![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Wymianka u madziareczki, ciuszki, różne rozmiary, zapraszam!watek nie aktualny!!!
Edytowane przez madziareczka Czas edycji: 2009-04-30 o 21:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymianka u madziareczki, ciuszki, różne rozmiary, zapraszam!
*
sliczne pozlacane kolczyki z cyrkoniami, oddaje bez gumeczek bo gdzies mi sie zgubily ![]() * sliczne rozowe korale na szyje ![]() * breloczek malwinac * kolczyk do jezyka (nigdy nie uzywany) * rózowa walizka, stan jak na zdjeciu, dość duża. * czarne szpilki, stan ich oceniam na dobry, fleczki do wymiany rozmiar 38 * czerwona bluza troll rozmiar z matki M, jej stan oceniam na dobry + * czerwona bluzeczka H&M rozmiar z metki S, ale mysle ze na M tez bedzie dobra, stan bardzo dobry * w bialo czerwone paski z motywem czaszki, rozmiar z metki M, ja nosze M-L i jest ok, stan bardzo dobry * dzinsowa minioweczka, rozmiar z metki 6, ale moim zdaniem bedzie dobra na 38, stan bardzo dobry * bluzka koszulowa, tunika rozmiar z metki 40 stan bardzo dobry wymiary: długość: 72cm długość rękawan od pachy: 52cm szerokość pod pachami: 80cm ---> max 110cm * odzywka nivea prostujaca wlosy zostalo ponad polowa * matujacy puder sypki transparentny Vipera, prawie caly - ilosc widoczna na zdjeciu, ma w sobie mieniace sie drobinki, * odbijajacy światło puder sypki transparentny Vipera- okolo polowa - ilosc widoczna na zdjeciu
Edytowane przez madziareczka Czas edycji: 2009-03-24 o 22:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
17.
fioletowy golfik, rozm z metki s, ale jest to napewno L-XL, stan dst szer:100cm - max 120 cm, oddam za drobiazg 18. oryginalna bluzeczka THE SIMPSONS na wzrost 164, stan dst NataliaZBruklinu 19. biala sliczna spodnica, oddaje tylko dlatego ze nie lubie dlugich spodnic, moim zdaniem rozmiar 38/40 20. spodniczka ATMOSPHERE rozmiar z metki 40-42, stan bardzo dobry! 21. oryginalna bluza MADONNA rozm z metki XL, ale spokojnie bedzie dobra na L, ja ją nosze a mam rozmiar M, stan dobry 22. zielona spodnica, stan dst, na moje oko rozm 42 dł.26cm, szer 92cm 23. zielona bluzeczka w groszki rozm 14/16 dł:73cm, szer:92cm--> max 105cm edithsl 24. sliczna brazowa kurteczka z kapturem, rozm 38, stan bdb, nie oddam latwo, wiosenno- jesienna, ale ja chodzilam w niej w zimie. szer:100cm dł:55cm korale ala bursztyn, nigdy nie noszone * zielone metalowe cos na szyje ![]() * sliczne drewniane pastelowe korale, cudownie wygladaja * kolorowe korale kulki ![]()
Edytowane przez madziareczka Czas edycji: 2009-03-23 o 08:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
25.
fioletowa bluzeczka z bialym kolnierzykiem, nie ma metki ale na moje oko M-L, stan db, oddam za drobiazg 26. sliczna biala bluzeczka z niebieskimi kwiatkami i brokatem, naprawde cudnie sie prezentuje, niejscami zmechacona, rozm z metki S/M 27. biala bluzeczka, dekold w lodke, stan dobry-, rozm z metki M, z przodu na dole czarna plamka chyba od jakiegos atramentu,oddam za drobiazg 28. bialy t-shirt, stan dst, moim zdaniem rozm S/M - oddam za drobiazg 29. pomaranczowa bluzeczka stan ogolny oceniam na dobry, miejscami troche zmechacona, moim zdaniem rozmiar S - oddam za drobiazg 30. granatowy golf, stan dst-, zmechacony ale wciaz sie fajnie prezentuje, moim zdaniem rozm M/L - oddam za drobiazg czarne kolczyki, porysowane i brakuje koralikow, jak ktos bedzie chcial dozuce gratis do wysylki * kolczyki kola, nie sa srebne chyba ![]() * odzywka do wlosow loreal ( odzywka podkreslajaca kolor, az do 6-krotnego uzycia) nowa. * tusz do rzęs pogrubiajacy, kolor szary No 03 uzylam go moze z 1 raz nie ma
Edytowane przez madziareczka Czas edycji: 2009-04-28 o 20:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
31.
