![]() |
#1 |
BAN stały
|
Niscy faceci...niski facet, wyzsza dziewczyna..-co sadzicie;)?
Ostatnio u mnie na uczelni była na ten temat ostra babska dyskusja, a jestem ciekawa, jak zdanie wyglada tu - wsród Wizażanek
![]() Co sądzicie jak dorosly facet ma powiedzmy te 165cm wzrostu - jak takich postrzegacie, oceniacie ich jakoś np stereotypowo? i czy maja u was szanse? jestem też ciekawa co sądzicie (wiadomo że wizualnie bo po pozorach sie nie ocenia) o zwiazkach taki niski facet i dziewczyna o tym samym wzroście (np te 165 czy 170 cm) myslicie że wypada jej nosić przy nim wysokie szpilki, np do sukienek? (bo spójrzmy prawdzie w oczy, do sukienki tylko szpilki.. ![]() Zapraszam do dyskusji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Niscy faceci...niski facet, wyzsza dziewczyna..-co sadzicie;)?
yy ja do sukienki noszę baleriny, sandały, jazzówki...
w szpilkach w ogóle nie chodzę. i nie rozumiem, dlaczego do sukienki tylko szpilki? ale nie o to chodzi w tym wątku, ja mam 175 cm, nienawidzę swojego wzrostu i nie lubię jak facet jest ode mnie niższy.... : (((
![]() |
#3 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
A ja właśnie odwrotnie mam,zawsze mi się takie pary podobały
![]() [Jak np. Nicole Kidman i Tom Cruise (pomijając już fakt,że niespecjalnie go lubię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
hmm, no fakt nie każda Dziewczyna lubi szpilki
![]() ![]() oczywiscie kocham mojego Tz i mam zlew na to, co mowia inni.. ale przyznaje, ze sprawia mi to przykrość.. Edytowane przez HotterThanFire Czas edycji: 2011-01-22 o 20:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Mam wzrost 155 - trudno o niższego faceta gdy ja sama wyglądam jak krasnoludek.
![]() |
#6 |
BAN stały
|
ale przynajmniej bedziesz mogla nosic szpilki nie narazajac sie na glupie komentarze idac z Tz..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
.
Edytowane przez vanja93 Czas edycji: 2013-12-18 o 16:51 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do tematu: jak komus to przeszkadza, to niech sie z nizszymi nie wiaze i tyle, ciach.
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Nawet nie wiesz - jakie ktoś może mieć kompleksy z powodu niskiego wzrostu..
I szpilki nie załatwią problemu wiem to po sobie. I tak jest się cały czas nazywanym karłem.
![]() |
#10 | |
BAN stały
|
no, mam tak samo
![]() Kocham Tż i do tej pory nawet na to uwagi nie zwracałam, ale jak sie powoli zaczeły jakies docinki ze strony znajomych i moich rodziców ![]() I chce byc z nim na dobre i zle, boje sie tylko zeby Tz zaczelo nie przeszkadzac ze jest niższy ode mnie nawet jak zaloze sandalki na lekkim koturnie eh ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- nie przejmuj sie ![]() ![]() co do kompleksów, boje sie ze Tz nabawia sie jakis powaznych przy mnie.. rozmawialam z nim o tym i twierdzi ze nie ma kompleksow na tym punkcie, ale on w takich sprawach wylewny nie jest, wiec nie wiem czy to napewno prawda.. mi to nie przeszkadza, przeszkadzaja mi jedynie reakcje ludzi jak widza jego wzrost.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Moja szwagierka ma meza ktory siega jej do ucha. Nie przeszkadza jej to nosic butow na obcasie, jemu tez nie przeszkadza ze ona w takich butach chodzi.
I szczerze mowiac nigdy nie spotkalam sie zeby ktos to komentowal albo sie glupio patrzyl ![]()
![]() |
#12 |
BAN stały
|
hmm ale moze u nich tak byc ze ona jest zwyczajnie wysoka a jej Tz ma 17x cm wzrostu a moj ma 167 cm niecale, do tego jeszcze swoje wazy.. ja jestem chuda, mam 165 cm i wystarcza inne buty niz adidasy i jestem wyzsza od Tz.. moze dlatego te komentarze, ale wkurza mnie cos takiego, dla mnie moj Tz JEST przystojny i bardzo go kocham, dlatego jakies docinki znajomych i wlasnych rodzicow tak mnie denerwuja.. w stylu ze wygladamy jak flip i flap albo jak miss z ..tu jakies glupie okreslenie na Tz.. az momentami mam ochote zerwac z nimi wszystkimi kontakt..
zazdroszcze znajomej ze nikt jej nic nie mowi na ten temat, bo to rani, naprawde.. a z glupimi spojrzeniami obcych ludzi jak gdzies idziemy ja sie spotykam, albo to juz moje shizy sa.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Mój jest 6 cm niższy ode mnie i nie mamy z tym problemu
![]() ![]() POZYTYWNIE trzeba do tego podejść!!! Nie uważajcie tego za jakiś problem, to przecież może być po prostu fajne i czasem zabawne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
BAN stały
|
no, ale Twoj Tz ma 181 i jego juz ludzie postrzegaja za wysokiego mezczyzne, widza tez, ze Ty jestes mega wysoka..
