|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
szukam
szukam wielu rzeczy:
depilator lokówka torba A4 tuniczek bucików od 35 do 37 paletki cieni zegarka z tarczą z cyrkoniami najlepiej książek do matury oraz do 4 technikum< prawie takie jak w 3 lo> i wszystkiego co wpadnie mi w oko szukam pilnie sukienki na wesele rozmiar s ewantualnie m najlepiej odcinanej pod biustem i w odcieniach fioletu.... rozpatrze kazdą propozycje!!! moge oddac telefon samsung x 480 oraz rzeczy z wątku najpierw przejrzyj mój wątek czy coś znajdziesz za rzecz, którą mi proponujesz.. Mam telefon samsunga x 480 ma pekniiętą obudowe, ale nie przeszkadza to w jego użytkowaniu ![]() Zapraszam do mojego wątku dokładka na 8 stronie< na kazdej stronie są jakieś rzeczy- Przeglądaj uważnie> ![]() ![]()
KCT ![]() Edytowane przez justi16 Czas edycji: 2009-08-30 o 09:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
szukam
szukam wielu rzeczy:
depilator lokówka torba A4 tuniczek bucików od 35 do 37 paletki cieni zegarka z tarczą z cyrkoniami najlepiej książek do matury oraz do $ technikum< prawie takie jak w 3 lo> i wszystkiego co wpadnie mi w oko najpierw przejrzyj mój wątek czy coś znajdziesz za rzecz, którą mi proponujesz.. Mam telefon samsunga x 480 ma pekniiętą obudowe, ale nie przeszkadza to w jego użytkowaniu ![]() Zapraszam do mojego wątku dokładka na 8 stronie< na kazdej stronie są jakieś rzeczy- Przeglądaj uważnie>
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
sukienki na wesele s ewantualnie m
szukam pilnie sukienki na wesele rozmiar s ewantualnie m najlepiej odcinanej pod biustem i w odcieniach fioletu....
rozpatrze kazdą propozycje!!! moge oddac telefon samsung x 480 oraz rzeczy z wątku
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Dot.: sukienki na wesele s ewantualnie m
proszę, rozmiar M, biust 42-45 cm, dlugość 90 cm
![]() ![]() sznureczki do zwiazywania na ramionach schowalam, nie chcialo mi sie wiazac ![]() a telefon jest sprawny? i czy jest z ladowarka itd? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: szukam
U mnie czarna satynowa
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:30.