|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Pomóżcie !!! Co sądzicie?
Poznałam w szkole fajnego chłopaka
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Pomóżcie !!! Co sądzicie?
Czy warto o Niego powalczyć mimo iż interesuje się kulturą arabska??...Yyy...chyba tak... .
Jeśli nie tylko interesowałby się tą kulturą ale żył zgodnie z nią, a Tobie ona zdecydowanie nie odpowiada, to myślę, że lepiej zrezygnować na początku niż potem mieć złamane serce.. . Ciekawy świata..."podróżnik".. interesujący chłopak )
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Czy jakby interesowały go horrory, to bałabyś sie ze utnie Ci reke, lub wyskoczy na Ciebie z tasakiem? wyluzuj musiałby przejść na islam kultura to nie tylko religia - to zwyczaje, stroje, tradycje, muzyka...
Moher to siła.Moher to władza. Moherowych kapeluszy.Nigdy się nie zdradza. Moher daje młodość.Niesie wielkich przemian wiatr Moherowy beret opanuje świat. "Wielkie historie miłosne mogą nie mieć końca. Ale co muszą mieć nieodzownie – to początek." ~Kłamczucha |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
A co ma piernik do wiatraka
?Ja mogę się interesować kryminalistyką, a nie muszę mieć przeszłości kryminalnej. Mogę lubić dzieci, a nie muszę być pedofilem (choć to troszkę dziwny przykład )
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taki przyklad jakie pytanie
|
|
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
Przede wszystkim, to Ty masz być zdobywana. W żadnym wypadku nie walcz o faceta, bo jak każdy samiec, to on ma tu instyknt zdobywcy, a łatwa zdobycz, która sama "podaje się na tacy" zbyt szybko się nudzi. A zainteresowaniem kulturą arabską się nie przejmuj, ponieważ jesli chłopak się zakocha, to będzie traktował swoję ukochaną jak księżniczkę, nie zważając na zainteresowania ;-)
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Konto usunięte
|
A gdzie tu problem? Sama go wyszukujesz , po co ? Jeśli ma takie zainteresowania to chyba nic złego ...obawiasz się ze przejdzie na ich wiarę albo coś podobnego?
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja się zgadzam z resztą
|
|
|
#10 |
|
Przyczajenie
|
Wielkie Dzięki za Wasze posty... Hmm do końca jednak nie wyjaśniłam o jakie "zainteresowania" mi chodziło... Jak sam określił jest niby Katolikiem tyle że nie wierzy robi to z tradycji, przymusu.... Mieszkając w Kuwejcie zapoznał się z Ich kulturą... To nie jest tylko jakies tam zainteresowanie... Wybiera się do Kuwejtu na dłuższy okres. Sam mi powiedział żebym sie nie zdziwiła jak zmieni wiarę... i mówił że następnym razem jak sie zobaczymy to będzie ubrany w Thobe... Dla mnie jest naprawde ważny ale boję się zaryzykować i nie chcę się sparzyć.... Czy któraś z Was miała podobną sytuacje?? Czy jest się czego obawiać hmm może ja szukam problemów...
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
Jeżeli wróci faktycznie już z "inną wiarą" to wtedy sama ocenisz, czy podoba Ci się to czy nie.
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
2. On wyjeżdża, wiec jak masz zamiar z nimbyc? Na odległość? 3. Póki współmałżonka nie przechodzi na islam ,to nie obowiazują Cię założenia ich wiary 4.Mieszkanie w kraju takim jak nasz też bardzo granicza zle taktowanie kobiet 5. Nawet nie masz pewnosci ,ze jest toba zainteresowany, wiec o co chodzi? 6. Poza tym jest wychowany raczej w innych kulturach wiec nie sadze by nadmiernie korzystal z isalmskich zwyczajow trkatowania kobiet (chyba, ze ma takie naturalne zapedy)
Moher to siła.Moher to władza. Moherowych kapeluszy.Nigdy się nie zdradza. Moher daje młodość.Niesie wielkich przemian wiatr Moherowy beret opanuje świat. "Wielkie historie miłosne mogą nie mieć końca. Ale co muszą mieć nieodzownie – to początek." ~Kłamczucha |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zadomowienie
|
mnie interesuje (ewentualne) życie na marsie i dla mojego męża nie jest to żaden problem
Przecież to jest tylko kwestia zainteresowań- do tego by tam zamieszał i uprowadził twoje dzieci (o czym sie czasem słyszy) droga daleka
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#15 | |
|
Konto usunięte
|
Eeeee...chyba za bardzo narazie panikujesz , choć wiem jakie są twoje obawy ale jak któraś z wizażanek napisała do tego wszystkiego daleka droga .
Choć nie ukrywam ,że potem ja bym sie nieco obawiala , to inna kultura , inne poglady na wszystko, jesli on przyjmie ich religie to przyjmie tez ich przekonania itd. Musisz sama zdecydowac , my mozemy tylko wyrazic nasze opinie . Ale nie ma co sie martwic na zapas... ![]() ---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
i jeśli wcześniej kobieta dała do zrozumienia mężczyźnie, że jej się podoba, to powinna pozostawić dalszą inicjatywę jemu. Moje skromne zdanie. Aczkolwiek to co napisałeś pozytywnie mnie zaskoczyło . Poz.
|
|
|
|
|
|
#17 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?Cytat:
Takimi radami mozesz tylko sklonic autorke do zbytniej pasywnosci.
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:03.

)

?
)