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Cytat:
![]() Ludzie to czasem lubią tak bezinteresownie bliżnim szpile wetknąć ![]() Ja się niedawno przeprowadziłam do nowego,większego mieszkania i parę co wrażliwszych osób z dalszej rodziny było tym faktem z lekka jakby dotkniętych ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
BAN stały
|
ze strony blizszych kolezanek to poskutkowalo, nawet przeprosily..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Zwykle takich rad nie daje, ale: odplacaj pieknym za nadobne - podocinaj w sprawach, ktore ich dotykaja.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem czym sie przejmujesz. Naucz sie odgryzac. Jak ktos Ci cos powie to odpowiedz tak zeby mu w piety zaszlo. Drugi raz sie juz nie odezwie ![]()
![]() |
![]() |
#21 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Problemem nie jest jego wzrost, tylko szalenie plytkie reakcje Twojego otoczenia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Najlepiej to nabrać dystansu i to olewać. A skoro to nie skutkuje, to jak ktoś wyżej pisał , odpłacać się pięknym za nadobne.
A niemiłe komentarze od ludzi na ulicy, to jest chamstwo zwykłe. Nie ma sie czym przejmować, w końcu nie wzrost jest najważniejszy. Zresztą ta różnica między Wami nie jest jakaś rażąca. A moim zdaniem kobieta w szpilkach i ciut niższy facet, to wręcz nawet fajnie wygląda i na pewno nie ma w tym nic złego. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Jeśli kochasz swojego faceta to nie powinno Ciebie obchodzić co mówią inni, ludzie zawsze będą gadać i interesować się innymi :/
Możesz zwrócić uwagę znajomym i rodzinie. Jednym słowem olać to i cieszyć się sobą ![]() Osobiście wolę wyższych facetów ale miałam chłopaka, który był niewiele ode mnie niższy. Na pewno przez niski wzrost nie odrzuciłabym mężczyzny, który byłby inteligenty i zainteresowałby mnie swoim wnętrzem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ja mam 155 .. to niestety aż 8 cm mniej od Ciebie i ja mam kompleksy z tego powodu.
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Konto usunięte
|
Hm mam 184 i nie wyobrazam sobie mieć niższego faceta. Czuje sie po prostu niekomfortowo.... teraz poznalam takiego, ktory jest 5 cm niższy- ogólnie jest fajnie, ale podziękuję.... psychicznie sie nie czuje z nim dobrze. Tak, gdybym byla nizsza to bym sie z nim zwiazała... myslcie o tym co chcecie.
![]() Chce miec faceta minimum 190 cm, aby moc przy nim normalnie zalozyc obcasy( i nie tylko, po prostu z takim czuje sie pewnie, bezpiecznie itd. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
nie lubię niższych facetów. na szczęście sama nie jestem wysoka (168) wiec większość jest wyższa...nigdy mi żaden niski( <175) w oko nie wpadł ale nie uważa, ,ze to wygląda głupio. serce nie sługa. a jeśli czujesz się z tym ok to i szpilki noś czemu nie Edytowane przez 201803300917 Czas edycji: 2011-01-22 o 23:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Mój jest 10 cm wyższy i ma 173 cm
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Mi by przeszkadzało gdyby facet był ode mnie niższy. Po prostu lubię wysokich, dla mnie tacy są bardziej męscy. Właściwie to ciężko byłoby mi znaleźć niższego od siebie faceta, ale zazwyczaj chodzę na obcasach, więc facet musi być minimum 10 cm wyższ, czyli tak 173, chociaż najbardziej podobają mi się tacy ok.180. 190 to już przesada...
HotterThan Fire, ja na Twoim miejscu nosiłbym trochę niższe obcasy i nie przejmowała się innymi, bo skoro kochasz swojego faceta i Tobie nie przeszkadza różnica wzrostu to innym nic do tego...
"Piękno kobiety nie przejawia się w ubraniach, które nosi, w jej figurze lub sposobie w jaki układa włosy. Piękno kobiety musi być widoczne w oczach, ponieważ są one drzwiami do jej serca – miejsca gdzie mieszka miłość." - Audrey Hepburn |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:47.