|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Parę rzeczy do wymiany ;). Avene, oriflame, joanna, soraya..
Witam. Mam parę rzeczy na wymianę . Nie za wiele, ale może akurat kogoś coś zainteresuję. Oprócz wymienionych rzeczy mogę jeszcze zrobić odlewki z mleczka Avene 50 + i małą odlewkę z Diacnealu Avene
![]() 1. Balsam po opalaniu Avene - użyty raz 2. Krem Hydrance Optimale Legere HOL - miniaturka! 5 ml 3. Avene łagodny żel do demakijażu - miniaturka! 25 ml. Zużycie widoczne na zdjęciu 4. Jedwam Biosilk - zużycie widoczne 5. Wygładzająca maseczka na noc z efektem mikrodermabrazji - Soraya - 75 ml - użycie ok. 3 razy 6. Płyn do higieny intymnej z grejfrutem - Joanna - Nowy 100 ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Parę rzeczy do wymiany ;). Avene, oriflame, joanna, soraya..
7. Żel pod prysznic Isana zapach miodowy
![]() 8. Próbki zapachów Oriflame - Fresh Cologne, Divine i Together - zuzycie widoczne 9,10. Cień Oriflame w kremie Giordani Gold Eye Glimmer kolor Diva - zuzycie widoczne 11. Próbki : Lactacyd x2, Cleanic - emulsja do higieny intymnej, Tanita - chusteczki po depilacji woskiem x2 12. Próbki : Vichy Lipostretch - Ujędrniający krem modelujący - 7ml x 2, Vichy normaderm x2, Eva natura - krem na dzień |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
13. Próbki - krem nastolatki, tanita - żel po depilacji
14. Kredka czarna - Rimmel Exaggerate - koloi 261 noir - pozostało niecałe 2,5 cm - bez nakrętki (!) 15. Sunsilk - proste włosy odżywka - pozostało ok. 60 % z 150 ml 16. Szampon Clear - miniaturka 17. Gliss Kur - Ekspresowa odzywka regenerująca Nutri- Protect - zużycie widoczne 18. Gliss kur - Szampon nutri protect - zużycie widoczne |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za te rzeczy:
2. Krem Hydrance Optimale Legere HOL - miniaturka! 5 ml 3. Avene łagodny żel do demakijażu - miniaturka! 25 ml. Zużycie widoczne na zdjęciu 7. Żel pod prysznic Isana zapach miodowy - miniaturka 50 ml x 2?
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Czego szukasz za miniaturkę żelu do demakijażu Avene?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
1. Balsam po opalaniu Avene - użyty raz
2. Krem Hydrance Optimale Legere HOL - miniaturka! 5 ml 3. Avene łagodny żel do demakijażu - miniaturka! 25 ml. Zużycie widoczne na zdjęciu 4. Jedwam Biosilk - zużycie widoczne 11. Próbki : Lactacyd x2, Cleanic - emulsja do higieny intymnej, 12. Próbki : Vichy Lipostretch - Ujędrniający krem modelujący - 7ml x 2 7. Żel pod prysznic Isana zapach miodowy ![]() coś u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
coś u mnie za:
1. Balsam po opalaniu Avene - użyty raz 3. Avene łagodny żel do demakijażu - miniaturka! 25 ml. Zużycie widoczne na zdjęciu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
1. Balsam po opalaniu Avene - użyty raz 3. Avene łagodny żel do demakijażu - miniaturka! 25 ml. Zużycie widoczne na zdjęciu 6. Płyn do higieny intymnej z grejfrutem - Joanna - Nowy 100 ml 7. Żel pod prysznic Isana zapach miodowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
cos u mnie?za
Jedwam Biosilk - zużycie widoczne Wygładzająca maseczka na noc z efektem mikrodermabrazji - Soraya - 75 ml - użycie ok. 3 razy 6. Płyn do higieny intymnej z grejfrutem - Joanna - Nowy 100 m 7. Żel pod prysznic Isana zapach miodowy ![]() . Próbki zapachów Oriflame - Fresh Cologne, Divine i Together - zuzycie widoczne Vichy normaderm x2 i ewentualnie . Gliss Kur - Ekspresowa odzywka regenerująca Nutri- Protect - zużycie widoczne 18. Gliss kur - Szampon nutri protect - zużycie widoczne
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Witam, może coś u mnie za: 4. Jedwab Biosilk - zużycie widoczne
5. Wygładzająca maseczka na noc z efektem mikrodermabrazji - Soraya - 75 ml - użycie ok. 3 razy?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:03.