|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Parę zapachów u golgie:)
NIEAKTUALNE
Witam Wszystkie zapachy, jakie oferuję, to w 100% oryginały. Nie posiadam już do nich kartonów(mam karton do Sensual Divine i balsamu Beyond Paradise). Jeśli są w jakiś sposób uszkodzone, zawsze to podkreślam i niczego nie ukrywam. Wymienię następujące zapachy:
-żel pod prysznic Beyond Paradise-200ml z bardzo nikłym ubytkiem ,mam kartonik NAJNOWSZA DOKłADKA(27.01.2008): -ECLAT D'ARPEGE LANVIN ok.25ML/50ml, -będę wybredna, za co, z góry przepraszam -nie ma-GLORIA CACHAREL -ciężko określić ile to ml, ale płynu zostało w 30 ml flaszeczce trochę ponad 1,5cm NASTĘPNA DOKŁADKA (6.04.2008): -żel pod prysznic Beyond Paradise E.Lauder z 200ml zostało jakieś 100-150ml -reszta Pleasures Intense E.Lauder, flakon 50ml, zostało ok. 1cm płynu ZNOWU DOKLADKA (2.07.2008) -Eau De Lys Marina Bourbon ok.40ml z 50ml-jest kartonik -l'eau d'issey miyake(?),różowy flakon 100ml z niewielkim ubytkiem (różowy stożek na ostatnim zdjęciu, w prawym górnym rogu) ![]() -mgiełka Gloria z 200ml zostało jakieś 170ml-nieaktualne Edytowane przez golgie Czas edycji: 2009-02-09 o 19:19 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Parę zapachów u golgie:)
To co chętnie przygarnę:
-balsamy perfumowane lub żele pod prysznic lub pudry do ciała o zapachach-Miss Dior Cherie, Innocent, Hypnotic Poison, The One, Noa, Addict, Dolce Vita 9ogólnie jestem otwarta )-Emporio złote -L'Or Ogólnie można mnie kusić .Zapraszam ![]() +dalsza część zdjęć ![]() (PRZEPRASZAM ŻE SĄ KRZYWE:d) Edytowane przez golgie Czas edycji: 2008-07-03 o 19:09 |
|
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
może interesuje Cie halloween j del pozo lub chocolovers?
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
lalicjo, a co byś chciała za Halloween i za Aquoline?Bo nie wykluczam, że byłabym zainteresowana
|
|
|
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
najchętniej NOA perle
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Na pewno będę o Tobie pamiętać, muszę sobie przypomnieć jak pachnie Halloween, choć z tego co pamiętam, był niezły
Może jutro uda mi się sprawdzić i dam znać
|
|
|
|
|
#7 |
|
Wtajemniczenie
|
dobrze, więc czekam
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
a może coś u mnie?
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
tą pojemność In Love mogłabym wymienić na Iced Green Tea i /lub Bez YR+próbki różnych perfum (mam ich bardzo dużą ilość, więc gdybyś była zainteresowana, to napisz jakie próbki Cię interesują a możliwe, że będę je miała)
Tylko nie wiem czy to Ci odpowiada
|
|
|
|
|
#10 |
|
Wtajemniczenie
|
ja byłabym zainteresowana stella lub bossem, ale one sa chyba poza watkiem??
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
oj niestety są poza wątkiem
Ewentualnie mogłabym oddac Beyond Paradise, gdybyś mogła mi zaproponować dodatkowo jakąs mała odlewkę innych perfum![]() Jak coś będę dostępna dziś późnym wieczorem-koło 22 |
|
|
|
|
#12 |
|
Wtajemniczenie
|
no niestety nie lubimy sie z Beyond, gdybyś jednak chciała sie pozbyc bossa lub stelci, to pisz PW, pozdrawiam
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zadomowienie
|
coś u mnie za Absolu?
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
Może za Noa chciałabyś Talisman Balenciaga 50ml z maleńkim ubytkiem,kartonikiem.Zapa ch trudny do zdobycia,niedostępny w polskich perfumeriach.
|
|
|
|
|
#16 |
|
Rozeznanie
|
hej,
