|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
Kobiety informatyków :)
Witam Wizażanki których Tż są informatykami komputerowymi.
Znalazłam watek "Kobiety mężczyzn mundurowych" więc pomyślałam czemu nie "Kobiety informatyków"? (szukałam ale jeśli cos podobnego było to sorensen ).No to przyznawać się której mężczyzna siedzi przed monitorkiem i czasem dłubie w procesorach i kartach graficznych? ![]() Pozdrawiam!
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kobiety informatyków :)
Co prawda TŻ studiuje co innego, ale po godzinach dłubie w komputerach.Kiedyś pracował dla serwisu,teraz ludzie dzwonią bezpośrednio do niego jak sie coś popsuje.
Ja osobiście na komputerach nie znam się wcale,więc dobrze, że on się zna
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
mój TŻ jest informatykiem z wykształcenia, zawód wykonywany: programista, można więc śmiało rzec, że jest pełnoetatowym komputerowcem
jak widzi gdzieś "kabelki" to mu się oczy świecą. zwykle po większym buszowaniu po galeriach pełnych ciuchów musowo odwiedzamy media markt albo dowolny sklep z elektroniką, sprzętem muzyczno-cyfrowym, TŻ wszystko pożera wzrokiem, dotyka, zapoznaje się itp. już zapowiedział, że jedną z pierwszych czynności jaką nabędzie nasze dziecko, będzie lutowanie kabli śmieszą go hermetyczne dowcipy z branży informatycznej [dobrze, że mnie też], nałogowo gra online [obecnie chyba w WoW'a]. zwykle nie złoszczę się, gdy zasłuchany w odgłosy walki z kolejnego Q czy CS'a nie zwraca na mnie uwagi
Edytowane przez tilmitt Czas edycji: 2007-01-16 o 22:35 Powód: literówka |
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
Tak, moje Kochanie ma całkiem podobnie z tymi sklepami komputerowymi. W galerii Krakowskiej jest sklep macintosh'a więc zawsze jak tam jesteśmy to musimy odwiedzić ten sklep.
Odnośnie nie zwracania na mnie uwagi jak coś robi na kompie to też to znam ale bardzo mu lubię wtedy przeszkadzać w włazić na kolana i przytulać tak żeby nic nie widział .
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
nie jestem wiec sama z tymi CSami, Warkraftami mojego TZ oraz zapoznawaniem sie z kazdym sklepem typu media markt od podszewki?
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
moj TZ jeszcze studiuje, ale mysle ze moge juz sie nazwac kobbieta informatyka
moglby godzinami gadac o programowaniu, technologiach mobilnych i innych rzeczach o ktorych ja nie mam zielonego pojecia a co najsmieszniejsze pol mojej rodziny to informatycy :p tak wiec podtrzymuje rodzinna tradycje
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
Heh wiem coś o tej rodzinnej tradycji. Mój Tż ma trzech braci z czego dwóch też jest infomatykami.
A te mediamarkty to widze "klasyka"
|
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
http://www.youtube.com/watch?v=gvz4aY7nvNQ wspolczuje
DDD
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
O dzięki wam za ten wątek
Aż nie wiem od czego zacząć narzekanie |
|
|
|
|
#10 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki za to zdanie
Filmik super Dobrze że z moim TŻ nie jest aż tak źle! Teraz musiał wyjechać na pare dni więc już się boje jak zacznie nadrabiać zaległości
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
A czy pierwszą rzeczą jaką wasi TŻ robią jak wstaną rano jest włączenie komputera czy jednak mają jeszcze "ludzki" odruch pójścua najpierws do łazienki?
|
|
|
|
|
#13 |
|
*sportaddict*
|
a ja lubię jak mój TŻ namiętnie opowiada o tych wszystkich... rzeczach [nie znajduję bardziej fachowej nazwy
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zadomowienie
|
Z moim Tż to różnie ale za zwyczaj to ja włączam rano kompa
![]() Ja też lubię rozmawiać z nim o tych "bebechach" komputera ale i tak najbardziej to lubię go od pracy odciągać...
|
|
|
#15 |
|
Przyczajenie
|
dołaczam sie
a wiecie jak mozna zwrócić na siebie uwage TŻ-ta informatyka? kupić sobie perfumy o zapachu komputera...
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#16 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
myslisz ze tyle wystarczy zeby zadzialalo? |
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
fajnie, że się dołączasz! Kawał przedni! mrs.ideal A działanie można wypróbować...
|
|
|
|
#18 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#19 |
|
Zadomowienie
|
Mój komputer chodzi zbyt głośni żeby go nie wyłączyć ale pewnie gdyby był cichszy to też by go nie wyłączał
|
|
|
#20 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mój najpierw włączą komputer, ale zanim system sie załaduje idzie do WC ![]() na noc nie wyłącza ani serwera ani laptopa, czasem "przyśni" mu się dobra linijka kodu i musi ją szybko wpisać do programu
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
...i ja się zgłaszam
![]() On jest z wykształcenia i zawodu informatykiem. Podziwiam Jego wiedzę, to, że ciągle ją poszerza. Potrafi rozwiązać najbardziej niespotykane i dziwaczne problemy w tym zakresie. Pracuje często dyżurując w domu, jeździ po Polsce. Cieszę się, że lubi swoją pracę
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
Przylaczam sie do grona! Moj TZ jest programista i jest genialny
A jak mnie w sobie rozkochal to przy okazji zarazil mnie swoja pasja i teraz moge powiedziec, ze ja tez stalam sie informatykiem.
|
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
Dubacz komputerowy to moj TZ...
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#24 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
Dopisuję się
![]() Mam TŻeta informatyka, sama też pracuję "w branży"; zajmujemy się na szczęście zupełnie innymi zagadnieniami i raczej nie zdarzaja się takie sytuacje że się kłócimy bo każde z nas "wie lepiej" ![]() Nie wyobrażam sobie że moglabym być z nie-informatykiem, próby w przeszłości źle się kończyły
|
|
#26 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Jak dla mnie to jednak plus, ze sie tak uzupelniamy, a i jemu chyba pasuje, bo 4 latka juz tak stuknely
|
|
|
#27 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nam stuknęło 2.5 ostatnio
|
|
|
#28 |
|
Raczkowanie
|
Rozowy Strachulec rowniez gratuluje
I musze dodac, ze Twoj podpis powalil mnie na kolana! Cudny jest..taki prosty, a jakze wymowny. Wypasik
|
|
#29 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
teraz nie wyobrażam sobie, że mogłabym być z mężczyzną, która nie zna się na komputerach zdaje się, że więkoszość mężczyzn, którzy grzebia w bebechach kompa zna sie tez na typowo męskich pracach domowych - więc tu wbije gwóźdź, wymieni kontakt, naprawi tv
|
|
|
|
|
|
#30 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chyba informatycy to bardzo wszechstronnie uzdolnione osoby. Takie złote rączki Mój tż wczoraj wrócił do domku. Wieczór we dwoje, wkońcu Gratuluje wam dziewczyny długich związków. Mój staż 1,5 roku ale w lipcu ślub Pozdrawiam! ps. a mnie bardzo podoba się av Różowego Strachulca. Kojazy mi się z dzieciństwem bo ogladałam nałogowo ulicę sezamkową )
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:02.

).

Dobrze że z moim TŻ nie jest aż tak źle!