|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Astor Mattitude oo1 :(
Malutka DOKŁADKA post 5
Dostałam zakupiony w prezencie podkład.. niestety za jasny jak dla mnie, szkoda mi go wyrzucać ponieważ nie kosztował 10 zł;/ jedyne co mi przyszło do głowy to Wy ![]() Czego szukam? Juz nie podkładu bo zakupiłam.. Mogą być perfumy, wody toaletowe, hmm z kosmetyków chyba tylko tego szukam, ew puder jakis - sypki, lakier do paznokci, błyszczyk/szminka. Moge wymienic go tez za jakies ciuszki ew. dodatki. Zobaczyymy ![]() Astor Mattitude - odcien 001 Ivory, użyty dosłownie 2 razy, czyściutki, nie pomazany.. nie chce juz próbować bo nie ma sensu, wyglądam jak kościotrup;/ ![]() Zdjęcia dodam jeśli któraś bedzie zainteresowana, w tym momencie nie mam aparatu.. Co do wymiany to z chętną osobą umówię sie telefonicznie czy przez wizaz - obojętne.. nie jestem tu tak bardzo obeznana ale raczej powinnam sobie poradzić. Proszę o pomoc... ![]() ![]() Zapraszam również na wątek z ubraniami;> Edytowane przez marta.885 Czas edycji: 2009-07-28 o 12:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Astor Mattitude oo1 :(
znajdziesz coś u mnie?
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Posiadam kilka ozdób do paznokci w tym 1 lakier Golden Rose Paris nr 53 data ważności 12.2011 jest prawie cały, użyty może 3 razy.. a ozdóbki - jak widać, zużycie też widać
![]() Edytowane przez marta.885 Czas edycji: 2009-07-28 o 12:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Co chciałabyś za lakier i naklejki na paznokcie? odp. u mnie.
Wymiana KSIĄŻKI i inne ![]() "Jedz módl się kochaj" HIT!! "Dwie kobiety" Ellinor Rafaelsen z Sagi Norweskiej , książka Paznokcie - super i wiele innych. KOSMETYKI, BIŻUTERIA i inne ![]() PATRZ WE WSZYSTKICH WĄTKACH! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:16.