|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
________ciuszki zara, vila, h&m, atmosphere. :) szybko! ________NIEAKTUALNE! ZALEŻY MI NA SZYBKIM POZBYCIU SIĘ TYCH RZECZY! moje zasady:
1. podaję faktyczny stan ciuszków. 2. nie odmieniam się. 3. dla chętnych podaję dokładne wymiary. 4. ciuszki wysyłam listem poleconym priorytetowym. 5. odpisuję każdemu i każdego proszę o to samo - nie mam czasu szukać odpowiedzi w innych wątkach. 6. jeśli coś Ci się podoba pisz konkretnie. nie lubię postów w stylu 'coś u mnie?' . 7. najchętniej wymieniam się na rzeczy z mojej wish. 8. JEŚLI ZREZYGNOWAŁAŚ Z JAKIEJŚ RZECZY U MNIE A O NIĄ PYTAŁAŚ, POINFORMUJ MNIE O TYM! NIE ZNOSZĘ IGNOROWANIA! Edytowane przez Olayla Czas edycji: 2009-05-26 o 16:39 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ________ciuszki zara, vila, h&m, atmosphere. :) szybko! ________
1.ciemno-szare rurki z szerokim pasem! roz s/m (z metki l, ale to na pewno s/m) oddam tylko za coś mega lub za kilka rzeczy! najchętniej za brązowe rurki w rozmiarze m w stanie idealnym! 2.śliczna sukienka na lato, jest nowa, z metkami, dałam za nią 129 zł. oddam za coś mega. rezerwacja 3.jeansowa mini active wear, roz M/L 4.biała bluzeczka, rękawy bufki, wstawki z koronki, roz M, za coś fajnego. rezerwacja 5.Śliczna sukienka, metkę oderwałam, ale to rozmiar L, za coś fajnego. 6.zwiewna bluzeczka z szyfonu, z przodu 'woda', z tyłu dekolt w szpic, vila roz s/m 7.koszula h&m, roz s/m rezerwacja 8. spódniczka w prązki, amisu, roz m/l 9. czerwone rajstopki, roz 2 ( nie są aż tak rażące )Edytowane przez Olayla Czas edycji: 2009-05-26 o 15:54 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
1. Śliczna spódnica Vila, roz s, nie ma! 2. retro okulary 3. pistacjowe bolerko atmosphere, roz M 4. spódniczka jeansowa, dorothy perkins, roz 40, tylko za inną jeansową spódniczkę. 5. proste jeansy, roz L 6. różowa tuba, zapinana jak gorset, góra obszyta pasmem srebrnych cyrkonii, new look, roz. M/L 7. sukienka beżowo brązowa, cherokee, roz XS/S ale na M też dobra. 8. czarny nietoperz, przeszywany srebrną nicią, vila, roz. M Edytowane przez Olayla Czas edycji: 2009-05-24 o 13:51 |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
1. top zakładany na szyję, na dole kokarda, roz s rezerwacja 2. kolorowa tuba top shop, roz s/m, z tylu na dole wiązana, za coś fajnego. 3. nowe japonki, czarne, roz 40 4. czarny stanik z falbankami, nowy, roz. 36/C 5. białe balerinki (przepraszam że brudne, wyczyszczę )stan db-, roz 40 6. czarna wielka torba, lancome, mieści a4,w rzeczywistości jest matowa, najlepiej za inną torbę. 7. worek z frędzelkami, top shop. za coś fajnego, nie ma! 8.czerwony pasek, wzór jak panterka 9. kolorowy plecaczek, troll Edytowane przez Olayla Czas edycji: 2009-05-25 o 13:04 |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
1. jeansowa mini Levis, roz M/L, 2. niebieska sukienka w drobne kwiatuszki, na ramiączkach, roz l/xl 3. jasna spódniczka, roz L 4. koszula w krateczkę, dopasowuje się do figury bo ma wszyte cienkie gumeczki, roz L, ale na S i M też będzie. 5. pasiasta sukienka, carry, roz M 6. różowa sukienka w kwiatuszki, roz l, ale na s i m też dobra. 7. worek 'dziergamy' czerwony z motywem motylka. 8. balerniki w kolorze miedzianym, stan db, roz 41 9. sukienka jeansowa, roz l, nie ma! Edytowane przez Olayla Czas edycji: 2009-05-25 o 13:07 |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
te ciuszki oddam tylko za rzeczy z wishlisty!
![]() 1. tuniczka pomarańczowa top sercet, roz s 2. tuniko-sukienka w czarno-białą krateczkę, atmosphere, roz m 3. nietoperz z paskiem, orsay, roz s 4. spodniczka, pillot, z metki xl, pasuje na m Edytowane przez Olayla Czas edycji: 2009-05-23 o 18:54 |
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
dokładka2
Edytowane przez Olayla Czas edycji: 2009-05-22 o 13:32 |
|
|
|
|
#10 |
|
BAN stały
|
Hej znajdziesz cos u mnie w zamian?
![]() Przejrzyj wszystkie watki. http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1242989638 |
|
|
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1242989668
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1242989638 poprosze wym jesli cos u mnie znajdziesz:P
|
|
#12 |
|
Wtajemniczenie
|
Zajrzyj do mnie co do tej zielonej bluzki mam dorzucić?
Dodałam pare drobiazgów
|
|
#14 |
|
Rozeznanie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
znajdziesz cos u mnie za http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1242989725 biała koszule okularki w jkaim one sa stanie?
odpisz u mnie jak mozesz
|
|
#15 |
|
Raczkowanie
|
interesuje mnie jasna spodniczka(mozna dokladne wymiarki?)
i biala sukienka tez prosze o wymiar albo rozmiar
|
|
#17 |
|
Rozeznanie
|
coś za retro okularkI?
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic nie znalazłam, pozdrawiam
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 158 pkt / 99% pozyt.
|
a moge prosic wymiary tych spodni
?---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ---------- te spodnie to nie jest M tylko faktycznie L bo duzo za duze na mnie, przykro mi
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 158 pkt / 99% pozyt.
|
ale one maja jakos duzo w biodrach, a mozesz zrobic sobie zdjecie na sobie?
|
|
#27 |
|
Rozeznanie
|
moze teraz znajdziesz cos u mnie..?:d
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:34.

MY

)