zielony golfik, stan dst-, zmechacony ale wciaz sie fajnie prezentuje, moim zdaniem rozm M/L - oddam za drobiazg 32. lososiowa bluzeczka, dekold w łodke, stan db-, rozm z metki M - oddam za drobiazg 33. czarna bluzeczka w wisienki, kolor juz nie taki, na zdjeciu widoczne plamki od odplamiacza, mimo to jest cudna, jej stan odeniam na dst-, rozm z metki 145cm, 10-11lat - oddam za drobiazg 34. czarna bluzeczka z motywem paskow, stan idealny moim zdaniem rozm L - oddam za drobiazg 35. brazowe materialowe spodnie NOWE, rozm z metki 14, ale moim zdaniem 36 - oddam za drobiazg 36. bezowy bezrekawnik, stan dst,zmechacona, moim zdaniem rozm S/M - oddam za drobiazg nowy zielony korektor Vipera nr 3, do naczynek, czerwonych przebarwien, krostek * konturowka do oczu i ust wibo, kolor i ilosc widoczna na zdjeciu * blyszczyk do ust, jakis bez firmowy o zapachu truskawki, ilosc widoczna na zdjeciu * blyszczyk z brokatem ilosc jak na zdjeciu, nie znam firmy, ale swietnie sie prezentuje
Edytowane przez madziareczka Czas edycji: 2009-03-20 o 18:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
37.
jasny sweterek z ozdobym kolnierzykiem, stan bardzo dobry, na moje oko rozmiar M - oddam za drobiazg 39. sztruksowe spodnie w kolorze zgnilej zieleni, rozm z metki 38 ale to raczej 36, stan dobry -oddam za drobiazg 40. bluzka z duzym dekoldem z przodu i z tylu, stan dobry, rozm M -oddam za drobiazg * malinowy blyszczyk vipera nr 416, duzo go zostalo, slicznie pachnie * powiekszajacy usta soraya wazny do 04 2009 ale ma dziwny zapach, mial taki od samego poczatku * bezowo-brazowa kretka do ust, ilosc i kolor widoczny na zdjeciu * zielona bluza, kolor bardziej intensywny niz na zdjeciu, stan bdb, rozm z metki M
Edytowane przez madziareczka Czas edycji: 2009-04-18 o 22:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
43.
czarna bluzeczka na jedno ramie, rozm M, stan dobry 44. czarna bluzeczka z super marszczonymi rekawami, rozmiar xs/s, miejscami zmechacona, na przodzie byl motyw naprasowanki zostaly slady, ale sie cudnie prezentuje -oddam za drobiazg 46. sliczny golfik, stan dobry, z przodu male plameczki, pieknie sie prezentuje,moim zdaniem rozm XS/S -oddam za drobiazg 47. TUNIKA ATMOSPHERE, rozm z metki 44 ale lepiej lezy na osobie chudej, stan idealny 48. biala bluzeczka dekold w lodke, moim zdaniem rozm M, stan bdb -oddam za drobiazg NataliaZBruklinu * komplet zielonej bielizny, mam z wymianki, stan idealny, majtki 36/38, stanik 70B/C nie ma * beret niebieski recznie robiony przez moją mamę * beret różowy recznie robiony przez moją mamę * beret biały recznie robiony przez moją mamę
Edytowane przez madziareczka Czas edycji: 2009-04-18 o 22:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
49.
