![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
l'oreal, pupa...jesienne porządki
NIEAKTUALNE!!!
witam ![]() to mój pierwszy kramik, więc oczywiście przesyłkę wysyłam jako pierwsza. Ostrzegam, że będę starannie wybierać żeby kolejne rzeczy nie zalegały mi na półce. Byłabym wdzięczna za odpisywanie u mnie. Obiecuje wierność i uczciwość kramikową. ![]() s Mam do wymiany: --burt's bees orange essence facial cleanser- 100% naturalny żel do mycia twarzy z USA, nowy nieużywany zabezpieczony folią (skóra normalna, sucha) zdjęcie: kosmetyki przechowywane były w bardzo dobrych warunkach, bez dostępu światła i w niskiej temperaturze. szukam: Versace Crystal Noir- każda pojemność, testery, próbki, odlewki- oddam wiele! zapraszam serdecznie ![]() wymienione: puder l'oreal true match minerals- odcień W5 (dla mnie niestety za ciemny, jest to jedyny powód jego pozbycia się) zakupiony w sephorze w lipcu, zużyta 1/8 (chętnie na jaśniejszą wersję lub jasny podklad) (leci do muci) bourjois bulles d'eclat- rozświetlający podkład w kapsułkach spf10 , po 1 listku odcień abricot (8 z 12 kapsułek) i hale (10 z 12 kapsułek) zdjęcia: (lecą do muci) dream matt mousse bronzer 02/golden zakupiony w lipcu w rossmanie, użyty kilka razy. (leci do jowitki) smackers jagodowy- wypróbowany (leci do jowitki) --l'ange de pupa make-up kit zestaw do makijażu w tonacji pastelowej, kupiony w GC. zużycie minimalne (nie moje kolory)- własciwie dla sprawdzenia odcieni. Kajal ułamany, ale po zatemperowaniu będzie jak nowy. (leci do hathayogi) [/COLOR] Edytowane przez rozwielitka Czas edycji: 2008-11-11 o 14:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dot.: l'oreal, pupa...jesienne porządki
A czy interesuje Cię odcień jaśniejszy tego mineralnego?
Ja mam W3 i uważam ,że nieco dla mnie za jasny..
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
W3 nie jest bardzo jasny, bo ja nie mam jasnej karnacji , wiec nie szukałam typowego "jasniocha".
ten olor nazywa sie golden beige i moim zdaniem odpowiada tej nazwie. Ale na twarzy, jest dosyc jasny co mnie osobiście zadziwiło bo w opakowaniu wydawał sie ciemniejszy. Zdjęcia chetnie podeślę , mam tylko kłopot z załadowaniem ich na wizaż, może prześlesz mi na PW jakiegoś swojego maila a ja tam podrzuce zdjecia. Poza wątkiem mam podkład YR Velvet Foundation, kolor 01 Velvet Nude - też dla za jasny dla mnie..
![]() |
#11 |
BAN stały
|
A mogłabym prosić zdjęcie tego musu na rączce ?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
jowitko, teraz czy w świetle dziennym?
mus da się bardzo łatwo stopniować, od nasyconej barwy do lekkiej poświaty. ja się chętnie podzielę, nie wiem co na to szarlotka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
nteresuje mnie True Match, zerknij do mnie
![]()
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za L'oreal?
![]() |
#20 |
BAN stały
|
puder l'oreal true match minerals
cos u mnei? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
BAN stały
Przekupka: 17 pkt / 80% pozyt.
|
a za puder l'oreal true match minerals- odcień W5 (dla mnie niestety za ciemny, jest to jedyny powód jego pozbycia się) zakupiony w sephorze w lipcu, zużyta 1/8 + smackersy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() burt's bees orange essence facial cleanser -l'ange de pupa make-up kit zestaw puder l'oreal true match minerals Zapraszam, zajrzyj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
puder l'oreal true match minerals
dream matt mousse bronzer 02/golden bourjois bulles d'eclat- rozświetlający podkład w kapsułkach spf10 , po 1 listku odcień abricot (8 z 12 kapsułek) i hale (10 z 12 kapsułek) cos u mnie w zamian??
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Cytat:
![]() też mam mac'i w watku ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:46.