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1230983277 mają coś w sobie, niby proste, ale coś w nich jest ![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1230983277 Tutaj bym widziała jakiś żywy dodatek, może kolorowy swarek, coś w ten deseń, bo jakoś mi tu za smutno ![]() Ostatnio komplet w sumie może byc. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
Odswiezam swoj watek, co by nie przepadl calkeim w czelusciach tego forum
![]() nie sa to skomplikowane kompozycje, ale i tak czerpie przyjemnosc, kiedy je robie, a potem na nie patrzę ![]() ps. kompresja zmasakrowala zdjecia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
W 4 koniecznie zamaskuj dziure w kamieniu kulka - rzuca sie w oczy
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
dzieki
tez ja widze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Zdecydowanie popieram Karmazynowy Kamyk - zrezygnuj z niebieskiego tła.
1 - podobają mi się całkiem, choć nie wiem czy jak dla mnie nie za duża różnica odcienia między kamieniem a Swarkiem. 2 - bardzo ładne! podziwiam, gronkowanie dla mnie to ciężki orzech do zgryzienia.... 3 - ładne i w moich klimatach 4 - niestety zupełnie nie moja kolorystyka no i dziurka... i jakaś przekładka by się przydała jak dla mnie... 5 - moi faworyci w tym wrzucie ![]() 6 - ładna forma ułożyła się ze srebra na górze, ale jak dla mnie to bali na dole powinno zniknąć i ustąpić miejsca czemuś podobnemu stylem do elementów u góry.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:54.