biala bluzeczka na szyje TOPSHOP, stan dobry, s/xs 50. sliczna blekitna bluzeczka z motylkiem, rozm z metki 11-12 lat, ja nosze r ozm 38/40 i jest na mnie ![]() Papucia 51. czarna skorzana torebka oddam za drobiazg 52. duza skorzana torebka,stan db, w srodku brak podszewki,popruta przy raczce, przy zamku i w kilku innych miejscach, oddam naprawde za drobiazg Gabi92nh 53. rozowa bluzeczka firmy papaya, rozm z metli 16 lecz jest to 38/40 stan idelany, dł:66cm, szer.90cm 54. sliczna czerwona bluzeczka w korony, stan idealny, rozm z metki M,na moje oko jest to S/M, dl:53cm, szer: 80cm- max 90cm 55. niebieska bluzeczka spiderman na moje oko rozm 40, ja nosze 38/40 i dobrze lezy, dł:70cm, szer:90cm--max 110cm, stan bdb * czapka recznie robiona przez moją mamę * czarny kaszkiet recznie robiony przez moją mamę * rozowo-zielona kurtka, oddam za drobiazg, stan db, moim zdaniem rozmiar M * sliczna granatowa kurteczka, na metce rozmiar 12-13 lat ale ja nosze rozmiar 38 i jest w sam raz ![]()
Edytowane przez madziareczka Czas edycji: 2009-04-12 o 15:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
56.
sliczny rozowy uzywany staniczek, bez ramiaczek bo gdzies mi sie zgubily, stan bdb, rozm z metki 38/85 miseczke C/D 57. bolerko w paski NEXT, rozm z metki M, ale mozna regulowac wiec moze byc i dla mniejszej osoby i wiekszej, stan bdbHoney7 58. czerwona bluzeczka w biale groszki, stan dobry, troszke zmechacona pod pachami, rozmiar z metki 10 długość:70cm szerokość:100cm 59. szara bluzeczka CUBUS, rozmiar z metki L, napisy są juz sprane, stan dst, długość:60cm szerokość:100cm 60. spodnie sportowe kawa z mlekiem, stan dst -, wyplowiale i poprzecierane, dobre na spacery z psem, oddam za drobiazg, rozm z metki 12 szer w pasie:87cm --> do regulacji, dl:95cm 61. zielona tunika GEORGE, kolor butelkowej zieleni (intensywniejszy niz na zdjeciu) rozmiar z metki 42,stan bdb długość:58cm szerokość:110cm * cienie sypkie, bardzo blyszczace, zuzycie jak na zdjeciu, swietnie wygladaja i dlugo sie trzymaja, oba od lewej prawie wogle nie uzywane
Edytowane przez madziareczka Czas edycji: 2009-04-18 o 21:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
62. czarna dluga tunika, stan dst, dekold recznie zszywany gdyz siegał mi do pepka (mozna rozpruć) moim zdaniem idealna na rozmiar M-L, tył cały czarny długość: szerokość: 110cm (luźna) 63. niebieska tuniczka NEXT,rozm z metki 12, stan dst -->byla mala dziurka z prawej strony przy szwie, zostala zaszyta,miejscami lekko zmechacona,bluzeczka slicznie sie prezentuje długość:72cm szerokość:94cm 64. fioletowa bluzeczka z dlugim rekawem, stan idealny, na moje oko rozm L długość:65cm szerokość:90cm edithsl 65. czarny sweterek, z duzym wywijanym golfem i rozszerznymi rekawami, pieknie sie prezentuje, moim zdaniem rozm M, stan dobry długość:62cm szerokość:100-110cm 66. rózowy golfik,rozmiar z metki S, ale jes to napewno L długość:65cm szerokość:90cm 67. granatowa spodniczka DIVIDED, rozm z metki 34, na dole jest gumka ktora od spodu rozcielam gdyz nie podobal mi sie efekt babki, ale w niczym to nie przeszkadza. długość:44cm szerokość:78cm
Edytowane przez madziareczka Czas edycji: 2009-03-23 o 08:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
68.
