|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Porządkowo w mojej szafie - nowe & używane ! Od rozm. 40 w góręDOKŁADKA - 07.06.2010 - POST #10 ! Witam drogie Wizażanki ![]() 1. Sukienko-tunika kolor szary w białe groszki w rozm. L. Nowa bez metki. Stan idealny. Materiał rozciągliwy - każda kobietka się zmieści ![]() Wymiarki : (mierzone na płasko) * szer. pod pachami - 31 cm * szer. w miejscu paska na dole - 35 cm * dł. całkowita - 82 cm 2. Spódniczka jeansowa. Nowa, z metką. Wymieniam, ponieważ kupiłam pod wpływem chwili a nie mam odwagi jej założyć z uwagi na jej długość ![]() Wymiarki : (mierzone na płasko) * szer. w pasie - 38 cm x 2 * szer. na dole - 53 cm x 2 * dł. całkowita - 38 cm 3. Spódniczka mini marki H&M w rozm. 40/42 z metki. Używana w stanie bardzo dobrym. Kolor łososiowy. Wykończona na dole koronką, na górze sznurek do regulacji obwodu pasa. Wymiary : (mierzone na płasko) * szer. w pasie - 44 cm x 2 * dł. całkowita - 37 cm Poszukuję ubranek w rozm. 42 i 44 w zależności od wymiarków
![]() ![]() Pozdrawiam ! Edytowane przez myszka_zabrze Czas edycji: 2010-06-07 o 18:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Porządkowo w mojej szafie - nowe & używane ! Od rozm. 40 w górę
cos za sukienkę w groszki?
odp u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Coś za dżinsową spódniczkę?
Wymiana KSIĄŻKI i inne ![]() "Jedz módl się kochaj" HIT!! "Dwie kobiety" Ellinor Rafaelsen z Sagi Norweskiej , książka Paznokcie - super i wiele innych. KOSMETYKI, BIŻUTERIA i inne ![]() PATRZ WE WSZYSTKICH WĄTKACH! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
nic.
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
cos u mnie za spodniczki?
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
została torba karmelowa, jest nowa
a mogę prosić zdjecie na osobie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
no troszke mały masz ten wątek.
chętnie wymienię sie za spodenki. daj znac gdy bedziesz miała jakąś dokładkę ![]()
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Koszula/kurtka koloru ciemnej zieleni. Nowa, bez metki. Stan idealny.
Wymiary : (mierzone na płasko) * szer. pod pachami - 50 cm x 2 * szer. na wysokości dolnych kieszonek - 47 cm x 2 * dł. całkowita - ok. 60 cm Krótkie spodenki w kolorze brązowym. Używane. Stan bardzo dobry - lekkie rozjaśnienie materiału w ok. kroku. Rozmiar z metki L. Wymiary : (mierzone na płasko) * szer. w pasie - 43 cm x 2 * szer. nogawki - 26 cm x 2 * dł. całkowita - ok. 28 cm Dokładam zdjęcie szarej sukienki na mojej nieco pulchnej osobie ![]()
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Czarne buty rozm. małe 37. Używane - założone raptem 3 razy. Stan idealny. Bluzka firmy H&M koloru biało-czerwonego rozm. 46. Używana. Stan idealny. Wymiary : ( mierzone na płasko )
* szer. pod pachami - 51 cm x 2 * szer. na dole - 55 cm * dł. całkowita - ok. 67 cm
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:28.