wyczailam addicta i the one..... gdybys chciała jednak oddac go w dobre rece, to... Poza tym ustawiam sie w kolejce za Green Tea i (+/-bez YR) o wymiany mam: -Clinique, Touch Tint for Eyes - dwa cienie - NOWE testery - kazdy po 7 ml - tak jak normalny produkt, mam kolory 06 nude sparkle i01 sable shimmer - podklad chanel innocence - spf 12, 15 ml z dozownikiem, odcien 20clair - podklad dior - diorskin spf12, 20ml, z dozwonikiem, odcien - 100 - podklad Estee lauder enlighten- z 10 ml - zostalo 7-8 - uzywalam go, odcien01 neutral beige, szpatulka, -podklad Cargo, ale nieznany w Polsce jeszcze, jak bedziesz zainteresowana to opisze - z 40 ml pewnie zostalo 30ml - pedzel (chyba do rózu) nie sciety, deborah, nowy -cienie Golden Rose - braz, złoto, bakłazan i róż - super ładne kompakt Double Perfection chanele - odcien 30 aurore, kilka razy uzyty, prawie nie widac, - etui, pudelko i chyba nawet jeszcze paragon. z perfum moge zaproponowac Narciso Rodriguez 40/ 50ml kezno tiger -wrrrrrrrrrrr nie oddam latwo- 35ml/50 Poison tresor Lolita Lempicka troche L'heure bleue givenchy Elixir des marveilles - 12,5ml i okolo 8ml - mam 2 mini miniaturki feminite du bois edp 3/4ml angel edp- 5ml, 5ml, 4ml NU edp - 10ml ogród nilowy - 12 ml -bede krecic nosem Hypnose - chyba 10ml ultraviolet edp insolence edp lolity edp i edt -5ml clinique simpy champs elysees poison eau de soir knowing dune opium 5 aleje chanelki 5,19, egoiste... pozostale pojemnosci dopisze pozniej, bo nie znam na pamiec, mam wszystko schowane przed moim dzieckiem
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
Czy Very Irresistible to próbka czy flakon o pojemności 50ml??
Jęsli to drugie to myślę, że będę bardzo zainteresowana |
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie Lolita
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() masz na wymiankę tylko te zapachy, które wypisałaś w wątku, czy coś ze zdjęcia też mogłabyś wymienić? poplątałam troche, ale mysle ze wiesz o co mi chodzi xD
|
|
|
#20 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Addict i The One tak mnie urzekły, że jeszcze jakiś czas się ich nie pozbędę |
||
|
|
|
|
#21 |
|
Wtajemniczenie
|
a z naszej wymiany nici?
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
No niestety nie chcę się pozbyć zapachów, które Ci się podobają, bo też je lubię, więc chyba nici
Zapraszam następnym razem, może wtedy coś nam się uda wymienić |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#24 |
|
Zadomowienie
|
w razie gdybyś miała jakąś dokładkę - daj znać, naszła mnie ochota na absolu
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
Zielona30-już troszkę poczytałam o nutach no i niestety Talisman to nie jest to co golgie lubi najbardziej, ale dzięki
![]() Lea93-ewentualnie byłabym skłonna dołożyć nawet Beyond ale wtedy chciałabym jakąs odlewkę dodatkowo |
|
|
|
|
#26 |
|
Zadomowienie
|
niestety, aktualnie mam deficyt atomizerków(ani nie mialabym w co zrobic odlewki, ani nie mialabym w co odlac sobie beyond
), poza tym beyond paradise to nie moja bajka
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
Lea93, trudno, następnym razem może się na coś powymieniamy
, bo na razie nic mi nie przychodzi do głowy co mogłabym dodać.Jak przyjdzie to dam znaka
|
|
|
|
|
#28 |
|
Zadomowienie
|
oki
pamiętaj o mnie
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, spać mi się już zachciało, więc zmykam, będę znów jutro
|
|
|
|
|
#30 |
|
Rozeznanie
|
a jakie mini Cie interesuja za herbate?
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:55.

-nie ma

o zapachach-Miss Dior Cherie, Innocent, Hypnotic Poison, The One, Noa, Addict, Dolce Vita 9ogólnie jestem otwarta

), poza tym beyond paradise to nie moja bajka