PALETA 28CIENI MISS ROSE, niektore cienie calkowicie nowe, pekniety jeden zawias, lecz w niczym to nie przeszkadza. Gabi92nh 69. śliczny kremowy staniczek 75C obszyty koronką, bardzo delikatny materiał, staniczek praktycznie nowy, niestety miseczka okazała się za mała. 70. biala w marynarskim stylu stan dobry -, rozmiar z metki XL ale moze ja nosic osoba noszaca 40 i jest ok, dlugosc: 70cm, szerokosc pod pachami: 100cm - max 120cm 71. bluzeczka biała z bufkami rozm S/M 72. Ciepła bluza firmy Off The Lip rozm S - male M 73. SLICZNY BIAŁY PASEK FIRMY NEXT stan paska idealny. rozm S Długość: 107cm Szerokość: 8,3cm (łatwo nie oddam) nie ma
Edytowane przez madziareczka Czas edycji: 2009-03-03 o 14:04 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
74.SLICZNY pasek miedziano- zloty
stan paska bardzo dobry. Długość: 123cm Szerokość: 7cm brak 75. miedziany pasek z TROLL-a, porysowany ale i tak pieknie sie prezentuje Yakarta 76. czarne satynowe spodenki, byly skracane, stan db, rozm 42 szer w pasie: 86cm, szer w pupie: 100cm, długosc:28cm, wys: stanu:22cm miuriel87 77. brazowe kowbojki, naturalna skora, zniszczone, brak flekow. oddam za drobiazg, w srodku brak wyscilek, rozm 38 78. stroj kapielowy, oddaje z zalem ale duzo schudlam i jest o 2 tyle za duze, mialam je na sobie tylko przez chwile nad jeziorem, matki na moje oko rozm 42 szer:88cm-->max 100cm staniczek bedzie dobry na duze C NIE MA 79. Sliczna przeswitujaca bluzeczka w paski taka sweterkowa jakby z motywem motyla, jest piekna latwo nie oddam ![]() na moje oko M szer pod pachami:100-> max 110 (nietoperz) NIE MA
Edytowane przez madziareczka Czas edycji: 2009-03-18 o 18:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
80.
sliczny czarny golfik, bardzo delikatny matrial, rozm z metki L, STAN BDB szer:110cm 81. sliczna bluzeczka w gwiazdki, rozm z metki 10-12, stan bdb szer pod pachami:90cm ->max 105cm, dł:72cm 82. 2 szaliczki, pudrowy roz i fiolet, stan db+, bardzo dlugie Gabi92nh 83. sliczne dzinsy denim co, rozm z metki 40, stan bdb, byly skracane,oddaje z zalem, ale sa za duzeee o wiele ![]() szer w pasie:88cm szer w pupie:105cm długość:57cm wys stanu:21cm nie ma 84. nocna koszula, stan db, na moje oko rozm 42-44 85. sliczna szyta i malowana przez moja siostre, niema takie drugiej, latwo nie oddam,stan bdb, (plamki na zdjeciu od wody bo zapieralam) wys:38cm, szer 30cm malwinac * seledynowa tuniczka next rozmiar z metki 10/38 mialam ja na sobie tylko raz (zdjecie zapozyczone z allegro) Wymiary (bez rozciągania): Długość – 68 cm Szer. pach - 44 cm x 2 Szer. pod biustem - 40 - 50 cm x 2 Szer. bioder - 52 cm x 2 Dł. rękawa - 15 cm * mała torebeczka w kolorze brazowym, stan torebeczki oceniam na bardzo dobry. wymiary: wysokość: 14cm szerokość: 27cm sliczny sweterek atmosfere, stan bardzo dobry, rozmiar z metki 36-38 * rewelacyjna dzinsowa kurteczna, rozmiar z metki M długość: 48cm długość rękawa: 62cm szerokość: 86cm *
Edytowane przez madziareczka Czas edycji: 2009-04-19 o 14:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1235159363
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1235160088 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1235162003 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1235162207 moze teraz cos u mnie? ![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
86.
dzinsowe spodnie, zakupilam kiedys w ciuchlandzie, stan jak na zdjeciu, oddam naprawde za maly drobiazg, rozmiar z metki 28/34 87. sliczna zolta bluceczka fcuk, stan idealny rozmiar z metki XS, ale bedzie dobra nawet na M lalinka23 88. morska bluzeczk fcuk, stan idealny, rozmiar zmetki S, ale na moje oko XS-S NIE MA 89. czarna bluza juz znizszczona, na moje oko rozm 38/40, oddam za maluni drobiazg 90. czarny sweterek, na moje oko rozm 40, stan dst, oddam za drobiazg 91. szara bluza, stan db, na moje oko rozmiar 36-38, oddam za drobiazg * duza brązowa torba, oddam za cos drobnego, zniszczona, byla przerabiana, wyprute "flaki" ze srodka i wszysta nowa podszewka, brak podszewki w malej kieszonce i jest duza dziura * mala czarna torebeczka, stan kiepki, wewnatrz poplamiona,oddam za drobiazg * biały lniany zakiecik DEEP rozmiar z metki S ale ja nosze M i lezy idealnie, juz troszki zniszczony ale nadal pieknie sie prezentuje oddam tylko za inny w tym stylu! * zielony sztruksowy zakiecik, stan db, brakuje guzika, a reszta guzikow sie poluzowala,moim zdaniem rozmiar M ogolnie swietnie sie prezentuje, oddam tylko za inny w tym stylu!
