| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2009-01-08, 22:21 | #1 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2005-07 Lokalizacja: Łódź 
				 | Poszukiwany, poszukiwana - M.A.C?

Witam, poszukuje szminki i lakieru do paznokci dajacych efekt jak na zalaczonym zdjeciu. Pochodzi ono z kampanii MACa i chetnie kupilabym szminke wlasnie tej marki. Lakier wolalabym z nieco tanszych. Bylam juz w MACu, ale nic podobnego nie wypatrzylam. Bede wdzieczna za pomoc. ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)  
				__________________ MAComania mnie dopadla, choroba ciezka, przewlekla i obawiam sie ze nieuleczalna.   Edytowane przez Arwena84 Czas edycji: 2009-01-08 o 23:52 | 
|     |   | 
|  2009-01-08, 23:26 | #2 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-05 
				 | 

Dot.: Poszukiwany, poszukiwana - M.A.C?

Po pierwsze - nie ma zdjęć  Po drugie - https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=172766 - może tu Ci pomogą   
				__________________ | 
|     |   | 
|  2009-01-08, 23:53 | #3 | |
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2005-07 Lokalizacja: Łódź 
				 | 

Cytat: 

__________________ MAComania mnie dopadla, choroba ciezka, przewlekla i obawiam sie ze nieuleczalna.   | |
|     |   | 
|  2009-01-09, 00:07 | #4 | 
| Moderator Zarejestrowany: 2007-12 Lokalizacja: Ostrów Wlkp. 
				 | 

Zapraszam w imieniu MAComaniaczek na watek "Kosmetyki MAC". Tam dowiesz się m.in., że kolekcja której szukasz to Creamsheen. Ja byłam w MACu jakieś 2 miesiące temu i była jeszcze. We Wrocławiu przynajmniej. Odwiedź MACowy wątek to na pewno dowiesz się pewnych na 100% informacji z innych źródeł.

| 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:40.

Lush & China Glaze lover!
 Lush & China Glaze lover!