Edytowane przez madziareczka Czas edycji: 2009-04-29 o 20:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
Cos u mnie za duza skorzana torbe?
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1235161013 i paletkę?
( o kurcze, nie wciełam się? ;O)
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
92.
czarna bluza CALVIN KLEIN JEANS, na moje oko rozm 38/40 stan db, oddam za drobiazg 93. sliczna bluzeczka oldschool, stan bdb, na moje oko rozm 36/38 94. sliczna pomaranczowa bluzeczkaz pszczólka, rozm z metki M/L, stan dobry 95. delikatny turkusowy sweterek, tak akby troche z mocheru, w kazdym badz razie bardzo milusi w dotyku, na gorze przy metce popruty szew i jest dziura, stan dobry, rozm z metki 14, ale ja nosze M dobrze lezy Papucia 96. sliczna zielona bluzeczka topshop, rozm z metki 14, ale ja nosze M i ladnie sie uklada, stan db, 97. brazowa tuniczka atmosphere, przy wzroscie 160 cm siega za pupe, stan db, rozm z metki 12, ale na M/L bedzie w sam raz ![]()
Edytowane przez madziareczka Czas edycji: 2009-03-13 o 14:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
98.
biala tuniczka only, stan db, rozmiar z metki L miuriel87 99. czarny pasek na gumie, dosc zniszczony. oddam za drobiazg Yakarta 100. biale bolerko amisu, stan db- zmechacone troszke i juz nie jest takie biale ![]() nie ma 101. boska fioletowa tuniczka,stan bdb, pieknie sie prezentuje, przy wzroscie 160 siega do polowy ud,rozm M/L nie ma 102. zolto zielona w paski atmosphere, rozm z metki 38, stan db - 103. biala bluzeczka stan db, rozm M/L Yakarta
Edytowane przez madziareczka Czas edycji: 2009-04-28 o 20:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
104.
koszula w kratke, stan bdb, rozm L, miala szlufki na wysokosci tali, lecz je wyprolam, przez co sa gdzieniegdzie mini dziurki lub zakonczenia, pieknie sie prezentuje. BIUST 84-88cm TALIA 80-82cm DŁUGOŚĆ BLUZKI 71 cm SZEROKOŚĆ W RAMIONACH 39 CM DŁUGOŚĆ RĘKAWA Z MANKIETEM zew. 63 cm DŁUGOŚĆ RĘKAWA Z MANKIETEM wew.50 cm lalinka23 105. sliczna biala tuniczka z motywem, rozm S/M, stan db, przy wzroscie 160 cm siega do polowy ud. Papucia 106. duza rozowa walizka, stan jak na zdjeciu. Wymiary w cm.: dł.36 x sze.22 x wys.25
Edytowane przez madziareczka Czas edycji: 2009-03-25 o 12:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
Przekupka: 124 pkt / 100% pozyt.
|
coś za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1235161469 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1235161469 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1235162003 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1235163287 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1235165761
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
znajdziesz coś u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1235165306 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1235164744 odp u mnie
![]() |
#26 |
Rozeznanie
Przekupka: 3 pkt / 100% pozyt.
|
Podobają mi się:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1235161469 i https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1235165761, ale akurat nie tego szukam... Zastanowię się jeszcze i dam odpowiedź. Pozdrawiam. ![]()
![]() |
#27 |
Zadomowienie
Przekupka: 12 pkt / 100% pozyt.
|
podoba mi sie bluzka fcuk
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1235163287 jakie sa wymiary ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
niestety nic ;*
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
hej coś u mnie za: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1235159363
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1235163527 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1235165761 ![]()
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:42.